Deniz Seki Kilo

Deniz Seki Kilo

Son dakika Deniz Seki kilo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deniz Seki kilo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deniz Seki kilo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Seki Kilo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz seki kilo gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 deniz seki kilo haberi bulunmuştur. Tüm deniz seki kilo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Seki ile ilgili bomba aşk iddiası! Bitti mi?
Deniz Seki ile ilgili bomba aşk iddiası! Bitti mi? Deniz Seki, 2.5 ayda 22 kilo vererek, 36 beden olmuştu. Sık sık zayıfladığını gösteren paylaşımlarda bulunan şarkıcı şimdi de aldığı kararla şaşırttı
5.03.2021 Magazin
Deniz Seki'nin fotoğrafları olay oldu
Deniz Seki'nin fotoğrafları olay oldu Şarkıcı Deniz Seki, 25 yıl önceki haline döndü. Seki, dört aylık zayıflama kampı sürecinde yaşadıklarını anlattı.
15.12.2020 Magazin
Deniz Seki isyan etti: Sizi asla affetmeyeceğim!
Deniz Seki isyan etti: Sizi asla affetmeyeceğim! Şarkıcı Deniz Seki, ‘kilo aldı’ haberlerine tepki gösterdi.
18.01.2020 Magazin
Deniz Seki tanınmaz halde! Resmen eridi...
Deniz Seki tanınmaz halde! Resmen eridi... Şarkıcı Deniz Seki, mide küçültme ameliyatı olduktan sonra 33 kilo verdi.
21.11.2018 Magazin
Deniz Seki'yi görenler gözlerine inanamıyor
Deniz Seki'yi görenler gözlerine inanamıyor 90’a çıkan ve kilo almaya devam eden şarkıcı Deniz Seki çareyi mide küçültme ameliyatında buldu. 16 Şubat’ta ameliyat olan Deniz Seki geçen süre içinde 18 kilo verip 72 kiloya düştü
29.03.2018 Magazin
Deniz Seki'de büyük değişiklik!
Deniz Seki'de büyük değişiklik! 90 kiloya kadar çıkan Deniz Seki, 1 ayda 18 kilo verdi. Popstar'da jürilik yapan Seki'nin değişimi dikkatlerden kaçmadı.
15.03.2018 Magazin
Gece yarısı çorba, mantı, köfte ve sütlaç yedi!
Gece yarısı çorba, mantı, köfte ve sütlaç yedi! Cezaevinden çıktıktan sonra fazla kilolarından kurtulamayan Deniz Seki, mide by-pass'ı olmaktan vazgeçince diyete başlamıştı.
8.02.2018 Magazin
Deniz Seki tanınmaz halde!
Deniz Seki tanınmaz halde! Cezaevinden çıktıktan sonra hızlı bir şekilde kilo alan Deniz Seki, konuyla ilgili yöneltilen soruya "Şarkılarımla var olan bir kadınım, manken değilim" cevabını verdi.
22.12.2017 Magazin
Ameliyat olmak için 10 kilo aldı!
Ameliyat olmak için 10 kilo aldı! Fazla kilolarından kurtulamayan Deniz Seki mide by-pass ameliyatı olabilmek için 10 kilo daha aldı.
29.11.2017 Magazin
Kiloları yüzünden Sibel’in dizisi tehlikede
Kiloları yüzünden Sibel’in dizisi tehlikede Sİbel Can ve Tarık Akan’ın oynadığı ‘Ahh İstanbul’ dizisinin yayından kaldılması gündemde... Nedeni ise dizinin beklenen reytingi alamaması...
15.10.2006 Magazin
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı!
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı! Bir dönem fazla kilolarıyla mücadele eden Deniz Seki, tüp mide ameliyatının ardından sağlıklı yaşam ve düzenli spor sayesinde fit bir görünüme kavuştu. İmajında da baştan aşağı yeniliğe giden şarkıcı, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını şaşkına çeviriyor. Adeta bambaşka biri olan Seki, 'estetik' sorusunu yanıtlarken, "İlk harçlığımı kazandığım meslekti" diyerek şarkıcılık kariyeri öncesine dair konuştu.
27.05.2022 Magazin
Deniz Seki son hali ile sosyal medyanın diline düştü! Bülent Ersoy'a benzetildi...
