Evli milyonları ilgilendiren karar! Satarken eşinin görüşünü almayan erkek tam kusurlu sayılıyor
Evli milyonları ilgilendiren karar! Satarken eşinin görüşünü almayan erkek tam kusurlu sayılıyor Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, "Eşin kendi adına kayıtlı taşınmazı eşinin görüşünü almadan satması güven sarsıcı bir davranış olup diğer eşin kişilik haklarına saldırı teşkil eder" dedi. İşte evli milyonları ilgilendiren davadan çıkan kararın sonuçları...
30.06.2023 Yaşam
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! İşveren çalışana ödemek zorunda
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! İşveren çalışana ödemek zorunda Özel bir şirkette moto kurye olarak çalışan genç, aynı anda başka bir şirkette de çalışınca kapı önüne konuldu. Davaya son noktayı koyan Bölge Adliye Mahkemesi emsal bir karara imza attı.
27.11.2022 Çalışma Hayatı
Hadise'ye mahkeme şoku!
Hadise'ye mahkeme şoku! Ender Gündüzlü'den Hadise'ye şok dava... ‘Aşk Kaç Beden Giyer’in bestecisi Ender Gündüzlü, şarkısını izinsiz reklamda kullandığı iddiasıyla Hadise’ye açtığı bin liralık dava sürerken, 141 bin 885 lira talep ettiği ikinci bir dava açtı.
7.03.2021 Magazin
Mahkemenin kapısında dikkat çeken yazı!
Mahkemenin kapısında dikkat çeken yazı! Yasa gereği kapatılan ve ellerindeki dosyaları ağır ceza mahkemelerine devretmeye başlayan özel yetkili mahkemeler, kapılarına astıkları yazılarla davalı ve davacıları uyardı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri