Çukur Sena

Çukur Sena

Son dakika Çukur sena haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çukur sena ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çukur sena haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çukur Sena

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çukur sena gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 çukur sena haberi bulunmuştur. Tüm çukur sena haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çukur'un Sena'sına şok!
Çukur'un Sena'sına şok! Çukur dizisinde canlandırdığı Sena karakteriyle kariyerinde zirveye çıkan Dilan Çiçek Deniz'den Victoria's Secret için açıklama geldi.
4.09.2018 Magazin
'Çukur'da bomba transfer! İşte o yakışıklı...
'Çukur'da bomba transfer! İşte o yakışıklı... Show TV'de ekrana gelen fenomen dizi 'Çukur'un kadrosuna bomba bir isim dahil oldu. İşte Çukur'un yeni yakışıklısı...
2.02.2018 Magazin
Çukur'da olay sahne! Sena ile Vartolu...
Çukur'da olay sahne! Sena ile Vartolu... Çukur, yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı.
23.01.2018 Magazin
'Madem benim hayatımdan çıkmak istiyorsun...'
'Madem benim hayatımdan çıkmak istiyorsun...' Çukur'un yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı.
9.01.2018 Televizyon
Çukur dizisinin Sena'sı Dilan Çiçek Deniz'e ev şoku!
Çukur dizisinin Sena'sı Dilan Çiçek Deniz'e ev şoku! 2014 Türkiye 2. Güzeli Dilan Çiçek Deniz, mankenlikle başlayan kariyerini oyunculukla devam ettiriyor.
7.12.2017 Magazin
Miss Turkey 2021 ne zaman, hangi kanalda? Miss Turkey 2021 Youtube’dan mı yayınlanacak? Miss Turkey 2021 adayları…
Miss Turkey 2021 ne zaman, hangi kanalda? Miss Turkey 2021 Youtube’dan mı yayınlanacak? Miss Turkey 2021 adayları… Türkiye, Miss Turkey heyecanı için sabırsızlanıyor. Miss Turkey son yarışmasında birinci Simay Rasimoğlu olmuştu. 2021 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması için de geri sayım başladı. Peki, Miss Turkey 2021 ne zaman, hangi kanalda?
8.09.2021 Gündem
Yıldırım Şimşek kimdir? Çukur’a katılan Namık karakteri Yıldırım Şimşek nereli, kaç yaşında?
Yıldırım Şimşek kimdir? Çukur’a katılan Namık karakteri Yıldırım Şimşek nereli, kaç yaşında? Show TV'nin iddialı dizilerinden Çukur'a yeni bir isim transfer oluyor. Diziye 'Namık' karakteriyle katılacak olan Yıldırım Şimşek dengeleri değiştirecek. Çarpışma, Elimi Bırakma ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi dizilerde rol alan Yıldırım Şimşek "Çukur"un ekibine dahil oldu. Gökhan Horzum'un yazdığı Ay Yapım imzalı dizide Namık rolüne hayat verecek. Yıldırım Şimşek kimdir? Yıldırım Şimşek hakkındaki bilgiler...
11.11.2020 Gündem
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
Çukur 88. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 87. Bölüm özeti, son bölümde neler oldu?
Çukur 88. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 87. Bölüm özeti, son bölümde neler oldu? Çukur son bölümüyle izleyicisi ile buluştu. 87. Bölüme Yamaç ile Efsun’un sahneleri damga vururken, Çağatay bütün gücüyle Çukur’a saldırmaya devam etti. Selim, Cumali ve Akın’ın etkisiz hale gelmesiyle koruyucusuz hale gelen Çukur’da sular ısındı Çukur halkı huzursuz olmaya başladı. Peki, Çukur 88. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 87. Bölüm özeti, son bölümde neler oldu?
11.02.2020 Gündem
Çukur 84. Bölüm özeti | Çukur 85. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 85. bölüm ilk sahne
Çukur 84. Bölüm özeti | Çukur 85. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 85. bölüm ilk sahne Çukur 84. Bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Çukur’un 84. son bölümünde Mahsun ve Yücel’i de yanına alan Çağatay, Yamaç’ın son hamlesinin üstüne başka bir Koçovalı’yla görüşüyor. Selim’i kendi tarafına çekmeye çalışan Çağatay’a Selim’in vereceği cevap ise herkesi şaşırtıyor. Yamaç ise hız kesmeden hamlelerine devam etti. Peki, Çukur 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur 85. Bölüm fragmanı yayımlandı mı?
21.01.2020 Gündem
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında?
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? Zemheri 1. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. İzleyiciler dizide Ayaz’ı canlandıran Alperen Duymaz’ın hayatını merak ediyor. Arama motorlarında yoğun olarak Zemheri dizisi Ayaz’ı Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? şeklinde sorularla yoğun bir şekilde aratılıyor. Birçok dizi ve filmde rol alan Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Çukur bu hafta var mı, yeni bölüm ne zaman? Çukur 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Çukur bu hafta var mı, yeni bölüm ne zaman? Çukur 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur yeni bölüm yayınlanacak mı? sorusu yoğun bir şekilde araştırılıyor. Show Tv’nin Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan fenomen dizi Çukur’un, yeni bölüm ne zaman, hangi gün? sorusu da diziyi izlemek isteyen fakat yeni bölümü göremeyen kişiler tarafından merak ediliyor. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan ve Necip Memili gibi isimlerin paylaştığı dizi her bölümüyle aksiyonu evlere taşıyor. Peki, Çukur 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte cevabı…
