Gazete Vatan Logo
Magazin Benzersiz deneyimin adresi

Benzersiz deneyimin adresi

Şehrin tam kalbinde, tarihle iç içe, rengarenk, hayat ve nostalji dolu bir atmosferde yaşamayı sevenlerin tercihi Demirören İstiklal Palas, özel anları unutulmaz kılmak için misafirlerini bekliyor.

Benzersiz deneyimin adresi

Konuklarına mükemmel bir deneyim yaşatan, maksimum konfor ve rahatlık sunan Demirören İstiklal Palas, avantajlı konaklama paketleriyle misafirlerini bekliyor. Demirören İstiklal Palas konaklama paketi ile tek kişilik ‘Luxe Room’da 39 Euro’luk çift kişilik ‘Luxe Room’da ise 45 Euro’luk fiyatlarla Beyoğlu’nun keyfini çıkarabilirsiniz.

Benzersiz bir İstanbul deneyimi sunan otelin tek kişilik ‘Deluxe Room’ fiyatları 49 Euro iken çift kişilik ‘Deluxe Room’ fiyatları ise 55 Euro. 0-6 yaş çocuklar için ücretsiz olan konaklama paketinde 7-12 yaş çocuklar için oda fiyatının yüzde 50’si uygulanıyor.

Şehrin tam kalbinde bulunan, modern mimariye uygun olarak tasarlanan otel, 81 odası ile iş ve turistik amaçlı seyahat eden, İstanbul’u keşfetmeye gelen, sanatı, eğlenmeyi, gece hayatını seven, kültürel araştırmalara ve tarihe tutkulu gezginleri ağırlıyor. Demirören İstiklal Palas’ta hem Türk mutfağı hem de dünya mutfağından benzersiz tatların adresi Re-Pub Restoran; kahvaltıları, öğle ve akşam yemekleri ile tüm duyularınıza hitap ediyor.

Haberin Devamı