Demirören İstiklal Palas

Demirören İstiklal Palas

Son dakika Demirören İstiklal Palas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demirören İstiklal Palas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demirören İstiklal Palas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demirören İstiklal Palas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demirören istiklal palas gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 demirören istiklal palas haberi bulunmuştur. Tüm demirören istiklal palas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehrin en havalı serin mekanları
Şehrin en havalı serin mekanları Yaz sıcakları bastırdığında kapalı alanda durmak pek mümkün değil. Manzaralı ve konforlu havuzlar ile leziz yemekleriyle öne çıkan teraslar kurtarıcınız olabilir.
14.07.2017 Arşiv
‘İstiklal Terrace’  açıldı
‘İstiklal Terrace’ açıldı Demirören İstiklal Palas’ın 7. katından İstanbul’a göz kırpan ‘İstiklal Terrace’, ünlü DJ’lerin performanslarıyla eğlencenin dorukta olduğu bir partiyle açılışını yaptı
14.07.2017 Magazin
Yazın keyfi İstiklal Palas Terrace’da
Yazın keyfi İstiklal Palas Terrace’da Demirören İstiklal Palas’ın 7. katından İstanbul’a göz kırpan ‘İstiklal Palas Terrace’ misafirlerine unutulmaz günbatımları yaşatıyor.
11.07.2017 Magazin
Yazın tadı İstiklal  Palas Terrace’da
Yazın tadı İstiklal Palas Terrace’da Demirören İstiklal Palas’ın 7. katından İstanbul’a göz kırpan ‘İstiklal Palas Terrace’ misafirlerine unutulmaz günbatımları yaşatıyor.
15.06.2017 Magazin
Muhteşem DJ şovu
Muhteşem DJ şovu Taksim’in parlayan yıldızı Demirören İstiklal Palas’ın 7’nci katında açılan, yemek, müzik ve eğlenceyi tek adreste buluşturan Mentha@İstiklal Palas, önceki akşam ünlü DJ Holger Hecler’i ağırladı.
20.05.2017 Magazin
Benzersiz deneyimin adresi
Benzersiz deneyimin adresi Şehrin tam kalbinde, tarihle iç içe, rengarenk, hayat ve nostalji dolu bir atmosferde yaşamayı sevenlerin tercihi Demirören İstiklal Palas, özel anları unutulmaz kılmak için misafirlerini bekliyor.
28.04.2017 Magazin
Aşkın büyülü mekanı
Aşkın büyülü mekanı Demirören İstiklal Palas Re-Pub Restoran, Sevgililer Günü’ne özel ‘Love is in the air’ konseptiyle kalpleri fethedecek...
11.02.2017 Magazin
Demirören İstiklal Palas’tan aşk şarkıları yayılacak
Demirören İstiklal Palas’tan aşk şarkıları yayılacak Lezzetli bir yemeğin iyi müzikle uyumu mottosuyla hizmet veren Demirören İstiklal Palas Re-Pub Restoran, Sevgililer Günü’nde de müdavimlerini ağırlamaya devam ediyor
2.02.2017 Magazin
İstiklal Palas’ta keyifli gece
İstiklal Palas’ta keyifli gece Beyoğlu’nun tarihi dokusunda eğlence ve lezzeti bir arada sunan Demirören İstiklal Palas’dan keyifli gece...
22.01.2017 Magazin
Kendi paketini kendin yap
Kendi paketini kendin yap Samimi ortamı, lezzetli yemekleri ve performans sahnesiyle dikkatleri üzerine çeken Demirören İstiklal Palas, misafirleri için unutulmaz bir yılbaşı programı hazırladı. Kendi seçtiğiniz paket ile yeni yıla güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.
10.12.2016 Magazin
Brenda Berin Demirören İstiklal Palas Sahnesi’nde
Brenda Berin Demirören İstiklal Palas Sahnesi’nde Muhteşem sesi, yorumu ve enerjisiyle dikkat çeken sanatçı Brenda Berin 2 Aralık Cuma akşamı İstiklal Palas Re-Pub sahnesinde muhteşem bir konsere imza atacak.
1.12.2016 Magazin
Yemek ve müziğin yeni adresi
Yemek ve müziğin yeni adresi Beyoğlu’nun tarihi dokusunda eğlence ve lezzeti bir arada sunan Demirören İstiklal Palas misafirlerine vazgeçemeyecekleri bir ambiyans sunuyor...
20.11.2016 Magazin
35 yaş partisi
35 yaş partisi Çiğdem Batur da yeni yaşını Demirören AVM’nin üst katında bulunan İstiklal Palas Teras’ın açılış partisinde kutladı.
14.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demirören İstiklal Palas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demirören istiklal palas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.