Damacana

Damacana

Son dakika damacana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan damacana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını damacana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Damacana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan damacana gelişmeleri de dahil olmak üzere 277 damacana haberi bulunmuştur. Tüm damacana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kayıt altına aldığı ve bu görüntülerin bir kısmını şifreli bir hard diske aktardığı öne sürüldü. Tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş., “Ben hiç görmedim. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş" dedi.
21.03.2024 Gündem
İstanbul'daki damacana su fiyatlarında rekor yükseliş! Gel-al kampanyası da tutmadı
İstanbul'daki damacana su fiyatlarında rekor yükseliş! Gel-al kampanyası da tutmadı İstanbul’da aynı markanın damacana su fiyatları semte göre değişiyor. Şube çalışanları bu farkı kira ve akaryakıt giderlerine bağlıyor. Bayii yetkilileri ise dağıtım, işçilik, kira ve işletme giderleriyle maliyetin her geçen gün arttığından dert yanıyor...
23.02.2024 Ekonomi
Damacana su fiyatından sonra depozito fiyatı da arttı
Damacana su fiyatından sonra depozito fiyatı da arttı Su fiyatları artış sonrası yeni açıklama geldi. Damacana suda yaşanan son fiyat artışlarıyla, 1 bardak suyun maliyeti 60 kuruşa ulaştı. Boş damacana depozito fiyatı ise 120 liraya kadar çıktı.
8.07.2023 Ekonomi
Bağcılar'da özel odalı istismar iddiası
Bağcılar'da özel odalı istismar iddiası Bağcılar'da su sattığı ailenin 11 yaşındaki kızları M.Y.'yi okul çıkışında kaçırarak iş yerinde istismar ettiği öne sürülen M. Ş.'yi linç edilmekten polis kurtardı.
25.05.2023 Yaşam
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı 2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Son dönemde ünlüler dünyasında boşanma haberlerinin artması hakkında konuşan oyuncu, "Artık kimsenin birbirine tahammülü yok. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriliyor" dedi.
8.05.2023 Magazin
Kavgada tabancayla ateş edip, kapının arkasındaki komşusunu öldürdü
Kavgada tabancayla ateş edip, kapının arkasındaki komşusunu öldürdü İzmir'de, 'gürültü' nedeniyle çıkan kavgada, Diyar Y. (18), tabancayla ateş ettiği evin kapısının arkasında duran komşusu Hanife Doymuş'u (56) başından vurdu. Doymuş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
6.04.2023 Yaşam
'Hatay'da su ihtiyacı' iddialarına Bakan Soylu'dan yanıt
'Hatay'da su ihtiyacı' iddialarına Bakan Soylu'dan yanıt İçişleri Bakanı Süleyman Soylu depremler nedeniyle su şebekelerinin yoğun hasar gördüğü Hatay'da yaşanan su sıkıntısı iddilarına yönelik açıklama yaptı.
4.03.2023 Gündem
Bakanlıktan sinema salonlarına 14,2 milyon TL destek
Bakanlıktan sinema salonlarına 14,2 milyon TL destek Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, 105 sinema salonuna 14 milyon 235 bin lira destek sağlanacak.
3.02.2023 Ekonomi
Paranız cebinizde kalıyor, 2840 lira tasarruf sağlıyor! Büyük talep var
Paranız cebinizde kalıyor, 2840 lira tasarruf sağlıyor! Büyük talep var Damacana su fiyatlarına gelen zamların ardından vatandaşlar farklı arayışlara yöneldi. Öne çıkan ise su arıtma cihazları oldu. Talep giderek artıyor. Bazı kişiler sağlık açısından ikilemde kalsa da, kullananlar zamanla alıştıklarını ve gayet memnun olduklarını belirtiyor. Uzman isim konuya ilişkin önemli bilgiler verdi. İşte detaylar...
28.01.2023 Gündem
Serdar Ortaç: Sol ayağıma inme indi
Serdar Ortaç: Sol ayağıma inme indi Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sağlık durumuyla ilgili hayranları korkutan açıklamalarda bulundu. Sol ayağına inme indiğini açıklayan Ortaç, bu sebeple bisiklet süremediğini söyledi.
