Cüneyt Tanman

Cüneyt Tanman

Son dakika Cüneyt Tanman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cüneyt Tanman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cüneyt Tanman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cüneyt Tanman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cüneyt tanman gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 cüneyt tanman haberi bulunmuştur. Tüm cüneyt tanman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'ın efsanesi Cevad Prekazi'den sert sözler: Herkes hesap vermeli!
Galatasaray'ın efsanesi Cevad Prekazi'den sert sözler: Herkes hesap vermeli! Galatasaray'ın efsanevi isimlerinden Cevad Prekazi, Galatasaray'ı rezil eden herkesin hesap vermesi gerektiğini söyledi.
10.03.2022 Galatasaray
Özbek'i yenilgiye götüren süreç
Özbek'i yenilgiye götüren süreç Galatasaray Kulübünün olağanüstü kongresinde Mustafa Cengiz'e geçilerek başkanlık koltuğunu kaybeden Özbek'in görev dönemi 2 yıl 8 ay sürdü
21.01.2018 Galatasaray
Gökhan-Hakan kardeşlerden flaş karar!
Gökhan-Hakan kardeşlerden flaş karar! Çanakkale'nin 'oksijen deposu' olarak bilinen Kazdağları'nın eteklerindeki Bayramiç ilçesinde, ev ve arazi alan ünlü isimler arasına Athena grubunun kurucuları da katıldı. Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşler, ilçede birer tarla satın aldı.
18.10.2017 Magazin
Galatasaray'da istifa iddiası!
Galatasaray'da istifa iddiası! Östersunds darbesi Galatasaray'da bulanık olan suları iyice karıştırdı. Igor Tudor kadar Başkan Dursun Özbek de hedefte yer alıyor.
23.07.2017 Galatasaray
Sadece iki yılda tarihi çöküş!
Sadece iki yılda tarihi çöküş! Dursun Özbek yönetimindeki Sarı-Kırmızılı kulüpte mali, idari ve sportif erozyon yaşanmaya devam ediyor.
26.04.2017 Galatasaray
'Biz Galatasaray ile anlaşmıştık'
'Biz Galatasaray ile anlaşmıştık' Menajer Doğan Ercan, Nikola Kalinic'in Galatasaray'a transferi için geçen sezon anlaştıklarını ancak dönemin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun transferi veto ettiğini açıkladı.
9.04.2017 Galatasaray
Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe'yi şampiyon yapardım!
Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe'yi şampiyon yapardım! Osmanlıspor'un yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, bomba açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, "Sezon başında Fenerbahçe'yi çalıştırsaydım şampiyon yapardım" diyerek çarpıcı sözler söyledi.
28.03.2017 Futbol
Moral oldular
Moral oldular Üsküdar Belediyesi’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Çamlıca Spor Okulu’nda düzenlediği etkinlikte sevilen sanatçı Özgün sahne aldı...
4.12.2016 Magazin
'İmparatorluk bir 'Bey'e mi emanet edildi?'
'İmparatorluk bir 'Bey'e mi emanet edildi?' Cimbom'un eski futbolcularından Ümit Karan, İlyas Tüfekçi, Cüneyt Tanman ve Semih Yuvakuran, bir dönem taraftarın 'Riekerink Bey' diye hitap ettiği hocaya sert sözlerle yüklendi. Futbol otoriteleri Riekerink'in Galatasaray için yeterli olmadığının altını çizdiler.
30.11.2016 Galatasaray
‘Sihirpaz’ geri dönüyor!
‘Sihirpaz’ geri dönüyor! Dursun Özbek, yönetimde değişime gitmeye hazırlanırken, Haldun Üstünel'i göreve getirmeyi planlıyor. İşte Dursun Özbek'in planının detayları...
28.04.2016 Galatasaray
Yarsuvat: G.Saray üç çocuğa kalmış
Yarsuvat: G.Saray üç çocuğa kalmış Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, sessizliğini bozdu. Yarsuvat, G.Saray'ın durumunun vahim olduğunu ve seçime gidilmesi gerektiğini belirtti.
