Darüşşafaka Sınavı

Darüşşafaka Sınavı

Son dakika Darüşşafaka Sınavı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Darüşşafaka Sınavı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Darüşşafaka Sınavı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Darüşşafaka Sınavı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan darüşşafaka sınavı gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 darüşşafaka sınavı haberi bulunmuştur. Tüm darüşşafaka sınavı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Darüşşafaka başvuruları başladı
Darüşşafaka başvuruları başladı Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz ilkokul 4’üncü sınıf öğrencilerinin katılabildiği Darüşşafaka Eğitim Kurumları Giriş Sınavı için başvurular başladı. 26 Mayıs Pazar günü 41 ilde düzenlenecek sınavın son başvuru tarihi 20 Mayıs.
5.01.2024 Eğitim
Darüşşafaka yeni eğitim öğretim yılına hazır! Darüşşafaka 159 yıldır bağışlarla yaşamaya devam ediyor!
Darüşşafaka yeni eğitim öğretim yılına hazır! Darüşşafaka 159 yıldır bağışlarla yaşamaya devam ediyor! Köklerini Osmanlı İmparatorluğu’ndan alan Darüşşafaka 1863 yılında Padişah Sultan Abdülaziz’in fermanıyla beş Osmanlı aydını tarafından kuruldu. Eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşlarından olan Darüşşafaka eğitimde fırsat eşitliğini sağlayan yapısı ile öğrencilerin barınma, sağlık, beslenme, kıyafet ihtiyaçlarını karşılarken ileri yaş grubu için de pek çok olanağı sunuyor. Okulların açılmasına kısa bir süre kala Darüşşafaka’nın yeni eğitim öğretim döneminde nelerin gerçekleşeceğini Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Güleç anlattı.
19.08.2022 Eğitim
Darüşşafaka Giriş Sınavı ertelendi mi? Darüşşafaka sınavı ne zaman?
Darüşşafaka Giriş Sınavı ertelendi mi? Darüşşafaka sınavı ne zaman? Anne veya babası hayatta olmayan, maddi durumu elverişsiz öğrencilere tam burslu eğitim imkânı tanıyan Darüşşafaka giriş sınavı ile ilgili açıklama yaptı. Darüşşafaka'ya giriş sınavı'nın ertelendiği duyuruldu. Peki, Darüşşafaka sınavı ne zaman? İşte detaylar...
24.05.2021 Eğitim
Darüşşafaka giriş sınavı ne zaman? Darüşşafaka sınavı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
Darüşşafaka giriş sınavı ne zaman? Darüşşafaka sınavı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları! 8 yıl boyunca tam burslu, nitelikli eğitim imkânı sunan Darüşşafakaya giriş sınavı için başvurular başladı. Anne ve/veya babasını kaybetmiş, maddi durumu elverişsiz öğrencilere sağlanan burs için başvuru şartları belli oldu. Peki, Darüşşafaka giriş sınavı ne zaman? Darüşşafaka sınavı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
2.03.2021 Eğitim
2021 Darüşşafaka Sınavı tarihi belli oldu! Darüşşafaka Sınavı başvuruları nasıl yapılır?
2021 Darüşşafaka Sınavı tarihi belli oldu! Darüşşafaka Sınavı başvuruları nasıl yapılır? Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2021 yılı sınav tarihleri belli oldu. Tam burslu ve yatılı eğitim için başvurular başladı. Peki, 2021 yılı Darüşşafaka sınavı ne zaman? Darüşşafaka sınavı başvuruları nasıl yapılır? İşte Darüşşafaka Sınavı tarihleri...
8.01.2021 Eğitim
Darüşşafaka sınav son başvuru tarihi 2020 -  Darüşşafaka sınavı için gerekli evraklar nelerdir?
Darüşşafaka sınav son başvuru tarihi 2020 - Darüşşafaka sınavı için gerekli evraklar nelerdir? Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı çocuklara parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumlarının 2020 yılı sınavı 28 Haziran Pazar günü yapılacak. Sınava katılmak isteyen adayların başvuru evraklarının, Darüşşafaka Ortaokuluna 22 Haziran 2020 Pazartesi gününe kadar elden veya posta yoluyla ulaştırılması gerekiyor.
18.06.2020 Eğitim
Darüşşafaka giriş sınavı 28 Haziran’a ertelendi
Darüşşafaka giriş sınavı 28 Haziran’a ertelendi Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı çocuklara parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2020 yılı sınavı, Covid-19 salgını nedeniyle bir ay ertelendi.
