Daniel Alves

Daniel Alves

Son dakika daniel alves haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan daniel alves ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını daniel alves haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Daniel Alves

haberleri sayfasında son dakika yaşanan daniel alves gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 daniel alves haberi bulunmuştur. Tüm daniel alves haberleri aşağıda listelenmiştir.
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı İspanya’da devam eden davada eski Brezilyalı futbolcu Daniel Alves, 2022'de bir gece kulübünde genç bir kadına cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu bulundu. Mahkeme 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
22.02.2024 Futbol
Mariano Rusya yolcusu!
Mariano Rusya yolcusu! Brezilya Milli Takımı’na geçen sene Dani Alves’in cezalı olması nedeniyle davet edilen Galatasaraylı futbolcunun ismi, bu kez aynı oyuncunun geçirdiği sakatlık nedeniyle Dünya Kupası kadrosu için anılmaya başlandı.
10.05.2018 Arşiv
Dani Alves Dünya Kupası'nı kaçırabilir
Dani Alves Dünya Kupası'nı kaçırabilir Paris Saint-Germain'in, Les Herbiers ile oynadığı mücadelede sakatlanan Daniel Alves'in Dünya Kupası'nda forma giyememe ihtimalinin bulunduğu ortaya çıktı.
10.05.2018 Arşiv
Ve milli takım kadrosu açıklandı! Talisca ve Giuliano...
Ve milli takım kadrosu açıklandı! Talisca ve Giuliano... 2018 FIFA Dünya Kupası öncesi hazırlık maçlarında Rusya ve Almanya ile karşılaşacak Brezilya Milli Takımı'nın aday kadrosunda Beşiktaş'tan Anderson Talisca'ya da yer verildi.
12.03.2018 Futbol
Talisca için flaş milli takım açıklaması
Talisca için flaş milli takım açıklaması 2018’le birlikte form grafiğini iyice yükselten Anderson Talisca ile ilgili Brezilya’dan flaş bir iddia ortaya atıldı.
6.03.2018 Beşiktaş
Giuliano Milli Takım'a çağırıldı
Giuliano Milli Takım'a çağırıldı Fenerbahçeli Giuliano, Brezilya Milli Takımı'ndan davet aldı. Sarı lacivertli oyuncu, Breziylaı'nın Japonya ve İngiltere ile yapılacak özel maçların aday kadrosunda yer aldı.
20.10.2017 Fenerbahçe
Real'in yıldızına şok suçlama!
Real'in yıldızına şok suçlama! İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid'in Brezilyalı oyuncusu Marcelo hakkında vergi kaçırdığı iddiasıyla dava açılması talep edildi.
17.10.2017 İspanya
Fransa Süper Kupası'nın sahibi PSG
Fransa Süper Kupası'nın sahibi PSG Fransa Lig Kupası şampiyonu PSG ile lig şampiyonu Monaco'nun karşılaştığı Fransa Süper Kupası'nda zafer, Paris Saint-Germain'in oldu.
29.07.2017 Fransa
Dani Alves'den tarihi çalım!
Dani Alves'den tarihi çalım! Brezilyalı yıldız Dani Alves, Manchester City'ye transfer olmaktan son dakika kararıyla vazgeçti ve PSG'ye katılma kararı aldı. Ailesiyle birlikte Paris'te bulunan 34 yaşındaki futbolcunun, yarın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
11.07.2017 Fransa
Ronaldo'ya da vergi kaçırma suçlaması
Ronaldo'ya da vergi kaçırma suçlaması Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, vergi kaçırma suçlamasından hakim karşısına çıkacak
13.06.2017 İspanya
Cristiano Ronaldo için suç duyurudu!
Cristiano Ronaldo için suç duyurudu! İspanyol maliyesinin, imaj gelirlerinden vergi kaçırdığı iddiasıyla Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öne sürüldü.
25.05.2017 İspanya
Juve güle oynaya finalde!
Juve güle oynaya finalde! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında Juventus, deplasmanda 2-0 mağlup ettiği Fransız temsilcisi Monaco'yu, Torino'da 2-1'le geçerek adını finale yazdırdı. Juve, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 12 maçta, sadece 3 gol yedi ve ulaşılması zor bir başarıya imza attı.
9.05.2017 Şampiyonlar Ligi
Arda eleştirilere yanıt verdi
Arda eleştirilere yanıt verdi İspanyol basınından El Mundo Deportivo'ya röportaj veren Arda, Barcelona'nın oyun sisteminden ve arkadaş ortamından övgüyle bahsetti.
2.03.2016 Futbol
Barcelona galibiyete sevinemedi
Barcelona galibiyete sevinemedi Sezonun açılış maçına galibiyetle başlayan Barcelona iki futbolcudan gelen sakatlık haberi şok etkisi yarattı.
24.08.2015 Futbol
"Daniel Alves, G.Saray'ı istiyordu"
"Daniel Alves, G.Saray'ı istiyordu" Galatasaray'da 27 Mayıs'ta yapılan başkanlık seçiminde Dursun Özbek'in gerisinde kalan başkan adayı Ahmet Özdoğan, Dani Alves transferiyle ilgili çok ilginç açıklamalarda bulundu.
3.08.2015 Galatasaray
Dani Alves takımında kaldı
Dani Alves takımında kaldı Barcelona, Brezilyalı sağ bek oyuncusu Daniel Alves'in 30 Haziran'da sona erecek sözleşmesini, 2016-17 sezonu sonuna kadar uzattı.
9.06.2015 Galatasaray
Aleix Vidal basına tanıtıldı
Aleix Vidal basına tanıtıldı Barcelona, yeni transferi Aleix Vidal'i basına tanıttı.
8.06.2015 Futbol
Barcelonalı yıldız soykırım mesajı
Barcelonalı yıldız soykırım mesajı Barcelona'nın Brezilyalı isimlerinden Daniel Alves, Türkiye'ye 'sözde soykırım' için çağrıda bulundu.
25.04.2015 Futbol
Beşiktaş'tan yalanlama
Beşiktaş'tan yalanlama Beşiktaş, son günlerde çıkan transfer iddialarıyla ilgili resmi sitesinden bir açıklama yaptı.
25.04.2015 Beşiktaş
Alves, Barcelona'dan vazgeçmiyor
Alves, Barcelona'dan vazgeçmiyor Barcelona ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Daniel Alves, birçok kulüpten teklif almasına rağmen Katalan temsilcisinden haber bekliyor.
20.02.2015 Futbol
Barcelona'dan geleceğe yatırım
Barcelona'dan geleceğe yatırım Barcelona, Sao Paulo’nun sağ beki Douglas’ı 6 milyon euroya kadrosuna kattı.
21.08.2014 Futbol
'Erkekler de ağlar'
'Erkekler de ağlar' Kolombiya'nın yıldızı James Rodriguez Brezilya maçından sonra konuştu
5.07.2014 Futbol
Atletico Madrid maçında skandal
Atletico Madrid maçında skandal Atletico Madrid'in deplasmanda Levante ile berabere kaldığı karşılaşmanın son dakikalarında yeni bir ırkçılık skandalı yaşandı.
4.05.2014 Futbol
Arena'da futbolculara tepki!
Arena'da futbolculara tepki! Galatasaray'ın Gençlerbirliği ile karşılaştığı mücadelede erken gelen gollerin ardından TT Arena'da protesto sesleri yükseldi.
3.05.2014 Futbol
G.Saray'dan özel pankart
G.Saray'dan özel pankart Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maça ırkçılık karşıtı bir pankartla çıkacak.
2.05.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Daniel Alves ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki daniel alves haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.