Halil Umut Meler

Halil Umut Meler

Son dakika Halil Umut Meler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halil Umut Meler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halil Umut Meler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halil Umut Meler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halil umut meler gelişmeleri de dahil olmak üzere 506 halil umut meler haberi bulunmuştur. Tüm halil umut meler haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Halil Umut Meler'e görev!
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Halil Umut Meler'e görev! UEFA, Türk hakem Halil Umut Meler'in Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev alacağını açıkladı.
23.04.2024 Futbol
Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'in 32. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi.
11.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç bu kez Halil Umut Meler'e sert çıktı: Bitirecek cesareti yoktu
Ali Koç bu kez Halil Umut Meler'e sert çıktı: Bitirecek cesareti yoktu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda İngiliz basınından The Athletic'e konuştu. Ali Koç; "Saha içinde ve dışında Fenerbahçe'ye karşı haksızlık, ayrımcılık çok uzun zamandır devam ediyor ve öyle ya da böyle buna bir son verilmeli." dedi.
5.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının orta hakemi Halil Umut Meler, Süper Lig'in 31. haftasında görev aldı.
2.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Süper Lig
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
TFF'de Talat Papatya görevinden istifa etti
TFF'de Talat Papatya görevinden istifa etti Türk futbolunda üst üste yaşanan gerginlikler, stad içinde ve dışında yaşanan olaylar beraberinde istifa getirdi.
20.03.2024 Futbol
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyonlar, penaltı kararı ve golden önce faul itirazları...
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyonlar, penaltı kararı ve golden önce faul itirazları... Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Yazarımız Deniz Çoban'ın da yer aldığı yayıncı kuruluşun Trio kadrosu, Halil Umut Meler ve ekibinin görev yaptığı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının tartışmalı pozisyonlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Özellikle goller öncesinde faul şüphesi taşıyan anlara ilişkin görüşler dikkat çekti.
18.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Fred ve Batshuayi'nin kaydettiği gollerle Süper Lig'deki deplasmanda galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Maçın ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı.
17.03.2024 Futbol
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Halil Umut Meler düdük çalacak.
14.03.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de 29. haftanın hakemleri açıklandı
Süper Lig'de 29. haftanın hakemleri açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 29. haftasında görev alacak hakemleri duyurdu.
7.03.2024 Süper Lig
UEFA'dan Halil Umut Meler'e Avrupa Ligi görevi
UEFA'dan Halil Umut Meler'e Avrupa Ligi görevi UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Milan’ın, Slavia Prag’ı konuk edeceği mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler yönetecek.
5.03.2024 Süper Lig
Beşiktaş - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar! Eski hakem açıkladı: Net penaltı
Beşiktaş - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar! Eski hakem açıkladı: Net penaltı Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Halil Umut Meler'in tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
4.03.2024 Şampiy10
Beşiktaş-Galatasaray (Maç özeti)
Beşiktaş-Galatasaray (Maç özeti) Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, Beşiktaş derbisinden 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, Dolmabahçe'deki 9 yıllık galibiyet hasretine son verirken ligdeki liderliğini sürdürdü.
3.03.2024 Futbol
Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu
Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemler belli oldu. Beşiktaş ile Galatasaray arasında 3 Mart Pazar günü oynanacak derbi maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.
29.02.2024 Galatasaray
Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri açıklandı!
Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri açıklandı! Trendyol Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri belli oldu.
15.02.2024 Süper Lig
Bir Halil Umut Meler vakası daha! Hakemi böyle yumrukladı: Sen nasıl bir insansın
Bir Halil Umut Meler vakası daha! Hakemi böyle yumrukladı: Sen nasıl bir insansın Yozgat 1. Amatör Küme Futbol Ligi B Grubu'nda Sorgun 1071 Spor Kulübü ile Yozgat İl Özel İdarespor arasında oynanan karşılaşma sonrasında müsabakanın hakemleri saldırıya uğradı.
7.02.2024 Futbol
Halil Umut Meler geri döndü! İşte haftanın hakemleri
Halil Umut Meler geri döndü! İşte haftanın hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 20. haftasındaki maçlarda görev alacak hakemleri açıkladı.
12.01.2024 Süper Lig
Faruk Koca, Halil Umut Meler'e saldırısını kabul etmedi! Dava ile ilgili flaş gelişme
Faruk Koca, Halil Umut Meler'e saldırısını kabul etmedi! Dava ile ilgili flaş gelişme Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Türk futbolunda büyük bir skandal yaşanmıştı. 1-1 biten müsabaka sonrasında Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca, saha içine girerek hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı gerçekleştirmişti. Koca, yaşanan olayla ilgili davada iddiaları reddetti.
9.01.2024 Süper Lig
5 Süper Lig hakemi alt klasmana düşürüldü
5 Süper Lig hakemi alt klasmana düşürüldü Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig hakem kadrosunu açıkladı. Yaşar Kemal Uğurlu, Erkan Özdamar, Sarper Barış Saka, Yasin Kol ve Yiğit Arslan bir alt klasmana düşürüldü.
3.01.2024 Futbol
Hakeme yumruk atan Faruk Koca tahliye edildi!
Hakeme yumruk atan Faruk Koca tahliye edildi! Eski Ankaragücü balkanı Faruk Koca, tutukluluğunun 15'inci günü tahliye edildi. 13 yıla kadar hapsi istenen Koca, tutuksuz yargılanacak.
27.12.2023 Futbol
Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca hakkında flaş karar
Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca hakkında flaş karar Süper Lig'de oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan Faruk Koca, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Koca, tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden tahliye edildi.
27.12.2023 Süper Lig
TFF'den Halil Umut Meler kararı! Resmen açıklandı
TFF'den Halil Umut Meler kararı! Resmen açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2024 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan hakemler listesini açıkladı. Ankaragücü-Rizespor maöında saldırıya uğrayan ve uzun süredir maç yönetmeyen Halil Umut Meler de listede yer aldı.
26.12.2023 Süper Lig
Ankaragücü-Ç.Rize yeniden oynayacak! Taraftarlar da yer alacak
Ankaragücü-Ç.Rize yeniden oynayacak! Taraftarlar da yer alacak Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maç Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yaptığı yumruklu saldırıyla son bulmuştu. İki takım kupada yeniden karşı karşıya gelecek. Milliyet yazarlarından Mustafa Anıklı kupadaki maçta ev sahibi takım taraftarlarının tribünde yer alabileceğini belirtti.
21.12.2023 MKE Ankaragücü
Halil Umut Meler’in hakemliği taraflı mı? Araştırma sonuçları açıklandı: Yüzde 59 itiraz ediyor
Halil Umut Meler’in hakemliği taraflı mı? Araştırma sonuçları açıklandı: Yüzde 59 itiraz ediyor Futbolda yaşanan şiddet olaylarıyla ilgili araştırma yayımlandı. Araştırmaya göre, katılımcıların yüzde 88,9’u futbolda şiddete yer olmadığını söylerken, yüzde 59’luk bir kesim ise Süper Lig’in ertelenmesine itiraz ediyor.
21.12.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Halil Umut Meler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halil umut meler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.