19.01.2023 Magazin
Nagihan Karadere'den Acun Ilıcalı açıklaması!
Nagihan Karadere'den Acun Ilıcalı açıklaması! Survivor 2023 başladıktan sonra Survivor Panorama programına konuk olan Acun Ilıcalı Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasını eleştiren Nagihan Karadere için "O hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben çözemedim" demişti. Dün akşam Kutsal Damacana filminin galasına katılan Karadere, 'Acun Bey ile buzları erittik' dedi.
18.01.2023 Magazin
Damacana fiyatı yüzde 160 arttı! Ambalajlı sudan şebeke suyuna dönüş
Damacana fiyatı yüzde 160 arttı! Ambalajlı sudan şebeke suyuna dönüş Damacana su fiyatlarının bir yılda yüzde 160 yükselmesi tüketicileri farklı arayışlara yöneltti. SUDER Başkanı Karamehmetoğlu, "Ambalajlı sulardan bir miktar şebeke suyuna dönüş oldu" dedi.
18.01.2023 Ekonomi
Ersin Korkut, ‘Kutsal Damacana 4’te kilt giydi!
Ersin Korkut, ‘Kutsal Damacana 4’te kilt giydi! Ersin Korkut, ilk olarak 2007 yılında sinemaseverlerle buluşan komedi türündeki ‘Kutsal Damacana’ serisinin 4'üncü filminde kilt giydi. Canlandırdığı tipleme için İskoç eteği ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, seti kahkahaya boğdu.
28.12.2022 Magazin
Eğitimci Arıkan ve şoförünün öldürülmesinde, sanık hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Eğitimci Arıkan ve şoförünün öldürülmesinde, sanık hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesi ile ilgili tutuklanan Ufuk Akçekaya hakkında iddianame hazırlandı. Savcı, Akçekaya için 'tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme' ve 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla kasten öldürme suçundan' ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. İddianamede Akçekaya'nın evi yakmaya ve delilleri yok etmeye çalıştığına dikkat çekildi.
14.11.2022 Gündem
Oyuncu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi!
Oyuncu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibinde oynadığı skeçlerle tanınan Metin Yıldız cuma günü sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdi. Ünlü ismi hastaneye eşi Ceylan Yılmaz yetiştirdi. Metin Yıldız, uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı ile geçtiğimiz aralık ayında nikâh masasına oturmuştu.
8.11.2022 Magazin
Şafak Sezer'in hayali gerçek oldu! İçinde yok yok
Şafak Sezer'in hayali gerçek oldu! İçinde yok yok 'Papaz Fikret' karakteriyle hayran kitlesi oluşturan 'Kutsal Damacana' serisinin dördüncü filmi ile Ocak 2023'te sinemaseverlerle buluşacak olan Şafak Sezer, önceki gün CNR'da düzenlenen karavan fuarına gitti. Ev yapımı bir karavanı satın alan ünlü oyuncu, "Hep bunu istemiştim. Türkiye’nin her yerini gezeceğim" sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.
22.10.2022 Magazin
Ev fiyatlarını düşürecek müjde! 81 ilde başlıyor, özel kontenjan için şartlar açıklandı
Ev fiyatlarını düşürecek müjde! 81 ilde başlıyor, özel kontenjan için şartlar açıklandı Ev fiyatlarını düşürecek son dakika gelişmesi! 81 ilde başlıyor; gençlere, emeklilere, şehit yakınlarına, gazilere ve engellilere özel kontenjan geliyor. Bakan adım adım açıkladı, yeni sosyal konut projelerinde detaylar ortaya çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul genelinde 10 bin, ülke genelinde 40 bin arz fazlası 50 bin ofisin dönüştürülerek konut olacağını duyurdu.
