Demet Akalın Kızı

Demet Akalın Kızı

Son dakika Demet Akalın kızı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demet Akalın kızı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demet Akalın kızı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet Akalın Kızı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet akalın kızı gelişmeleri de dahil olmak üzere 269 demet akalın kızı haberi bulunmuştur. Tüm demet akalın kızı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akalın ve Okan Kurt'un kızı Hira'ya görkemli doğum günü partisi
Demet Akalın ve Okan Kurt'un kızı Hira'ya görkemli doğum günü partisi Şarkıcı Demet Akalın ve eski eşi Okan Kurt'un kızları Hira sekiz yaşına girdi. Yeni açtıkları restoranlarında kızları için doğum günü partisi düzenleyen ikiliyi, sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.
5.02.2022 Magazin
Anne-kız tarzları da ortak!
Anne-kız tarzları da ortak! Demet Akalın kızı Hira ile alışverişteydi. Anne kız bir örnek Burberry’den giyinmişti.
26.09.2021 Magazin
Demet Akalın 'Ben yapsam içimden geçersiniz' demişti! TDK'ya göre...
Demet Akalın 'Ben yapsam içimden geçersiniz' demişti! TDK'ya göre... Sosyal medya paylaşımlarında yaptığı yazım yanlışlarıyla sık sık gündeme gelen Demet Akalın, kızı Hira’nın Türkçe kitabındaki heceleme örneğine isyan etmişti. MEB’in Türkçe kitabındaki heceleme biçiminin doğru olduğu ortaya çıktı.
23.01.2021 Magazin
Demet Akalın'ı savunan Ebru Polat'a tepki yağdı
Demet Akalın'ı savunan Ebru Polat'a tepki yağdı Şarkıcı Ebru Polat yaptığı paylaşımla yine çok konuşuldu. Kızına özel öğretmen tuttuğu için eleştirilen Demet Akalın'ı savunan Polat, "Hepimiz özel öğretmenlerle büyüdük ne var bunda" deyince eleştiri oklarının hedefi oldu.
6.09.2020 Magazin
Demet Akalın: Makyajsız görünmek istemiyorum
Demet Akalın: Makyajsız görünmek istemiyorum Demet Akalın, kızı Hira’yla Instagram’ın canlı yayınında Survivor izledi. Okan Kurt ise başka odadan şarkıcıya bağlandı.
8.05.2020 Magazin
Fatih Ürek 'Karaktersiz' dedi, Demet Akalın tehdit etti!
Fatih Ürek 'Karaktersiz' dedi, Demet Akalın tehdit etti! Fatih Yürek bugün, sunucu Saba Tümer 'in Instagram hesabı üzerinden yaptığı canlı yayına katıldı. Yürek, küs olduğu meslektaşı Demet Akalın, hakkında sert ifadeler kullandı. Akalın'dan Yürek'e yanıt gecikmedi.
10.04.2020 Magazin
Demet Akalın'dan tepki çeken hareket
Demet Akalın'dan tepki çeken hareket Takipçilerine “Evde kalın” mesajı veren Demet Akalın, kızı Hira ile birlikte aracında seyir halinde görüntülendi. 1 metre kuralını hatırlatan Akalın “Birbirimize fazla yaklaşmayalım” diyerek aracının penceresini kapattı
22.03.2020 Magazin
Demet Akalın’dan Doğa Koleji açıklaması
Demet Akalın’dan Doğa Koleji açıklaması Şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira ile alışveriş merkezinde görüntülendi.
22.12.2019 Magazin
Köpeği için VIP araç kiraladı
Köpeği için VIP araç kiraladı Bodrum’da olan Demet Akalın, kızı Hira İstanbul’daki köpeğini özleyince kolları sıvadı. Demet Akalın, köpeği Bodrum’a getirtmek için 2 bin 200 TL'ye VIP araç kiraladı.
7.08.2019 Magazin
Demet Akalın ve kızına trafikte yumruklu saldırı
Demet Akalın ve kızına trafikte yumruklu saldırı Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı ile birlikte seyir halindeyken trafik magandalarının saldırısına uğradı.
