Dany

Dany

Son dakika dany haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dany ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dany haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dany

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dany gelişmeleri de dahil olmak üzere 885 dany haberi bulunmuştur. Tüm dany haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray’ın eski futbolcusu ile Manchester United'ın kalecisi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusu bulunuldu
Galatasaray’ın eski futbolcusu ile Manchester United'ın kalecisi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusu bulunuldu Manchester United'ın kalecisi Andre Onana ve 4 kişi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla avukat Kerim Bahadır Şeker suç duyurusunda bulundu.
20.11.2023 Gündem
George Clooney, 'Ocean's' serisinden resmen servet kazandı!
George Clooney, 'Ocean's' serisinden resmen servet kazandı! Dünyaca ünlü ABD'li aktör George Clooney (62), Steven Soderbergh'in yönetmen koltuğunda oturduğu 'Ocean's' serisinin üç filminde de rol aldı. Soygunu planlayan eski mahkum 'Danny Ocean' rolüyle hafızalara kazınan Clooney'nin, üçlemede diğer Hollywood yıldızlarından daha fazla maaş alıp, servet kazandığı ortaya çıktı.
12.09.2023 Magazin
Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant İstanbul’a geliyor
Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant İstanbul’a geliyor Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant, 'Biletinial Yaz Konserleri' kapsamında 13 Ağustos akşamı hayranları ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde buluşacak. Konser öncesi Türkiye’deki hayranları için video mesaj yayımlayan Brillant, “Covid başlamadan önce Türkiye’de konser vermiştim. Tekrar geleceğim için çok mutluyum. 13 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde sizlerle buluşmak beni çok mutlu edecek. Fiesta, dans, salsa, caz, hepsi orada olacak. Türkiye’yi seviyorum. Yakında görüşürüz” dedi.
1.08.2022 Kültür Sanat
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı!
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı! Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Beşiktaş Galatasaray derbisi için heyecan dorukta. Galatasaray, 3 puan hedefiyle Beşiktaş'ın karşısına çıkacak. İstanbul'da kar yağışı devam ederken her iki takımın taraftarı dev derbiyi bekliyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Galatasaray derbisi detayları...
17.01.2021 Gündem
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar...
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar... Efsane dizi Aşkı Memnu tekrar bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir döneme damga vuran, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşkı Memnu oyuncuları ve konusuyla konuşulmaya devam ediyor. Peki, Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? Aşkı Memnu'nın final sahnesinde neler oldu? İşte Aşk-ı Memnu'nun hatıralara kazınan bölümleri ve oyuncuları hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Akhisarspor'a transfer şoku!
Akhisarspor'a transfer şoku! TFF 1. Lig'de sezonun ilk yarısında zirve hedefini tutturamayıp beşinci sırada kalan Akhisarspor, ara transfer döneminde kadrosunu takviye etmeye çalışırken, transfer yasağıyla sarsıldı.
2.01.2020 Futbol
8 yıllık taht oyunları hüsranla bitti
8 yıllık taht oyunları hüsranla bitti Game Of Thrones (Taht Oyunları), tüm dünyanın ekranlara kilitlendiği bir finalle veda ederken, son sezonda gerçekleşenler 8 yıldır ekrana kilitlediği izleyicilerini büyük hayal kırıklığına uğrattı. Aceleye getirilen, mantık hatalarıyla dolu senaryo nedeniyle final sezonuna izleyiciler tepkili.
21.05.2019 Dünya
Akhisarspor'da Hamzaoğlu şoku!
Akhisarspor'da Hamzaoğlu şoku! Akhisarspor'da yönetimin teklif götürdüğü takımın eski çalıştırıcı Hamza Hamzaoğlu'yla arada büyük fark olduğu öğrenildi.
25.02.2019 Futbol
Akhisar'da transfersiz kamp!
Akhisar'da transfersiz kamp! Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'dan ayrılan ön libero Rajko Rotman'a henüz resmi imza attıramayan Akhisarspor, devre arası kampını yeni transferlerden yoksun tamamladı.
10.01.2019 Futbol
Akhisarspor'da gündem Igboananike ve Efe Ambrose!
Akhisarspor'da gündem Igboananike ve Efe Ambrose! Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisarspor, gözünü Nijeryalı futbolculara çevirdi. Akigo, İsveç'te forma giyen 29 yaşındaki Nijeryalı santrfor Kennedy Igboananike ve İskoçya'da Hibernian'dan ayrılan 30 yaşındaki stoper Efe Ambrose'a teklif götürdü. Bonservisi elinde olan Ambrose ile İngiltere'den kulüplerin de ilgilendiği öğrenildi.