6.05.2020 Eğitim
Darüşşafaka Sınavı başvuruları başladı! Darüşşafaka sınavı ne zaman? Başvurular ne zaman bitiyor? Kimler başvurabilecek?
Darüşşafaka Sınavı başvuruları başladı! Darüşşafaka sınavı ne zaman? Başvurular ne zaman bitiyor? Kimler başvurabilecek? Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı çocuklara parasız ve yatılı eğitim veren Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2020 yılı sınav kayıtları başladı. Sınavda başarılı olup sağlık kurulu kontrolü ve mali durum araştırmasından geçen 120 öğrenci ortaokuldan üniversiteye ücretsiz kolej eğitimi alma hakkı elde edecek. Peki Darüşşafaka sınavı ne zaman? Başvurular ne zaman bitiyor? Kimler başvurabilecek? İşte cevaplar…
13.01.2020 Gündem
Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınav tanıtım toplantısı düzenliyor
Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınav tanıtım toplantısı düzenliyor Türkiye’de 152 yıldır eğitimde fırsat eşitliğini ön planda tutan Darüşşafaka Eğitim Kurumları eğitimde en iyi yerlere gelmek için çalışmalara devam ediyor. Darüşşafaka, okul giriş sınavlarını anlatmak için 9 Nisan 2015 tarihinde İstanbul Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde saat 10:00’da sınav tanıtım toplantısı düzenliyor.
6.04.2015 Eğitim
Darüşşafaka giriş sınavı başvuruları için son gün 27 Mayıs!
Darüşşafaka giriş sınavı başvuruları için son gün 27 Mayıs! Türkiye’de 152 yıldır eğitimde fırsat eşitliğinin sembolü olan Darüşşafaka Eğitim Kurumları eğitimle yaşamları değiştirmeye devam ediyor. 21 ilde, 31 Mayıs 2015 Pazar günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek Darüşşafaka Giriş Sınavı için son başvuru tarihi ise 27 Mayıs 2015.
23.06.2015 Eğitim
Darüşşafaka sınavı 29 Mayıs’ta
Darüşşafaka sınavı 29 Mayıs’ta İş Bankası ile “81 İlden 81 Öğrenci” projesini sürdüren Darüşşafaka, İstanbul’da okul tanıtımı ve sınav duyurusu amaçlı bir toplantı gerçekleştirecek...
29.09.2021 Gündem
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Milyonlarca öğrenciye burs imkanı! Başvurular başladı
Milyonlarca öğrenciye burs imkanı! Başvurular başladı Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren burs ile ilgili son dakika gelişmesi! Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi imkanı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2023 yılı Giriş Sınavı, 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, Türkiye’nin 32 ilinde düzenlenecek.
4.01.2023 Ekonomi
Darüşşafaka burs başvurusu nasıl yapılır? Burs başvuruları başladı!
Darüşşafaka burs başvurusu nasıl yapılır? Burs başvuruları başladı! Darüşşafaka Cemiyeti “Eğitimde Fırsat Eşitliği Yükseköğrenim Burs Fonu” kapsamında üniversite öğrencileri için başlattığı burs programı için başvurular başladı. Peki, Darüşşafaka burs başvurusu nasıl yapılır? Burs başvuru şartları ve Darüşşafaka online başvuru ekranı...
19.07.2020 Eğitim
KYK burs başvuruları başladı! 2019 E-devlet burs ve kredi başvuru ekranı
KYK burs başvuruları başladı! 2019 E-devlet burs ve kredi başvuru ekranı KYK burs ve kredi başvuruları ekranı açıldı. Binlerce üniversite öğrencisinin merakla beklediği KYK (Kredi Yurtlar Kurumu) burs ve kredi başvuruları KYK resmi sayfası üzerinden açıklandı. Peki, KYK burs ve kredi başvuruları nasıl yapılacak?
16.10.2019 Eğitim
KYK burs başvuruları nasıl yapılır? 2018 burs ücreti ne kadar?
KYK burs başvuruları nasıl yapılır? 2018 burs ücreti ne kadar? KYK burs başvuruları merakla bekleniyordu ve dün itibariyle alınmaya başlandı. Üniversite öğrencilerinin eğitimi için büyük katkı sağlayan burs ücreti ne kadar? İşte KYK burs başvurularının nasıl ve nereden yapıldığına dair bilgiler...