Deniz Seki son hali ile sosyal medyanın diline düştü! Bülent Ersoy'a benzetildi... Deniz Seki son hali ile şok etti! 51 yaşındaki şarkıcı, fazla kilolarından kurtulduktan sonra yeni haliyle sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapmaya başladı. 36 bedene kadar düşen şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlara son olarak bir yenisini ekledi. Sık sık Photoshop'lu paylaşımlarından dolayı sosyal medyada eleştirilen Deniz Seki, bu kez farklı makyajı ve kullandığı filtre nedeniyle sosyal medyanın diline düştü. Hatta takipçilerinden bazıları Deniz Seki'nin son haline "Bülent Ersoy sandım" yorumlarında bulundu. İşte Deniz Seki'nin son hali...
14.05.2022 Magazin
Deniz Seki'den 'kilo' açıklaması
Deniz Seki'den 'kilo' açıklaması 22 kilo verip 36 beden olan ve değişimiyle şaşırtan şarkıcı Deniz Seki, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi.
3.04.2021 Magazin
Deniz Seki'den yeni pozlar! Değişimi herkesi şok etmişti
Deniz Seki'den yeni pozlar! Değişimi herkesi şok etmişti 2.5 ayda 22 kilo vererek 36 beden olan Deniz Seki, değişimiyle şaşırtmaya devam ediyor. Seki'nin bazı takipçileri, paylaştığı son fotoğrafında photoshop olduğunu iddia etti.
6.03.2021 Magazin
Deniz Seki'den iddialara yanıt!
Deniz Seki'den iddialara yanıt! Deniz Seki'nin, vücudunda oluşan sarkmaları toparlatmak için estetik ameliyata girdiği öne sürülmüştü. 50 yaşındaki şarkıcıdan konuyla ilgili açıklama geldi.
22.01.2021 Magazin
Değişimiyle şaşırtan Deniz Seki'den yeni poz
Değişimiyle şaşırtan Deniz Seki'den yeni poz 2,5 ayda 22 kilo vererek 36 beden olan şarkıcı Deniz Seki, yeni pozunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
22.12.2020 Magazin
Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı
Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı Yalova'daki bir termal otelde konser veren sanatçı Deniz Seki, konuklar arasında yer alan sanatçılar Niran Ünsal ve Metin Özülkü ile de düet yaparak izleyenlere müzik şöleni sundu. Otelin 15 bin dolarlık kral dairesinde kalan ve karşılaştığı konfor nedeniyle konaklama süresini bir gün uzattığını belirten Deniz Seki, "Çok fazla ülke gezdim. Güzel otelleri çok severim. Ben böyle bir odayla karşılaşmadım. Ekibimle birlikte geldik, birbirimizi kaybettik." dedi.
6.09.2020 Magazin
Deniz Seki: Ters ışık kurbanıyım
Deniz Seki: Ters ışık kurbanıyım Şarkıcı Deniz Seki, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki bir mekanda sahne aldı. Geçtiğimiz günlerde teknede sevgilisiyle birlikte çekilen fotoğrafları hakkında konuşan Seki, "Görünce 'Bu ben değilim' dedim kendi kendime. Maalesef ben de ters ışık kurbanıyım" dedi.
24.08.2020 Magazin
Deniz Seki yeni imajıyla görenleri şaşırttı!
Deniz Seki yeni imajıyla görenleri şaşırttı! Ünlü şarkıcı Deniz Seki yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı. Seki son halini Instagram hesabından paylaştı.
27.04.2019 Magazin
Mide ameliyatı olmuştu: Deniz Seki'nin göbeği şaşırttı!
Mide ameliyatı olmuştu: Deniz Seki'nin göbeği şaşırttı! Deniz Seki 90 kiloya çıkınca 16 Şubat 2018’de mide küçültme ameliyatı olmuştu. Instagram'dan fotoğrafını paylaşan şarkıcının göbeği takipçilerini şaşırttı
7.01.2019 Magazin
Deniz eriyor
Deniz eriyor Deniz Seki önceki akşam Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde görüntülendi.
18.08.2018 Magazin
27 kilo  verdi
27 kilo verdi Geçirdiği mide operasyonu sonrası hızla kilo veren Deniz Seki, istediği forma kavuştu.
6.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Seki Kilo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz seki kilo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.