8.01.2019 Futbol
Akhisarspor yönetiminden kampa destek ziyareti
Akhisarspor yönetiminden kampa destek ziyareti Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya Antalya'da hazırlanan Akhisarspor'da yönetim kampı ziyaret etti.
7.01.2019 Futbol
Cihat Arslan: 2 ya da 3 oyuncu transfer etmek istiyoruz
Cihat Arslan: 2 ya da 3 oyuncu transfer etmek istiyoruz Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, devre arasında 2 ya da 3 oyuncuyu transfer etmek istediklerini söyledi.
6.01.2019 Futbol
Fernandao'dan Akhisarspor'a veto!
Fernandao'dan Akhisarspor'a veto! Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminde golcü, stoper ve ön libero arayan Akhisarspor, Türkiye'de oynayan ve daha önce oynamış isimlerden sonuç alamayarak gözünü Avrupa'da forma giyen futbolculara çevirdi. Akhisar'ın teklif götürdüğü Suudi Arabistan'da forma giyen eski Fenerbahçeli Fernandao, Brezilya'ya gitmek ve eşinin yanında olmak istediğini söyledi.
31.12.2018 Futbol
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig
Fernandao geri dönecek mi? Liste kabarık...
Fernandao geri dönecek mi? Liste kabarık... Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı maratonu öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Akhisarspor'un gündeminde birbirinden önemli isimler var.
29.12.2018 Futbol
Akhisarspor'da Muğdat Çelik ve Aykut Demir sesleri!
Akhisarspor'da Muğdat Çelik ve Aykut Demir sesleri! Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısını 17 puanla 15'inci sırada tamamlayan Akhisarspor'dan Muğdat Çelik ve Aykut Demir atağı geldi.
28.12.2018 Futbol
Akhisarspor'da Mustafa Akbaş sesleri!
Akhisarspor'da Mustafa Akbaş sesleri! Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminde önceliği defans, forvet ve ön libero takviyesine veren Akhisarspor, Trabzonspor'dan ayrılan stoper Mustafa Akbaş'a talip oldu.
26.12.2018 Futbol
Arslan: "Biz de motiveyiz ve kazanmaya odaklandık"
Arslan: "Biz de motiveyiz ve kazanmaya odaklandık" Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Standard Liege ile oynayacakları maç öncesi yaptığı açıklamada, “Son haftalarda göstermiş olduğumuz bir performans yükselmesi var. Bir ivme kazandık. Yarın da bunu tekrarlamak en büyük arzumuz” dedi.
12.12.2018 Futbol
Akhisarspor, Standard Liege'yi ağırlıyor
Akhisarspor, Standard Liege'yi ağırlıyor Son olarak ligde Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor, UEFA Avrupa Ligi'ndeki son maçında Belçika ekibi Standard Liege'yi ağırlayacak.
12.12.2018 Futbol
Fenerbahçe'nin korkulu rüyası Akhisar!
Fenerbahçe'nin korkulu rüyası Akhisar! Spor Toto Süper Lig'de tüm Türkiye'nin konuştuğu maçta 3-0 yendiği Fenerbahçe'ye tarihi bir ilk yaşatıp kendisinin yerine düşme hattına gerileten Akhisarspor, son yıllarda rakibinin adeta kabusu oldu.
10.12.2018 Fenerbahçe
Akhisarspor, Fenerbahçe'yi ağırlayacak
Akhisarspor, Fenerbahçe'yi ağırlayacak Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Akhisarspor evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek.
8.12.2018 Fenerbahçe
Akhisarspor Fenerbahçe'ye karşı son üç maçı da kazandı
Akhisarspor Fenerbahçe'ye karşı son üç maçı da kazandı Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Akhisarspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Yeşil-Siyahlı ekip dev rakibiyle oynadığı son 3 karşılaşmayı kazandı.
5.12.2018 Futbol
Akhisarspor'da Krasnodar mesaisi başladı
Akhisarspor'da Krasnodar mesaisi başladı UEFA Avrupa Ligi 5.hafta maçında Krasnodar ile karşılaşacak Akhisarspor, maçın hazırlıklarına başladı.
27.11.2018 Futbol
Akhisarspor, Seleznyov ile yollarını ayırma kararı aldı!
Akhisarspor, Seleznyov ile yollarını ayırma kararı aldı! Spor Toto Süper Lig'de 3 maçta topladığı 7 puanın ardından evinde 2-0 öne geçtiği karşılaşmada Bursaspor'a 4-2 yenilerek kendisini yeniden düşme hattında bulan Akhisarspor'da kadro dışı kalan Seleznyov'la yolların ayrılması bekleniyor.
27.11.2018 Futbol
"Oğlum Fenerbahçe derse evlatlıktan reddederim"
"Oğlum Fenerbahçe derse evlatlıktan reddederim" Kariyerini Akhisarspor'da sürdüren Dany Nounkeu, Fransa'da katıldığı televizyon programında Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti ile ilgili ilginç yorumlarda bulundu.
25.11.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Dany ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dany haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.