Cumhuriyet Gazetesi davasında flaş gelişme!
Cumhuriyet Gazetesi davasında flaş gelişme! Cumhuriyet Savcısı; Ahmet Şık, Akın Atalay, Murat Sabuncu, Emre İper ve Ahmet Kemal Aydoğdu'nun tutukluluk hallerinin devamını istedi.
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet gazetesi davasında ikinci gün
Cumhuriyet gazetesi davasında ikinci gün Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında "PKK/KCK, FETÖ/PDY ve DHKP/C'ye müzahir oldukları" iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda firari sanıklar Can Dündar ve İlhan Tanır ile aralarında Akın Atalay, Kadri Gürsel, Ahmet Şık ve "jeansbiri" hesabının sahibinin de bulunduğu 12'si tutuklu 19 sanık hakkında açılan davanın ikinci duruşması başladı.
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet gazetesi yöneticileri ve yazarları hakkındaki dava başladı
Cumhuriyet gazetesi yöneticileri ve yazarları hakkındaki dava başladı Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında "PKK/KCK, FETÖ/PDY ve DHKP/C'ye müzahir oldukları" iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda firari sanıklar Can Dündar ve İlhan Tanır ile aralarında Akın Atalay, Kadri Gürsel, Ahmet Şık ve "jeansbiri" hesabının sahibinin de bulunduğu 12'si tutuklu 19 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması yapılıyor
29.09.2021 Gündem