Bilim Kurulu toplantısı başladı! Bakan Koca açıklama yapacak
Bilim Kurulu toplantısı başladı! Bakan Koca açıklama yapacak Tüm Türkiye oradan gelecek haberleri bekliyor. Corona virüste son durumun değerlendirildiği, Bilim Kurulu toplandı. Toplantının ardından Sağlık Bakanı Koca son veriler ışığında önemli açıklamalarda bulunacak.
14.10.2020 Gündem
Tüm gözler Bilim Kurulu toplantısında! Yeni yasaklar gelecek mi?
Tüm gözler Bilim Kurulu toplantısında! Yeni yasaklar gelecek mi? Corona virüs Bilim Kurulu saat 17.00’de toplandı. Toplantı sonrasında Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca saat 19:00’da basın açıklaması yapacak. Bilim Kurulu toplantısında alınacak yeni tedbir kararları merak ediliyor. Okulların açılıp açılmayacağı ise en çok merak edilen sorulardan birisi.
30.09.2020 Gündem
Kronik hastalar ne zaman işbaşı yapacak? Kronik hastalığı olanların idari izinleri ne zaman bitiyor?
Kronik hastalar ne zaman işbaşı yapacak? Kronik hastalığı olanların idari izinleri ne zaman bitiyor? Corona virüs Bilim Kurulu toplandı. Sağlık Bakanı Koca'nın video konferans yöntemiyle katıldığı toplantıda, Kovid-19 ile mücadelede son durum ve normalleşme süreci sonrasında atılan adımlar görüşülüyor. Bilim toplantısı ile birlikte Kronik hastalığı olanların ne zaman işe başlayacağı ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Kronik hastalar ne zaman işbaşı yapacak? Kronik hastalar ne zaman çalışmaya başlayacak? İşte Kronik hastalar ile ilgili merak edilenler...
24.06.2020 Gündem
Bilim Kurulu bugün toplanıyor
Bilim Kurulu bugün toplanıyor Corona virüs Bilim Kurulu saat 17.00’de toplanacak.Toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yapacak.
22.04.2020 Corona Virüsü