Kopenhag Galatasaray maçının hakeminden Halil Umut Meler mesajı: Dostumu o halde gördüğümde...
Kopenhag Galatasaray maçının hakeminden Halil Umut Meler mesajı: Dostumu o halde gördüğümde... Kopenhag Galatasaray maçının İtalyan hakemi Daniele Orsato, saldırıya uğrayan meslekdaşı Halil Umut Meler hakkında konuştu. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda son karşılaşması olan Kopenhag maçını yönetecek Daniele Orsato'nun Halil Umut Meler'e olan saldırı haberini aldı ve olaydan son derece hoşnutsuz olduğu belirtildi.
12.12.2023 Futbol
Galatasaray - Barcelona maçına İtalyan hakem
Galatasaray - Barcelona maçına İtalyan hakem Perşembe günü NEF Stadı'nda Barcelona ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'ın maçına İtalyan hakem Daniele Orsato atandı.
15.03.2022 UEFA Avrupa Ligi
PSG Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi Finali saati ve kanalı!
PSG Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi Finali saati ve kanalı! UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Paris Saint-Germain (PSG) ile Bayern Münih karşı karşıya geliyor. Şampiyonlar Ligi gruplarında oynanan sekiz maçın beşini PSG kazanırken; diğer üç karşılaşmadan ve iki ekibin son randevusundan galip ayrılan taraf Bayern olmuştu. Peki, PSG Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi Finali ne zaman? İşte PSG Bayern Münih maçı saati ve kanalı...
23.08.2020 Gündem
F.Bahçe'ye İtalyan hakem
F.Bahçe'ye İtalyan hakem Sarı-lacivertlilerin, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Yunan ekibine konuk olacağı ilk maçı Daniele Orsato yönetecek.
13.08.2015 Fenerbahçe