Danny Blind

Danny Blind

Son dakika danny blind haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan danny blind ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını danny blind haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Danny Blind

haberleri sayfasında son dakika yaşanan danny blind gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 danny blind haberi bulunmuştur. Tüm danny blind haberleri aşağıda listelenmiştir.
Louis van Gaal üçüncü kez Hollanda Milli Takımı'nda
Louis van Gaal üçüncü kez Hollanda Milli Takımı'nda Tecrübeli teknik direktör Louis van Gaal üçüncü kez Hollanda Milli Takımı'nın başına geçti.
4.08.2021 Futbol
Hollanda Federasyonu'ndan açıklama geldi
Hollanda Federasyonu'ndan açıklama geldi Hollanda Futbol Federasyonu Teknik Sorumlusu Hans van Breukelen, yeni teknik adam konusunda açıklamalarda bulundu.
30.04.2017 Fenerbahçe
Van Persie büyük oynuyor
Van Persie büyük oynuyor Advocaat’ın, Hollanda’nın başına geçecek olması, Robin van Persie’yi her anlamda motive etti. Kalan maçlarda yakaladığı başarılı formu sürdürmek isteyen yıldız oyuncu, 9 Haziran’daki Lüksemburg maçında kadroya çağrılmayı hedefliyor.
29.04.2017 Fenerbahçe
Advocaat'tan Hollanda televizyonuna şok!
Advocaat'tan Hollanda televizyonuna şok! Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'tan muhabirini İstanbul'a yollayan NOS kanalına flaş sözler.
28.04.2017 Fenerbahçe
'Seneye bu takımda olmayacaksın'
'Seneye bu takımda olmayacaksın' Fenerbahçe ve Robin van Persie birlikte kazan-kazan politikası izliyorlar. Sarı-lacivertli yönetim 1 yıl daha kontratı olan Hollandalı yıldızla çalışmak istemediklerini oyuncuya iletti.
4.04.2017 Fenerbahçe
Hollanda'da düşüş sürüyor!
Hollanda'da düşüş sürüyor! Son yıllardaki başarısız performansı nedeniyle 32 yıl aranın ardından Avrupa Şampiyonası'na katılamayan Hollanda, bu kez de 16 yıl sonra Dünya Kupası'nda yer alamama tehlikesiyle karşı karşıya geldi
29.03.2017 Arşiv
Dick Advocaat istediği teknik adamı açıkladı
Dick Advocaat istediği teknik adamı açıkladı Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Hollanda Milli Takımı'nın başında görmek istediği ismin Louis van Gaal olduğunu söyledi.
27.03.2017 Fenerbahçe
Danny Blind'in görevine son verildi!
Danny Blind'in görevine son verildi! Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind'in görevine, alınan kötü sonuçların ardından son verildi.
26.03.2017 Arşiv
Yıldız isimlere milli takım şoku!
Yıldız isimlere milli takım şoku! Wesley Sneijder ve Robin van Persie, Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind tarafından aday kadroya davet edilmedi
8.03.2017 Galatasaray
Robin van Persie'ye büyük şok!
Robin van Persie'ye büyük şok! Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Danny Blind'den Robin van Persie'ye büyük şok.
24.09.2021 Fenerbahçe
Advocaat ateş püskürdü: Böyle anlaşmamıştık...
Advocaat ateş püskürdü: Böyle anlaşmamıştık... Advocaat, tek devre oynatma ricasıyla milli takıma gönderdiği Lens Belçika karşılaşmasının ikinci yarısında da sahaya çıkarılınca tepki gösterdi. Danny Blind ise “Aramızda Anlaşma yoktu” dedi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Sneijder rekora koşuyor!
Sneijder rekora koşuyor! Önce Belçika’yla hazırlık karşılaşması sonra da 2018 Dünya Kupası Elemeleri’nde Lüksemburg’la oynayacak olan Hollanda’da Wesley Sneijder, adım adım rekora gidiyor!
24.09.2021 Galatasaray
Hollanda'nın kadrosu açıklandı! Wesley Sneijder...
Hollanda'nın kadrosu açıklandı! Wesley Sneijder... Hollanda Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Dany Blind, kasım ayında oynayacakları Belçika ve Lüksemburg maçlarında forma giyecek 22 kişilik aday futbolcu listesini açıkladı.
27.10.2016 Dunya Kupasi 2018
Sneijder Fransa maçında oynayamayacak
Sneijder Fransa maçında oynayamayacak Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind yarın oynayacakları Fransa maçında Wesley Sneijder'i sakatlığı sebebiyle kadroya almayacağını açıkladı.
9.10.2016 Galatasaray
Aslan'ın Milli yarası!
Aslan'ın Milli yarası! Galatasaray'da Hakan Balta'nın ardından Wesley Sneijder de Milli Takım'da sakatlandı...
24.09.2021 Galatasaray
Dick Advocaat yerine Ruud Gullit
Dick Advocaat yerine Ruud Gullit Dick Advocaat'ın Fenerbahçe'nin başına geçmek için istifa ettiği Hollanda Milli Takımı yardımcı antrenörlük görevine Ruud Gullit getirildi.
22.08.2016 Futbol
Dick Advocaat İstanbul'a geldi
Dick Advocaat İstanbul'a geldi Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Hollandalı teknik adam Dick Advocaat, İstanbul'a geldi
15.08.2016 Fenerbahçe
Sneijder milli takım kadrosundan çıkarıldı!
Sneijder milli takım kadrosundan çıkarıldı! Galatasaraylı Sneijder, Ziraat Türkiye Kupası finalinde yaşadığı sakatlıktan dolayı Hollanda'nın aday kadrosundan çıkarıldı.
27.05.2016 Galatasaray
Hollanda'nın kadrosu açıklandı
Hollanda'nın kadrosu açıklandı Hollanda Milli Takımı'nın, İrlanda Cumhuriyeti, Polonya ve Avusturya ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu belirlendi.
23.09.2021 Futbol
Robin van Persie'ye şok haber!
Robin van Persie'ye şok haber! Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind, hazırlık maçları kadrosunu açıklarken, Wesley Sneijder ve Robin van Persie hakkındaki kararın verdi.
18.05.2016 Futbol
G.Saray'a büyük müjde! Sneijder...
G.Saray'a büyük müjde! Sneijder... Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yle karşılaşacak Galatasaray'a Hollanda'dan iyi haber geldi. Wesley Sneijder, Hollanda'nın aday kadrosuna çağırılmadı
6.05.2016 Galatasaray
Robin van Persie: Aranıza döneceğim
Robin van Persie: Aranıza döneceğim Hollanda, İngiltere’yi 2-1 yendi. Maçın ardından arkadaşlarını arayarak tebrik eden Robin van Persie’nin, “Süper bir performanstı. Önünde sonunda ben de aranıza döneceğim” dediği öğrenildi.
31.03.2016 Fenerbahçe
Sneijder var, RVP yok!
Sneijder var, RVP yok! Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın Fransa ve İngiltere ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı.
9.03.2016 Futbol
Depay'dan Persie'ye şok cevap
Depay'dan Persie'ye şok cevap Memphis Depay ile Van Persie arasında milli takımda yaşanan gerginliğin sebebi ortaya çıktı.
17.12.2015 Fenerbahçe
Avrupa’nın devinde çöküş!
Avrupa’nın devinde çöküş! Hollanda futbolunda lig ve milli takım kategorilerinde yaşanan düşüşün önüne geçilemiyor.
16.11.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Danny Blind ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki danny blind haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.