29.08.2022 Ekonomi
Damacana su fiyatı uçuşa geçti! Vatandaş çareyi böyle buldu
Damacana su fiyatı uçuşa geçti! Vatandaş çareyi böyle buldu Damacana su fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Damacana su fiyatları uçuşa geçti. Damacana su fiyatlarının artmasıyla birlikte vatandaşlar çareyi çeşmelere akın ederek buldu. Damacan su fiyatının 40 liraya ulaşması nedeniyle orman ve baraj çevresindeki çeşmelere ilgi arttı. Sazlıbosna Barajı yakınlarında bulunan bir çeşmeye gün boyu çok sayıda kişi geliyor. Gelenler, yanlarında getirdikleri damacanaları, pet şişeleri, çeşmeden doldurup, evlerine dönüyor. Yaklaşık bir aydır su ihtiyaçlarını çeşmeden karşıladıklarını söyleyen ağabey ve kardeşi, zamlar nedeniyle artan su masraflarına bu şekilde çözüm ürettiklerini anlattı.
29.08.2022 Ekonomi
A101 28 Temmuz aktüel ürünler kataloğu 2022! A101 indirimli ürünler neler?
A101 28 Temmuz aktüel ürünler kataloğu 2022! A101 indirimli ürünler neler? 28 Temmuz 2022 A101 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101 market her hafta olduğu gibi bu hafta da binlerce üründen oluşan kampanya düzenledi. A101 indirimli ürünler belli oldu. işte A101 28 Temmuz aktüel ürünler kataloğu 2022…
28.07.2022 Ekonomi
Bodrum’da ilginç görüntüler! Muhtar, tankerle su dağıttı
Bodrum’da ilginç görüntüler! Muhtar, tankerle su dağıttı Muğla’nın Bodrum ilçesinde su kesintisinin yaşandığı mahallede, muhtar tankerle su dağıttı. Mahalleli damacanalarla tankerden su aldı.
18.07.2022 Yaşam
Şafak Sezer: Yeni sürprizlerim olacak
Şafak Sezer: Yeni sürprizlerim olacak Son olarak 'Hep Yek 4: Bela Okuma Altan' (2021) filminde rol alan komedyen Şafak Sezer, geçtiğimiz gece eşi Esra Sezer ile Kuruçeşme'de bir mekana girerken objektiflere yansıdı.
3.07.2022 Magazin
İl Sağlık Müdürü uyardı! Aşırı yağışlar sonrası buna dikkat edin!
İl Sağlık Müdürü uyardı! Aşırı yağışlar sonrası buna dikkat edin! Zonguldak İl Müdürü Ertuğrul Güner, son günlerde yaşanan aşırı sağanak yağış nedeniyle vatandaşları uyardı. Sel ve su taşkınları gibi olağandışı durumlarda çevre sağlığı açısından salgın riskini azaltmak için içme-kullanma sularına dikkat çekti.
27.06.2022 Sağlık
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt!
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt! Son dönemin yükselen isimlerinden biri olan ve yeni şarkısı için hazırlıkları devam eden Tuğba Yurt, fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçti. Heyecanını basın mensuplarıyla paylaşan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar" diye konuşan oyuncu Kerem Bürsin'in sözleriyle ilgili de konuştu.
3.06.2022 Magazin
Şafak Sezer’den Kerem Bürsin’in o sözlerine cevap: Daha çok ekmek yemesi lazım
Şafak Sezer’den Kerem Bürsin’in o sözlerine cevap: Daha çok ekmek yemesi lazım Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Kerem Bürsin, “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar" demişti. 'Sıdıka', 'Baskül Ailesi', 'Reyting Hamdi', ve 'Türk Malı' dizileri, 'Kutsal Damacana' ve 'Kolpaçino' filmleriyle tanınan Şafak Sezer, meslektaşının olay yaratan sözlerini değerlendirdi.
2.06.2022 Magazin
Büyük tasarruf sağlıyor ama dikkat! Talep patladı
Büyük tasarruf sağlıyor ama dikkat! Talep patladı Damacana su fiyatlarındaki artışın ardından temiz içme suyuna ulaşmak isteyen pek çok kişi, su arıtma cihazlarını araştırmaya başladı. Peki su arıtma cihazları kaynak sularına alternatif olabilir mi? Cihaz seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte maliyetinden sağlıklı olup olmadığına kadar, su arıtma cihazlarıyla ilgili bilmeniz gereken her şey...
19.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Damacana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki damacana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.