Demet Akalın Twitter

Demet Akalın Twitter

Son dakika Demet Akalın twitter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demet Akalın twitter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demet Akalın twitter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet Akalın Twitter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet akalın twitter gelişmeleri de dahil olmak üzere 322 demet akalın twitter haberi bulunmuştur. Tüm demet akalın twitter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akalın'ın Pınar Gültekin paylaşımı tepki çekti
Demet Akalın'ın Pınar Gültekin paylaşımı tepki çekti Türkiye'yi ayağa kaldıran Pınar Gültekin cinayeti ile ilgili şarkıcı Demet Akalın'dan tartışma yaratan bir paylaşım geldi.
21.07.2020 Magazin
Demet Akalın ile genç isim birbirine girdi
Demet Akalın ile genç isim birbirine girdi Demet Akalın'ın vokallik teklif ettiği genç şarkıcı, teklifi reddedince ortalık karıştı
4.12.2018 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Demet Akalın'a fotoğraflı yanıt!
İbrahim Tatlıses'ten Demet Akalın'a fotoğraflı yanıt! Türkücü İbrahim Tatlıses ile popçu Demet Akalın arasında polemik büyüyor. Akalın'ın "Oğlunu askere gönder" sözlerine Tatlıses'ten cevap gecikmedi ve oğlunun askerlik fotoğrafını paylaştı.
6.04.2018 Magazin
Demet Akalın: Ç.klerini mi keseceksiniz?
Demet Akalın: Ç.klerini mi keseceksiniz? Kızına tecavüz ettiği öne sürülen babaya sosyal medya hesabından tepki gösteren Demet Akalın, "Ç.klerini mi keseceksiniz, idam mı getireceksiniz, ne yapacaksanız yapın artık" dedi.
15.02.2018 Magazin
Demet Akalın paylaştı! Yataklı salonda...
Demet Akalın paylaştı! Yataklı salonda... Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yakın arkadaşı Seren Serengil ve Fatih Ürek ile sinema keyfi yaptı.
8.01.2018 Magazin
Yetkililere yalvarıyorum!
Yetkililere yalvarıyorum! Erzincan Orduevi’nde, bir askerin yavru kediye yaptığı işkence görüntüleri Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Ünlü isimler de yaşananlara sessiz kalmadı. Nilüfer, üzüntüsünü “Artık bu ve bunun gibileri cezasız bırakmayın. Lütfen yalvarıyorum” sözleriyle paylaştı
4.12.2017 Magazin
Demet Akalın'ı mest eden sürpriz!
Demet Akalın'ı mest eden sürpriz! Müdavimi olduğu İstanbullu Gelin dizisinin bu hafta yayınlanan bölümünde Demet Akalın'a göndermede bulunuldu. Ünlü şarkıcı da bu jeste anında karşılık verdi.
19.11.2017 Magazin
Demet Akalın: Senin elini kırarlar lan!
Demet Akalın: Senin elini kırarlar lan! Adana'da D harfini yazamayan öğrencisini döven öğretmene ağır sözlerle yüklenen Demet Akalın, "Senin elini kırarlar lan" diyerek tepki gösterdi.
17.10.2017 Magazin
Demet Akalın'ı çıldırtan haber!
Demet Akalın'ı çıldırtan haber! Dün akşam ana haber bültenlerinde yer alan 'Çöpe atılan bebek' haberi, ünlü şarkıcı Demet Akalın'ı isyan ettirdi.
9.10.2017 Magazin
Demet Akalın Vegas'taki saldırıda son anda kurtuldu!
Demet Akalın Vegas'taki saldırıda son anda kurtuldu! Demet Akalın, Vegas'taki korkunç saldırıdan kılpayı kurtulduğunu açıkladı.
2.10.2017 Magazin
Demet Akalın'dan seksi paylaşım!
Demet Akalın'dan seksi paylaşım! Ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan Jennifer Lopez paylaşımı.
30.09.2017 Magazin
Demet Akalın'ı çıldırtan olay!
