Deniz Seki- Son Hali

Deniz Seki- Son Hali

Son dakika Deniz Seki- son hali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deniz Seki- son hali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deniz Seki- son hali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Seki- Son Hali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz seki- son hali gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 deniz seki- son hali haberi bulunmuştur. Tüm deniz seki- son hali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Seki'den samimi açıklama: Ben hayattayken belgeselimi yapmasınlar
Deniz Seki'den samimi açıklama: Ben hayattayken belgeselimi yapmasınlar Ünlü şarkıcı Deniz Seki, yılbaşında verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Seki, "Birçok ünlü ismin biyografi filmi yapılıyor, size böyle bir teklif geldi mi?" sorusuna yanıt verdi.
1.01.2024 Magazin
Fazla kilolarından kurtulan Deniz Seki son halini paylaştı
Fazla kilolarından kurtulan Deniz Seki son halini paylaştı Bir dönem aldığı kilolarla gündeme gelen şarkıcı Deniz Seki uyguladığı diyetle fazlalıklarından kurtulmuştu. Sosyal medya sayfasını zaman zaman kullanan Deniz Seki şimdi ise elbisesiyle formda halini yayınladı.
7.09.2023 Magazin
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı!
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı! Bir dönem fazla kilolarıyla mücadele eden Deniz Seki, tüp mide ameliyatının ardından sağlıklı yaşam ve düzenli spor sayesinde fit bir görünüme kavuştu. İmajında da baştan aşağı yeniliğe giden şarkıcı, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını şaşkına çeviriyor. Adeta bambaşka biri olan Seki, 'estetik' sorusunu yanıtlarken, "İlk harçlığımı kazandığım meslekti" diyerek şarkıcılık kariyeri öncesine dair konuştu.
27.05.2022 Magazin
Deniz Seki son hali ile sosyal medyanın diline düştü! Bülent Ersoy'a benzetildi...
Deniz Seki son hali ile sosyal medyanın diline düştü! Bülent Ersoy'a benzetildi... Deniz Seki son hali ile şok etti! 51 yaşındaki şarkıcı, fazla kilolarından kurtulduktan sonra yeni haliyle sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapmaya başladı. 36 bedene kadar düşen şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlara son olarak bir yenisini ekledi. Sık sık Photoshop'lu paylaşımlarından dolayı sosyal medyada eleştirilen Deniz Seki, bu kez farklı makyajı ve kullandığı filtre nedeniyle sosyal medyanın diline düştü. Hatta takipçilerinden bazıları Deniz Seki'nin son haline "Bülent Ersoy sandım" yorumlarında bulundu. İşte Deniz Seki'nin son hali...
14.05.2022 Magazin
Deniz Seki'den 'kilo' açıklaması
Deniz Seki'den 'kilo' açıklaması 22 kilo verip 36 beden olan ve değişimiyle şaşırtan şarkıcı Deniz Seki, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi.
3.04.2021 Magazin
Deniz Seki ile ilgili bomba aşk iddiası! Bitti mi?
Deniz Seki ile ilgili bomba aşk iddiası! Bitti mi? Deniz Seki, 2.5 ayda 22 kilo vererek, 36 beden olmuştu. Sık sık zayıfladığını gösteren paylaşımlarda bulunan şarkıcı şimdi de aldığı kararla şaşırttı
5.03.2021 Magazin
Deniz Seki'de büyük değişiklik!
Deniz Seki'de büyük değişiklik! 90 kiloya kadar çıkan Deniz Seki, 1 ayda 18 kilo verdi. Popstar'da jürilik yapan Seki'nin değişimi dikkatlerden kaçmadı.
15.03.2018 Magazin
Deniz Seki'den Özgür Aras'a anlamlı hediye
Deniz Seki'den Özgür Aras'a anlamlı hediye Özgür Aras, önceki gece çok özel bir partiyle yeni yaşını kutladı.
8.02.2017 Magazin
İsmail Ağa'da mini etekli!
İsmail Ağa'da mini etekli! Ayşe Arman tesettüre bürünüp yaptığı denemenin sonuçlarını yazdı
13.07.2009 Televizyon
'Tahliye olduğum günü doğum günü sayacağım'
'Tahliye olduğum günü doğum günü sayacağım' Deniz Seki’yle iki kat cama ellerimizi dayadık ve ağladık...
5.07.2009 Magazin
Tahliyesini istediler
Tahliyesini istediler Deniz Seki'nin avukatları bağımlılık tedavisi için tahliyesini istedi
18.05.2009 Magazin
'17 yıl evli kaldık, kardeş gibi olduk'
'17 yıl evli kaldık, kardeş gibi olduk' Hayata sıfırdan başladığı söyleyen Eyşan Özhim'den şok açıklamalar...
15.12.2007 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Seki- Son Hali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz seki- son hali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.