16.10.2018 Gündem
Darüşşafaka sınavına başvurularda geri sayım başladı
Darüşşafaka sınavına başvurularda geri sayım başladı Maddi durumu yetersiz 120 öğrenciye 8 yıl ücretsiz eğitim fırsatı... Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı çocuklara parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2018 yılı sınavı için geri sayım başladı. Türkiye genelinde 10 binin üzerinde öğrencinin katılabileceği sınav, 27 Mayıs 2018 Pazar günü saat 10.00'da gerçekleşecek. Türkiye’nin toplam 21 ilinde yapılacak sınavda başarılı olan, mali durum araştırması ve sağlık kurulu kontrolünden geçen 120 öğrenci ortaokuldan üniversiteye ücretsiz eğitim alma hakkı elde edecek.
17.05.2018 Eğitim
KYK burs sonuçları açıklandı mı?
KYK burs sonuçları açıklandı mı? KYK burs sonuçlarını merak eden binlerce öğrenci sürekli araştırma halinde. KYK burs ve kredi ödemeleri Ocak ayında başlayacak.Peki KYK burs sonuçları ne zaman ilan edilecek?
29.09.2021 Gündem
KYK burs ve kredi başvuruları başladı! KYK başvuruları nasıl yapılıyor?
KYK burs ve kredi başvuruları başladı! KYK başvuruları nasıl yapılıyor? KYK burs ve kredi başvurularına start verildi. Yapılan açıklamaya göre KYK burs ve kredi başvuruları e-devlet üzerinden alınmaya başladı. Peki KYK burs ve kredi başvuruları nasıl yapılıyor?
29.09.2021 Gündem
KYK burs ve kredi başvuruları bugün başladı!
KYK burs ve kredi başvuruları bugün başladı! KYK burs ve kredi başvurularının ne zaman başlayacağı merak konusuydu. Resmi siteden az önce yayınlanan duyuruya göre KYK burs ve kredi başvuruları bugün itibariyle başladı. KYK burs ve kredi başvuruları e-devlet üzerinden yapılabilecek.
29.09.2021 Gündem
KYK yurt başvurusu ne zaman sona erecek? (Ek kontenjanla yerleşen öğrenciler)
KYK yurt başvurusu ne zaman sona erecek? (Ek kontenjanla yerleşen öğrenciler) KYK yurt başvurularının ne zaman tamamlanacağı merak ediliyor. Ek yerleştirme ile üniversiteye yerleşen öğrenciler KYK yurtlarından faydalanmak için 8 Ekim'e kadar başvuruda bulunabilecek. İşte KYK yurt başvurusu ile ilgili tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
KYK yurt başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?
KYK yurt başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? KYK ek kontenjanla yerleşen öğrenciler için yurt başvurularına start verildi. 3 Ekim tarihinde başlayan KYK ek kontenjanla yerleşen öğrenciler için yurt başvuruları için detaylar haberimizde yer alıyor. İşte KYK yurt başvuru işlemlerine dair detaylar...
29.09.2021 Gündem
Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nın 2017 yılı sınavı için başvurular başladı!
Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nın 2017 yılı sınavı için başvurular başladı! Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nın 2017 yılı sınav tarihi belli oldu. Darüşşafaka sınavına girebilmek için belli şartları taşımak gerekiyor. Ayrıca Darüşşafaka sınav başvurusu süresini de kaçırmamak oldukça önemli...
29.09.2021 Gündem
KYK kredi ve yurt başvuruları ne zaman bitiyor?
KYK kredi ve yurt başvuruları ne zaman bitiyor? KYK kredi ve yurt başvuruları bugün sona eriyor. Peki KYK kredi ve yurt başvurusunu son gün yapmak isteyen öğrenciler hangi yolları izleyecek. İşte KYK kredi ve yurt başvurusuna dair ayrıntılar açıklandı...
29.09.2021 Gündem
KYK kredi ve yurt başvuruları ne zaman sona erecek?
KYK kredi ve yurt başvuruları ne zaman sona erecek? KYK kredi ve yurt başvuruları başladı. Sınavın sona ermesi ile birlikte üniversitelere yerleşen öğrenciler KYK kredi ve yurt başvurularını yapmaya başladılar. Peki KYK kredi ve yurt başvuruları ne zaman sona erecek? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Darüşşafaka Sınavı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki darüşşafaka sınavı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.