Demet Akalın'ı çıldırtan olay! Popçu Demet Akalın, geçtiğimiz akşam geç saatlerde evinin yakınlarında havai fişek patlatılınca, tepkisini sosyal medya hesabından gösterdi.
13.09.2017 Magazin
Demet Akalın çıldırdı: Her gün ağzındayım, yeter be!
Demet Akalın çıldırdı: Her gün ağzındayım, yeter be! Şarkıcı Emre Kaya'nın sözleri, Demet Akalın'ı kızdırdı.
10.09.2017 Magazin
Aydın'dan yeni albüm: Kaymaklı Pasta
Aydın'dan yeni albüm: Kaymaklı Pasta Aydın, 'Kaymaklı Pasta' adını verdiği yeni albümünü DMC etiketiyle piyasaya çıkardı.
28.07.2017 Kültür Sanat
Demet Akalın: Suriyeliler evine dönsün!
Demet Akalın: Suriyeliler evine dönsün! Demet Akalın, Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin ülkelerine dönmesini istedi. Demet Akalın'a benzer bir durum yaşasa ne yapacağı da soruldu. İşte Demet Akalın'ın yanıtı...
4.07.2017 Magazin
Demet Akalın: Organını kesip, ağzına sokup...
Demet Akalın: Organını kesip, ağzına sokup... Demet Akalın'ın sosyal medyada paylaştığı Ceylin mesajı gündeme damga vurdu.
13.06.2017 Magazin
Demet Akalın: Rüyamda gördüm!
Demet Akalın: Rüyamda gördüm! Demet Akalın, Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazası ve şehitlerimizden Yarbay Songül Yakut'la ilgili instagram hesabından paylaşımda bulundu.
1.06.2017 Magazin
Demet Akalın'dan Eser Yenenler'e şok sözler!
Demet Akalın'dan Eser Yenenler'e şok sözler! Demet Akalın, Murat Boz ve ihanet gecesi haberlerinde adı geçen Eser Yenenler'e sosyal medya hesabı üzerinden yüklendi.
8.05.2017 Magazin
Demet Akalın'dan 'Aleyna Tilki' bombası!
Demet Akalın'dan 'Aleyna Tilki' bombası! Geçtiğimiz haftalarda polemik yaşayarak gündemi meşgul eden Demet Akalın ve Aleyna Tilki barışır barışmaz bakın ne yaptı?
26.02.2017 Magazin
Demet'in paylaşımı son noktayı koydu!
Demet'in paylaşımı son noktayı koydu! Bir süre önce araları açılan Demet Akalın ve Murat Dalkılıç yeniden barıştı. İkili yeni yıla küs girmedi.
2.01.2017 Magazin
Demet Akalın’dan çok duygusal 'baba' mesajı!
Demet Akalın’dan çok duygusal 'baba' mesajı! Ünlü şarkıcı Demet Akalın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Milyarları, milyon dolarları babasızlığa değişmem” dedi.
5.10.2016 Magazin
Var Mısın Yok Musun'da sürpriz düğün!
Var Mısın Yok Musun'da sürpriz düğün! Var Mısın Yok Musun'da ekranlar önünde sürpriz bir düğün gerçekleşti. İlker Ayrık'ın sunduğu program Var Mısın Yok Musun'da düğün esnasında neler yaşandı? Neşeli dakikaların yaşandığı Var Mısın Yok Musun düğün ile ilgili merak edilen detaylar haberin içeriğindedir...
29.08.2016 Magazin
'Ağlattın bizi ey kahraman binbaşı'
'Ağlattın bizi ey kahraman binbaşı' 15 Temmuz gecesi kalabalık bir FETÖ'cü teröristleri ekibiyle birlikte etkisiz hale getirip tüm Türkiye'nin sevgisini kazanan Binbaşı Barış Dedebağı, A Haber'de o geceyi anlattı...
22.07.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demet Akalın Twitter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet akalın twitter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.