Halil Umut Meler

Halil Umut Meler

Son dakika Halil Umut Meler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halil Umut Meler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halil Umut Meler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halil Umut Meler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halil umut meler gelişmeleri de dahil olmak üzere 513 halil umut meler haberi bulunmuştur. Tüm halil umut meler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'de görev alacak hakemler belli oldu
Süper Lig'de görev alacak hakemler belli olduSüper Lig'de görev alacak hakemler açıklandı. Geçen sezon Süper Lig'de yer alan Abdulkadir Bitigen ile ilgili gelişme yaşandı.
25.07.2024Süper Lig
UEFA'dan Halil Umut Meler kararı! EURO 2024'te çeyrek finali pas geçti
UEFA'dan Halil Umut Meler kararı! EURO 2024'te çeyrek finali pas geçtiEURO 2024'te çeyrek final maçlarının hakemleri açıklanmaya başlandı. UEFA'nın Halil Umut Meler kararı da ortaya çıktı. İşte detaylar...
3.07.2024Süper Lig
EURO 2024'te Halil Umut Meler'in yöneteceği maç belli oldu!
EURO 2024'te Halil Umut Meler'in yöneteceği maç belli oldu!FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler ve ekibi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) 3. maçına atandı. Yapılan açıklamaya göre Halil Umut Meler, İngiltere - Slovakya maçında görev yapacak.
28.06.2024Süper Lig
Halil Umut Meler'e EURO 2024'te bir görev daha!
Halil Umut Meler'e EURO 2024'te bir görev daha!2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Belçika - Slovakya maçını yöneten FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, bir maçta daha görev yapacak.
19.06.2024Süper Lig
Süper Lig maçında olay! Kayserispor Başkanı Ali Çamlı sahaya indi
Süper Lig maçında olay! Kayserispor Başkanı Ali Çamlı sahaya indiSüper Lig'in 37. haftasında Kayserispor'un Konyaspor'u konuk ettiği maçta Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, hakem Halil Umut Meler'in Duckens Nazon'a kırmızı kart gösterdiği pozisyonun ardından sahaya girmeye çalıştı.
18.05.2024Kayseri Spor
Halil Umut Meler, EURO 2024 Hakem Hazırlık Kampı'na katıldı
Halil Umut Meler, EURO 2024 Hakem Hazırlık Kampı'na katıldıAlmanya'da 14 Haziran'da start alacak Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi elit hakemler kategorisinde yer alan Halil Umut Meler ve ekibi, EURO 2024 Hakem Hazırlık Kampı'nda yer aldı.
14.05.2024Süper Lig
UEFA'dan Halil Umut Meler'e yarı finalde görev
UEFA'dan Halil Umut Meler'e yarı finalde görevClub Brugge-Fiorentina yarı final maçını Halil Umut Meler yönetecek.
6.05.2024Futbol
Süper Lig'de hakemler açıklandı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe yönetecek isimler
Süper Lig'de hakemler açıklandı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe yönetecek isimlerSüper Lig'de bu haftanın hakemleri belli oldu. İşte Galatasaray-Sivasspor ve Konyaspor-Fenerbahçe maçlarını yönetecek hakemler...
2.05.2024Fenerbahçe
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Halil Umut Meler'e görev!
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Halil Umut Meler'e görev!UEFA, Türk hakem Halil Umut Meler'in Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev alacağını açıkladı.
23.04.2024Futbol
Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri belli olduTrendyol Süper Lig'in 32. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi.
11.04.2024Fenerbahçe
Ali Koç bu kez Halil Umut Meler'e sert çıktı: Bitirecek cesareti yoktu
Ali Koç bu kez Halil Umut Meler'e sert çıktı: Bitirecek cesareti yoktuFenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda İngiliz basınından The Athletic'e konuştu. Ali Koç; "Saha içinde ve dışında Fenerbahçe'ye karşı haksızlık, ayrımcılık çok uzun zamandır devam ediyor ve öyle ya da böyle buna bir son verilmeli." dedi.
5.04.2024Fenerbahçe
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görevOlaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının orta hakemi Halil Umut Meler, Süper Lig'in 31. haftasında görev aldı.
2.04.2024Fenerbahçe
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024Süper Lig
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım varGalatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024Galatasaray
TFF'de Talat Papatya görevinden istifa etti
TFF'de Talat Papatya görevinden istifa ettiTürk futbolunda üst üste yaşanan gerginlikler, stad içinde ve dışında yaşanan olaylar beraberinde istifa getirdi.
20.03.2024Futbol
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyonlar, penaltı kararı ve golden önce faul itirazları...
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyonlar, penaltı kararı ve golden önce faul itirazları...Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Yazarımız Deniz Çoban'ın da yer aldığı yayıncı kuruluşun Trio kadrosu, Halil Umut Meler ve ekibinin görev yaptığı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının tartışmalı pozisyonlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Özellikle goller öncesinde faul şüphesi taşıyan anlara ilişkin görüşler dikkat çekti.
18.03.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdiFenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Fred ve Batshuayi'nin kaydettiği gollerle Süper Lig'deki deplasmanda galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Maçın ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı.
17.03.2024Futbol
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi belli olduSüper Lig'in 30. haftasında oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Halil Umut Meler düdük çalacak.
14.03.2024Fenerbahçe
Süper Lig'de 29. haftanın hakemleri açıklandı
Süper Lig'de 29. haftanın hakemleri açıklandıTürkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 29. haftasında görev alacak hakemleri duyurdu.
7.03.2024Süper Lig
UEFA'dan Halil Umut Meler'e Avrupa Ligi görevi
UEFA'dan Halil Umut Meler'e Avrupa Ligi göreviUEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Milan’ın, Slavia Prag’ı konuk edeceği mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler yönetecek.
5.03.2024Süper Lig
Beşiktaş - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar! Eski hakem açıkladı: Net penaltı
Beşiktaş - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar! Eski hakem açıkladı: Net penaltıSüper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Halil Umut Meler'in tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
4.03.2024Şampiy10
Beşiktaş-Galatasaray (Maç özeti)
Beşiktaş-Galatasaray (Maç özeti)Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, Beşiktaş derbisinden 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, Dolmabahçe'deki 9 yıllık galibiyet hasretine son verirken ligdeki liderliğini sürdürdü.
3.03.2024Futbol
Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu
Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemi belli olduTrendyol Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemler belli oldu. Beşiktaş ile Galatasaray arasında 3 Mart Pazar günü oynanacak derbi maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.
29.02.2024Galatasaray
Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri açıklandı!
Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri açıklandı!Trendyol Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri belli oldu.
15.02.2024Süper Lig
Bir Halil Umut Meler vakası daha! Hakemi böyle yumrukladı: Sen nasıl bir insansın
Bir Halil Umut Meler vakası daha! Hakemi böyle yumrukladı: Sen nasıl bir insansınYozgat 1. Amatör Küme Futbol Ligi B Grubu'nda Sorgun 1071 Spor Kulübü ile Yozgat İl Özel İdarespor arasında oynanan karşılaşma sonrasında müsabakanın hakemleri saldırıya uğradı.
7.02.2024Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Halil Umut Meler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halil umut meler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.