Yine inandı, aynı hüsranı tekrar yaşadı!
Yine inandı, aynı hüsranı tekrar yaşadı! 15 yaş küçük türkücü sevgilisi tarafından dolandırılan Safiye Çallı yeniden Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Kadınları dolandırdığı ortaya çıkan ve daha önce de Çallı'yı 600 bin TL dolandıran Cüneyt Demiral, yeniden görüşmeye başladığı Çallı'yı, 20 bin lira dolandırıldığını iddia etti.
14.02.2022 Televizyon
Müge Anlı'da akıl almaz olay! Önce 600 bin TL dolandırıldı sonra yine inandı yine dolandırıldı!
Müge Anlı'da akıl almaz olay! Önce 600 bin TL dolandırıldı sonra yine inandı yine dolandırıldı! 15 yaş küçük türkücü sevgilisi tarafından dolandırılan Safiye Çallı yeniden Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Kadınları dolandırdığı ortaya çıkan ve daha önce de Çallı'yı 600 bin TL dolandıran Cüneyt Demiral, yeniden görüşmeye başladığı Çallı'yı, 20 bin lira dolandırıldığını iddia etti.
14.02.2022 Televizyon
Müge Anlı Safiye Çallı olayı nedir? Türkücü sevgilisi tarafından dolandırılan Safiye Çallı ve şarkıcı Cüneyt Demiral kimdir?
Müge Anlı Safiye Çallı olayı nedir? Türkücü sevgilisi tarafından dolandırılan Safiye Çallı ve şarkıcı Cüneyt Demiral kimdir? Türkücü sevgilisi tarafından dolandırılan Safiye Çallı yeniden Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Cüneyt Demiral ile yeniden görüşen Çallı, tekrar 20 bin lira dolandırıldığını iddia etti. Söz konusu olay program ile yeniden yeniden gündeme geldi. Peki, Müge Anlı Safiye Çallı olayı nedir? Cüneyt Demiral kimdir? İşte Safiye Çallı Cüneyt Demiral olayı…
14.02.2022 Yaşam
Canlı yayında Müge Anlı'yı çıldırttı! Akkuşlu Cüneyt'ten olay sözler
Canlı yayında Müge Anlı'yı çıldırttı! Akkuşlu Cüneyt'ten olay sözler Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına çıkan, günlerdir işlenen 'tatlı dille kadınları ikna edip paralarını dolandıran' ve Akkuşlu Cüneyt olarak bilinen Cüneyt Demiral'ın rahat tavırları Müge Anlı'yı çıldırttı.
25.11.2021 Gündem