23.04.2016 Galatasaray
Cüneyt Tanman’dan olay açıklamalar!
Cüneyt Tanman’dan olay açıklamalar! Galatasaray'ın eski yöneticisi Cüneyt Tanman, sarı kırmızılı takımın içinde bulunduğu durumu değerlendirdi.
10.03.2016 Galatasaray
Türkiye'nin yıldızları çocuklar için söyledi
Türkiye'nin yıldızları çocuklar için söyledi Spor ve sanat camiası TOÇEV'in düzenlediği gecede buluştu
10.02.2016 Süper Lig
'Hamza hocam isteseydi...'
'Hamza hocam isteseydi...' Galatasaray’ın eski Sportif Direktörü Cüneyt Tanman, Radyospor’a açıklamalarda bulundu.
8.02.2016 Galatasaray
G.Saray ile dalga geçti!
G.Saray ile dalga geçti! Galatasaray'ın eski yöneticisi Cüneyt Tanman, sarı-kırmızılıların Konyaspor ile oynadığı maç sonrası ciddi eleştiriler yaptı
7.02.2016 Galatasaray
'Bana Melo'yu istemediklerini söyledi'
'Bana Melo'yu istemediklerini söyledi' Cüneyt Tanman'dan bomba açıklamalar!
20.12.2015 Galatasaray
'Hamza'yı dinledim hata ettim'
'Hamza'yı dinledim hata ettim' Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sabah Gazetesi'nden Levent Tüzemen'e önemli açıklamalarda bulundu ve sürpriz bölgelere transfer yapacaklarını söyledi.
19.12.2015 Galatasaray
G.Saray'da WhatsApp krizi
G.Saray'da WhatsApp krizi Galatasaray'ın derbi yenilgisi ile birlikte sorunlarının zirve yapması Dursun Özbek Yönetimi'nin de işini zorlaştırıyor.
16.12.2015 Galatasaray
Aslan'da derdin sonu yok
Aslan'da derdin sonu yok Beşiktaş'a kaybeden 3 kupalı 4 yıldızlı G.Saray son 5 yılın en kötü performansını yaşıyor
15.12.2015 Galatasaray
Tanman’dan flaş iddia
Tanman’dan flaş iddia Bu sezon Avrupa'da en büyük çıkışı yapan futbolcular arasında yer alan Nikola Kalinic ve Evgen Konoplyanka ile sezon başında çok düşük maliyetlere anlaşma sağlandığı ancak Hamza Hamzaoğlu'nun her ikisini de reddedip, kendi istediği oyuncuları aldırdığı iddia edildi.
24.11.2015 Galatasaray
‘Hamzaoğlu Terim moduna girmişti’
‘Hamzaoğlu Terim moduna girmişti’ Sezon başında olaylı şekilde Galatasaray Sportif Direktörlük görevindne istifa eden Cüneyt Tanman, Galatasaray’da yaşanan kriz hakkında konuştu.
20.11.2015 Galatasaray
‘Adı duyulmamış tüccar’
‘Adı duyulmamış tüccar’ Gazeteci Hıncal Uluç, Hamza Hamzaoğlu'nun görevden alınması hakkında bir yazı kaleme aldı.
20.11.2015 Galatasaray
‘Yetki zehirlenmesi yaşıyorlar’
‘Yetki zehirlenmesi yaşıyorlar’ Dursun Özbek'e rakip olarak başkanlık seçimine giren Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, özel açıklamalar yaptı.
20.11.2015 Galatasaray
Süper dörtlü 5 ay içinde tarih oldu
Süper dörtlü 5 ay içinde tarih oldu Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak, Hamza Hamzaoğlu ve Cüneyt Tanman Cimbom'un mazisinde kaldı.
19.11.2015 Galatasaray
Tanman’ın yerine kim geldi?
Tanman’ın yerine kim geldi? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Cüneyt Tanman’dan boşalan sportif direktörülük koltuğuna Cenk Ergün’ün oturduğunu söyledi.
13.09.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Cüneyt Tanman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cüneyt tanman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.