19.07.2019 Magazin
Demet Akalın şaştı kaldı!
Demet Akalın şaştı kaldı! Demet Akalın kızı için düzenlediği doğum günü partisinde şaştı kaldı.
8.02.2019 Magazin
Park krizi
Park krizi Demet Akalın, önceki akşam Tan Taşçı konserini izlemek için Bostancı Gösteri Merkezi’ne gitti.
18.11.2018 Magazin
Terliklerle bayrama
Terliklerle bayrama Demet Akalın, kızı Hira ile birlikte İstinyePark’ta objektiflere yansıdı.
30.10.2018 Magazin
Demet Akalın'ın kızı Hira Yeni Gelin'de oynamak istiyor
Demet Akalın'ın kızı Hira Yeni Gelin'de oynamak istiyor Eşi Okan Kurt'tan boşandıktan sonra zor günler geçiren Demet Akalın kızı Hira ile vakit geçiriyor! Akalın'ın kızı Hira'nın Yeni Gelin dizisinde oynayabileceğini ifade etti
9.10.2018 Magazin
Hira  günü
Hira günü Okan Kurt ile evliliğini bitiren Demet Akalın, kızı Hira ile İstinyePark AVM’de vakit geçirdi.
1.10.2018 Magazin
Demet Akalın'a Okan Kurt engeli!
Demet Akalın'a Okan Kurt engeli! Popçu Demet Akalın Emrah Karaduman'ın albümünde seslendirdiği 'Ses Kes' şarkısına Amerika'da klip çekecekti. Ancak plan iptal oldu. İşte nedeni...
18.09.2018 Magazin
Moral ziyareti
Moral ziyareti Aleyna Tilki, zor günler geçiren Demet Akalın’ı yalnız bırakmadı.
16.09.2018 Magazin
Demet Akalın ve Okan Kurt'un evliliğini bitiren söz
Demet Akalın ve Okan Kurt'un evliliğini bitiren söz Demet Akalın-Okan Kurt ayrılığının asıl nedeni ortaya çıktı. Eşinden boşanan Demet Akalın için kırmızı çizgi kızı Hira'nın sözleri oldu. İcra memurları geldiğinde Hira "Köpeğimi bari almasınlar anne" diye ağlayınca Akalın boşanma davasını açtı.
13.09.2018 Magazin
İsimlerini bile anmadı
İsimlerini bile anmadı Demet Akalın, kızı Hira ile önceki gün ‘Kayıp Prenses’ isimli çocuk filmini izledi.
29.03.2018 Magazin
Mayolu ilk poz
Mayolu ilk poz Demet Akalın, kızı Hira ve eşi Okan Kurt ile hafta sonu Dubai’ye gitti.
21.03.2018 Magazin
Oyuncakçıda mini servet bıraktı
Oyuncakçıda mini servet bıraktı Lüks markalara ödediği yüksek fiyatlarla sık sık gündeme gelen Demet Akalın, kızı Hira için kesenin ağzını açtı.
27.12.2017 Magazin
Demet Akalın çok kızdı: Eşi ve koruması araya girdi
Demet Akalın çok kızdı: Eşi ve koruması araya girdi Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve kızları Hira ile Etiler-Akmerkez’e gitti. Bir kadın yanına gelip fotoğraf çektirmek istedi.
3.12.2017 Magazin
Anne beni çekmesinler
Anne beni çekmesinler Demet Akalın, kızı Hira ile İstinyePark AVM’de objektiflere yansıdı.
24.11.2017 Magazin
Demet Akalın'a 'çok çirkinsin' deyince...
Demet Akalın'a 'çok çirkinsin' deyince... Takipçilerine verdiği yanıtlarla sık sık gündem olan Demet Akalın, geleneği bozmadı ve ilginç diyaloglara bir yenisini daha ekledi.
12.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demet Akalın Kızı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet akalın kızı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.