Deniz Bulutsuz

Deniz Bulutsuz

Son dakika deniz bulutsuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz bulutsuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz bulutsuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Bulutsuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz bulutsuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 deniz bulutsuz haberi bulunmuştur. Tüm deniz bulutsuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ozan Güven günler sonra evden çıktı! Böyle görüntülendi
Ozan Güven günler sonra evden çıktı! Böyle görüntülendi Sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan ve uzun süredir ortalarda görünmeyen Ozan Güven, Kalamış’ta avukatıyla görüntülendi.
2.11.2023 Magazin
Deniz Bulutsuz-Ozan Güven davasında flaş gelişme!
Deniz Bulutsuz-Ozan Güven davasında flaş gelişme! Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz'un birbirlerinden şikâyetçi oldukları şiddet davası için gerekli olan adli tıp raporu mahkemeye ulaştı. Bulutsuz'daki yaralanmanın kişi üzerindeki etkisinin basit tıbbi müdahaleyle giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte olmadığı ve yüzünde sabit iz niteliğinde olmadığı belirtildi.
25.07.2023 Magazin
Ozan Güven'den Deniz Bulutsuz açıkalması! 'Yakında hepsi bitecek'
Ozan Güven'den Deniz Bulutsuz açıkalması! 'Yakında hepsi bitecek' Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla, 13 yıla kadar hapsi istenen oyuncu Ozan Güven önceki akşam katıldığı ödül töreninde eski sevgilisi Deniz Bulutsuz hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, “Yakında hepsi bitecek az kaldı” dedi.
3.04.2023 Magazin
Ozan Güven'den önce sitem, sonra poz! 'Çektin ya'
Ozan Güven'den önce sitem, sonra poz! 'Çektin ya' Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemelik olduktan sonra ekranlara ara veren oyuncu Ozan Güven, geçtiğimiz gece Moda'da kameralara yansıdı. Muhabirleri görünce "Buraya da mı geldiniz?" diyerek sitem eden ünlü isim, fotoğraf isteğine 'Çektin ya!' demesine rağmen, yine de kameralara poz verdi.
10.12.2022 Magazin
Ozan Güven gazetecilere tepki gösterdi: Kamerayı indir, adam gibi konuşalım!
Ozan Güven gazetecilere tepki gösterdi: Kamerayı indir, adam gibi konuşalım! Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla davası devam eden ve oyunculuğa ara veren Ozan Güven, uzun zaman sonra Bodrum'da objektiflere yansıdı. Daha önce birçok kez basın mensuplarıyla sorun yaşayan Güven, kendisini görüntüleyen gazetecilere çıkışarak, "Kamerayı indir, adam gibi konuşalım!" ifadelerini kullandı.
19.07.2022 Magazin
Ozan Güven yeni aşkıyla görüntülendi! Panik anları...
Ozan Güven yeni aşkıyla görüntülendi! Panik anları... Eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a uyguladığı şiddet iddiasıyla mahkemelik olan ve bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Ozan Güven, önceki gün yeni kız arkadaşıyla Etiler’de objektiflere yansıdı. Gazetecileri fark eden Ozan Güven ve kız arkadaşı panik yaşadı.
12.06.2022 Magazin
Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz davasında tanık dinlendi! 'Ellerinde çizikler,bacağında kesikler vardı'
Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz davasında tanık dinlendi! 'Ellerinde çizikler,bacağında kesikler vardı' Birliktelikleri şiddet iddiasıyla biten Deniz Bulutsuz ve oyuncu Ozan Güven'in birbirlerinden karşılıklı şikayetçi oldukları davada, tanık olarak dinlenen Güven'in şoförü "Yüzünün bir kısmında kızarıklık, ellerinde çizikler, bacaklarında kesikler olduğunu gördüm" dedi.
15.02.2022 Magazin
Ozan Güven'in darp davasında tanıklar dinlendi! 'Kıyafeti kan içindeydi'
Ozan Güven'in darp davasında tanıklar dinlendi! 'Kıyafeti kan içindeydi' Oyuncu Ozan Güven’in, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasına yönelik yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Güven'in evinin güvenlik görevlisi, “Ben hiç ses duymadım. Ozan Bey kapıyı açıp, şoförünü çağırmamı söyledi. İçeri girdiğinde de kapıyı kapatmadı. Deniz Hanım kendisi çıktı” dedi. Deniz Bulutsuz’un iş ortağı ise verdiği ifadede, “Deniz olaydan sonra bana geldiğinde üstündeki kıyafet göğsüne kadar kanlıydı” şeklinde konuştu.
19.10.2021 Magazin
Ozan Güven, sözünü tutamadı! Mahkeme bitmeden...
Ozan Güven, sözünü tutamadı! Mahkeme bitmeden... Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası sonuçlanana kadar mesleğine ara verdiği söylenen Ozan Güven, bu sözden geri döndü.
16.06.2021 Magazin
Ozan Güven evini tamamen boşalttı!
Ozan Güven evini tamamen boşalttı! Uzun süredir ortalarda görünmeyen, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı dava sürecinde Cunda Adası'na yerleştiği haberleriyle gündeme gelen oyuncu Ozan Güven evini tamamen kapattı.
11.05.2021 Magazin
Ozan Güven organik tarıma yöneldi!
