Corona virüsü (korona) salgını ne zaman bitecek? Türkiye’de corona ne zaman biter, tarih verildi mi?
Corona virüsü (korona) salgını ne zaman bitecek? Türkiye’de corona ne zaman biter, tarih verildi mi? Aralık’ta Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan corona virüsü etkisini sürdürüyor. Dünya’da korona virüsü vaka sayısı 1 milyon 930 bin 930 oldu. Corona virüsü nedeniyle ölen kişi sayısı 125 bini aştı. Covid 19 hastalığına yakalanıp iyileşen kişi sayısı ise 77 bin 738. Salgının ciddiyeti göz önündeyken herkesin aklında ise tek soru corona ne zaman bitecek? Türkye’de de artarak devam eden corona etkisini nedeniyle vatandaşlar Türkiye’de corona virüsü ne zaman biter?, Bu yıl tatile gidilir mi? Diye soruyor.
17.04.2020 Corona Virüsü
Dünya merak ediyor! Corona virüsü ne zaman biter? Corona virüsü Bilim Kurulu üyesi cevapladı!
Dünya merak ediyor! Corona virüsü ne zaman biter? Corona virüsü Bilim Kurulu üyesi cevapladı! Dünya genelinde yeni tip corona virüsü (Kovid-19) salgınında can kaybı 18 bin 900'ü geçti. Kovid-19 görülen ülke ve bölgelerdeki yeni vakalara ilişkin güncel verilerin derlendiği "Worldometer" internet sitesi, dünya genelinde Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısını 18 bin 905 olarak güncelledi. Verilere göre, Kovid-19 yüzünden en fazla can kaybı 6 bin 820 kişiyle İtalya oldu. İtalya'nın ardından ikinci en fazla ölüm, salgının ortaya çıktığı ve 3 bin 281 kişinin yaşamını yitirdiği Çin ana karasında görüldü. En fazla ölümün kayda geçtiği üçüncü ülke İspanya'da da 2 bin 991 kişi hayatını kaybetti. Kovid-19 salgınından en fazla ölümün gerçekleştiği dördüncü ülke İran'da da 1934 kişi yaşamını yitirdi. Salgın nedeniyle en fazla can kaybının yaşandığı beşinci ülke Fransa'da ise 1100 kişi öldü. Herkesin aklında ise tek bir soru var ‘’Corona virüsü ne zaman biter?’’ ''Corona virüsü ne zaman bitecek?'' Corona virüsü Bilim Kurulu virüsün biteceği tarih ile ilgili açıklamalarda bulundu.
25.03.2020 Corona Virüsü
Corona virüsü (koronavirüs) ne zaman biter? Corona virüsü yazın biter mi?
Corona virüsü (koronavirüs) ne zaman biter? Corona virüsü yazın biter mi? Corona virüsü (koronavirüs) ne zaman biter? Corona virüsü yazın biter mi? soruları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Türkiye’de bir erkek vatandaşa Corona Virüsü bulunduğunu açıklamasıyla artış yaşadı. Corona Virüs paniği yaşayan Türkiyeliler arama motorları üzerinden Corona araştırmasını hızlandırdı. Türkiye’de corona üzerine açıklama yapan uzmanlardan bazıları Corona Virüsü’nün yazın etkisini yitireceğini söylerken, bazıları ise sıcak hava ile Corona Virüsü arasında bir bağlantı olmadığını savunuyor. Peki, Corona virüsü (koronavirüs) ne zaman biter? Corona virüsü yazın biter mi?
11.03.2020 Gündem