Orhan Karakurt kimdir? Yeni Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı?
Orhan Karakurt kimdir? Yeni Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? Cumhurbaşkanı Danışmanlığına Orhan Karakurt ve Cengizhan Başaran atandı. Karakurt ve Başaran'ın Cumhurbaşkanı Danışmanlığına atanmasına ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Orhan Karakurt kimdir? Cumhurbaşkanı Danışmanlığına atanan Orhan Karakurt hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı?
22.10.2022 Gündem
Cengizhan Başaran kimdir? Yeni Cumhurbaşkanı Danışmanı Cengizhan Başaran hangi görevlerde bulundu? Resmi Gazete’de yayımlandı!
Cengizhan Başaran kimdir? Yeni Cumhurbaşkanı Danışmanı Cengizhan Başaran hangi görevlerde bulundu? Resmi Gazete’de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre; Orhan Karakurt ve Cengizhan Başaran Cumhurbaşkanı Danışmanlığı'na atandı. Peki, Yeni Cumhurbaşkanı Danışmanı Cengizhan Başaran kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cengizhan Başaran’ın hayatı ve kariyeri…
22.10.2022 Gündem
Hümeyra Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli? Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin, Fuat Oktay'la mı evleniyor?
Hümeyra Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli? Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin, Fuat Oktay'la mı evleniyor? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Cumhurbaşkanlığı Kültür-Sanat Politikaları Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin hayatlarını birleştirecek. Peki, Hümeyra Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Hümeyra Şahin'in doğum tarihi, yeri ve hayatıyla ilgili diğer merak edilenler...
12.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gedikli'den "fire" tartışmalarına ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gedikli'den "fire" tartışmalarına ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, anayasa değişiklik teklifi için yapılan "fire" tartışmalarına ilişkin değerlendirmede bulunarak, "Ana muhalefetin eski ve yeni genel başkanının ve onların etrafında kümelenen 'seçmen dışı' birtakım çevrelerin 'fire' tartışması başlatması, AK Parti milletvekilleri arasında böyle bir durum söz konusu olduğu için değil; tamamen toplumu tedirgin etmeye yönelik bir algı operasyonudur" dedi.
29.09.2021 Gündem