Lübnan'da bulunan Türk askerinin görev süresi 1 yıl daha uzatıldı!
Lübnan'da bulunan Türk askerinin görev süresi 1 yıl daha uzatıldı! TBMM Genel Kurulu'nda Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü (UNIFIL) kapsamında Lübnan'da bulunan Türk askerinin görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasını öngören Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, kabul edildi.
26.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi
Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi BM'nin Mali ve Orta Afrika Cumhuriyeti'nde icra ettiği harekat kapsamında,TSK'nın yurt dışına gönderilmesi ve kuvvetlerin kullanılması konusunda hükümete verilen yetkinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi, Genel Kurul'da kabul edildi.
6.10.2020 Gündem
Yeni Suriye Irak tezkeresi mi çıkacak? Sınır ötesi tezkere Meclis’e mi sunuldu?
Yeni Suriye Irak tezkeresi mi çıkacak? Sınır ötesi tezkere Meclis’e mi sunuldu? Irak ve Suriye’deki sınır ötesi operasyonların süresinin uzatılmasına ilişkin cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM’ye sunuldu.
1.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu
Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) deniz unsurlarının, Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 10 Şubat 2020'den itibaren 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
3.02.2020 Siyaset