Darüşşafaka Giriş Sınavı ertelendi mi? Darüşşafaka sınavı ne zaman?
Darüşşafaka Giriş Sınavı ertelendi mi? Darüşşafaka sınavı ne zaman? Anne veya babası hayatta olmayan, maddi durumu elverişsiz öğrencilere tam burslu eğitim imkânı tanıyan Darüşşafaka giriş sınavı ile ilgili açıklama yaptı. Darüşşafaka'ya giriş sınavı'nın ertelendiği duyuruldu. Peki, Darüşşafaka sınavı ne zaman? İşte detaylar...
24.05.2021 Eğitim
Darüşşafaka giriş sınavı ne zaman? Darüşşafaka sınavı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
Darüşşafaka giriş sınavı ne zaman? Darüşşafaka sınavı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları! 8 yıl boyunca tam burslu, nitelikli eğitim imkânı sunan Darüşşafakaya giriş sınavı için başvurular başladı. Anne ve/veya babasını kaybetmiş, maddi durumu elverişsiz öğrencilere sağlanan burs için başvuru şartları belli oldu. Peki, Darüşşafaka giriş sınavı ne zaman? Darüşşafaka sınavı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
2.03.2021 Eğitim
Darüşşafaka giriş sınavı 28 Haziran’a ertelendi
Darüşşafaka giriş sınavı 28 Haziran’a ertelendi Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı çocuklara parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2020 yılı sınavı, Covid-19 salgını nedeniyle bir ay ertelendi.
6.05.2020 Eğitim