5.01.2020 Gündem
Çukur 81. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı? | Cumali ölüyor mu?
Çukur 81. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı? | Cumali ölüyor mu? Çukur son sahnesiyle izleyicileri ekrana kilitledi. Cumali Koçovalı’nın vurulması akıllara Kemal’den sonra Cumali de mi ölecek sorularını getirdi. Peki, Çukur 81. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı?
17.12.2019 Gündem
Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal ölecek mi? Çukur 3. Sezon 12. Bölüm izle
Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal ölecek mi? Çukur 3. Sezon 12. Bölüm izle Çukur dizisinin 12. Bölümde dizinin sevilen karakterlerinden Kemal vuruldu. Kemal’in diziye deva edip etmeyeceği merak edilirken, Çukur hayranları Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? diye soruyor. Peki Çukur dizisinin son bölümünde neler yaşandı?
11.12.2019 Gündem
Dilan Çiçek Deniz’den duygusal veda
Dilan Çiçek Deniz’den duygusal veda Rol aldığı dizide canlandırdığı 'Sena' karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, senaryo gereği ölerek yapımdan ayrılan karakteriyle ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu.
9.04.2019 Magazin
Dans ettikleri video olay oldu
Dans ettikleri video olay oldu Çukur dizisinin güzel oyuncusu Dilan Deniz Çiçek ve Jet Sosyete'de, "Melike" karakteriyle dikkat çeken Aslı Bekiroğlu, Altın Kelebek Ödül Gecesi'ne damga vurdu.
10.12.2018 Magazin
Çukur, haftayı zirvede açtı!
Çukur, haftayı zirvede açtı! Show TV'de ekrana gelen Çukur, dün akşam yayınlanan bölümüyle hem reytingleri alt üst etti hem de sosyal medyada zirveye yerleşti.
6.11.2018 Televizyon
Çukur'da kimler öldü? Ayrılan oyuncular belli oldu
Çukur'da kimler öldü? Ayrılan oyuncular belli oldu Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da kimlerin ölerek veda ettiği belli oldu. Çukur'un sezon finalinde yapılan saldırı sonrasında kimlerin öldüğü merak konusu olmuştu. Çukur'un yeni bölümünde, diziden sezon finali sonrasında ayrılan oyuncular belli oldu.
2.10.2018 Televizyon
Çukur 2. sezon 3. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!
Çukur 2. sezon 3. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı! Çukur dizisinin yeni sezonu fenomenleri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Dün akşam yayınlanan Çukur dizisinin hemen sonrasında yeni bölümden ilk sahne de yayınlandı. Çukur'da Yamaç ile Cumali Kosavalı'nın karşı karşıya gelmesi heyecan yarattı.
25.09.2018 Gündem
Çukur dizisinden İçerde'ye ilginç gönderme!
Çukur dizisinden İçerde'ye ilginç gönderme! Çukur dizisinin yeni sezon 2. bölümünde İçerde dizisine ilginç bir gönderme yapıldı.
25.09.2018 Televizyon
Çukur 35. yeni bölümde savaş gittikçe alevleniyor!
Çukur 35. yeni bölümde savaş gittikçe alevleniyor! Çukur 35. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Çukur dizisinde yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Bir anda Çukur'daki dengeler alt üst olurken Yamaç ölümden döndü ailesini kaybeden Yamaç'ın yardımına çeto koştu. Peki Çukur 35. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?
24.09.2018 Gündem
Çukur'un yeni lideri oldu! Yeni sezona damga vuran sahne
Çukur'un yeni lideri oldu! Yeni sezona damga vuran sahne Çukur yeni sezon ilk bölümünde Cumali Koçovalı ve Karakuzular fırtınası esti. Çukur'un yeni sezonda Necip Memili'nin canlandırdığı Cumali karakteri diziye bomba gibi girdi. Cezaevinden firar eden Cumali intikam için Çukur'a dönerken, mahalle ise tamamen Karakuzular'ın hakimiyetine geçti. Yeni sezon ilk bölüm finalinde ise Selim sürprizi yaşandı.
18.09.2018 Magazin
Çukur son bölümde neler yaşandı? Çukur 2. sezon 2. bölümden ilk sahne
Çukur son bölümde neler yaşandı? Çukur 2. sezon 2. bölümden ilk sahne Çukur dizisi dün akşam ekrana geldi ve yeni sezona başlamış oldu. Peki Çukur'da neler yaşandı? 2. sezon 2. bölümden sahnenin de yayınlandığı Çukur dizisinde Yamaç ile Cumali Koçovalı arasındaki diyalog hafızalara kazınacak.
18.09.2018 Gündem
Çukur yeni sezonuna bu akşam başlıyor!
Çukur yeni sezonuna bu akşam başlıyor! Çukur dizisi yeni sezon fragmanlarını peşpeşe yayınlayarak fenomenlerini heyecanlandırdı. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken ve reyting rekorları kıran Çukur dizisinde neler yaşanacak? Çukur bu akşam Show TV'de izlenebilecek.
17.09.2018 Gündem
Saygın Soysal dünya evine girdi
Saygın Soysal dünya evine girdi Son olarak Çukur dizisinde Elvis karakterine hayat veren oyuncu Saygın Soysal, dün akşam Gökçe Uzun ile evlendi. Çiftin düğününe dizide düşmanını oynayan Aras Bulut İynemli'nin break dansı damga vurdu.
27.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çukur Sena ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çukur sena haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.