Ozan Güven organik tarıma yöneldi! Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'un açtığı darp davası nedeniyle yargılanan Ozan Güven, bir süredir Cunda'da yaşıyor. Bulutsuz’un açtığı darp davası sonuçlanana kadar oyunculuğa ara veren Güven'in, organik tarıma yöneldiği öne sürüldü.
22.03.2021 Magazin
Ozan Güven'in aylık geliri Cem Yılmaz'ı şaşırttı!
Ozan Güven'in aylık geliri Cem Yılmaz'ı şaşırttı! Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla geçtiğimiz gün hakim karşısına çıkan Ozan Güven, 'aylık gelir' açıklamasıyla gündemden düşmüyor. Komedyen Cem Yılmaz, birçok projede birlikte rol aldığı ünlü oyuncuyla ilgili soruyu bakın nasıl tepki verdi.
23.01.2021 Magazin
Ozan Güven, Berkay Şahin, Kıvanç Tatlıtuğ... Ünlülerin aylık gelirleri ne kadar?
Ozan Güven, Berkay Şahin, Kıvanç Tatlıtuğ... Ünlülerin aylık gelirleri ne kadar? Ünlülerin kazançları ne kadar? Mahkemede aylık gelirlerini öğrendiğimiz ünlü isimler kazandıkları para ile şaşırtıyor. Lüks hayatlarını göz önünde yaşamaktan çekinmeyen ünlü şarkıcı ve oyuncular aylık gelirlerini neredeyse maaşlı çalışan insanlar gibi gösteriyor. Peki ünlüler bunu neden yapıyor? Şarkıcı Berkay Şahin ve Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ardından dün hakim karşısına çıkan Oyuncu Ozan Güven de mahkemede açıkladığı aylık geliri ile şaşırttı. Akıllara, “Vergi mi kaçırıyorlar” sorusunu getiren ünlülerin bu beyanda bulunmasının sebebi ise bambaşka. Yeminli Mali Müşavir Dr. Nedim Türkmen, “Mahkeme eğer tazminata hükmederse, beyanındaki gelirine göre bir tazminat ödesin diye böyle yapıyorlar.” dedi.
22.01.2021 Magazin
Ozan Güven ilk kez hakim karşısına çıktı!
Ozan Güven ilk kez hakim karşısına çıktı! Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan oyuncu Ozan Güven'in 3 yıl 8 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapsi istenmişti. Güven, bugün görülecek olan davada ilk kez hakim karşısına çıktı. İki eski sevgili birbirlerinden şikayetçi olmuştu. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya önce Deniz Bulutsuz avukatlarıyla geldi. Daha sonra da Ozan Güven avukatıyla geldi. Her iki taraf da basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.
21.01.2021 Magazin
İstanbul’u terk eden Ozan Güven,Cunda'da!
İstanbul’u terk eden Ozan Güven,Cunda'da! Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle zor günler geçiren Ozan Güven, mahkeme sonuçlanana kadar oyunculuğa ara verdi. Güven'in, Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasına yerleştiği iddia edildi.
12.12.2020 Magazin
Deniz Bulutsuz: Kendimi çok kötü hissediyorum
Deniz Bulutsuz: Kendimi çok kötü hissediyorum Eski sevgilisi Ozan Güven'e darp iddiasıyla dava açan Deniz Bulutsuz, önceki gün Bebek'te görüntülendi.
28.11.2020 Magazin
Zafer Algöz: 'Ozan çok üzgün'
Zafer Algöz: 'Ozan çok üzgün' Zafer Algöz, Jülide Ateş’in sunduğu ‘40’ programına konuk oldu. Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’a uyguladığı iddia edilen şiddetle ilgili soru üzerine "Ozan çok üzgün" dedi.
17.10.2020 Magazin
Deniz Bulutsuz'a şok! 1 yıla kadar...
Deniz Bulutsuz'a şok! 1 yıla kadar... Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Ozan Güven’in darp edildiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu dosyada uzlaşma sağlanmayınca Deniz Bulutsuz hakkında iddianame hazırlandı. Savcılık Deniz Bulutsuz’un ‘Basit yaralama’ suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapisle yargılanmasını istedi.
9.09.2020 Magazin
Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz uzlaşmayı kabul etmedi
Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz uzlaşmayı kabul etmedi Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla 13,5 yıla kadar hapsi istenen oyuncu Ozan Güven’in, Bulutsuz’dan şikayetçi olduğu ve uzlaştırma büroya gönderilen dosyada, taraflar uzlaşmayı kabul etmedi.
8.09.2020 Magazin
Coşkun Sabah: Şiddetin sonuna kadar karşısındayım
Coşkun Sabah: Şiddetin sonuna kadar karşısındayım Usta sanatçı Coşkun Sabah, önceki gün kızı Roza Sabah ile birlikte Vadistanbul'da objektiflere yansıdı.
22.08.2020 Magazin
'Spiderman Mustafa'
'Spiderman Mustafa' Şarkıcı Mustafa Ceceli ile eşi Selin İmer, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi.
22.08.2020 Magazin
Pelin Karahan ev arıyor
Pelin Karahan ev arıyor Bodrum tatiline bir günlük ara verdiğini söyleyen oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Etiler, Ulus, Bebek arası mekik dokudu.
20.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Bulutsuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz bulutsuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.