Çöp Kutusu

Çöp Kutusu

Son dakika çöp kutusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çöp kutusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çöp kutusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çöp Kutusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çöp kutusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 çöp kutusu haberi bulunmuştur. Tüm çöp kutusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tezgah değil, çöp kutusu değil! Mutfağın en kirli yerini kimse bilmiyor
Tezgah değil, çöp kutusu değil! Mutfağın en kirli yerini kimse bilmiyor Hijyen açısından evin en önemli yeri mutfaktır. Sık sık temizlenmesi gereken mutfakta kullanılan temizlik ürünleri sanılanın aksine hijyenik değildir. Temiz olduğunu sandığınız yer bakteri yuvası olabilir. Mutfağın en kirli yerini duyunca inanamayacaksınız.
5.09.2023 Sağlık
Öğretmenine sinirlenen liseli tuvalete girdi sonrası korkunç! Her şeyi itiraf etti
Öğretmenine sinirlenen liseli tuvalete girdi sonrası korkunç! Her şeyi itiraf etti Her satırı korkunç olay lisede yaşandı. Liseye yeni başlayan öğrenci, 24 yaşındaki matematik öğretmenine sinirlenince resmen dehşet saçtı. Korkunç olay ortaya çıkınca lisesi öğrencinin itirafları adete kan dondurdu. İşte yaşanan dehşet dolu olay ve o itiraf...
10.12.2022 Dünya
Tom Odell'in şarkısı Ümraniye'de çöp konteynerine yazıldı!
Tom Odell'in şarkısı Ümraniye'de çöp konteynerine yazıldı! Dünyaca ünlü İngiliz sanatçı Tom Odell'in 2013 yılında müzikseverlerle buluşturduğu 'Another Love' parçası, şimdilerde sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Ünlü isim, son dönemde viral olan şarkısıyla ilgili 660 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Ümraniye'de çekilen fotoğraf kısa sürede büyük ilgi gördü.
21.10.2022 Magazin
Adalarda tatilcilerden geriye çöpleri kaldı
Adalarda tatilcilerden geriye çöpleri kaldı Bayram tatilinde İstanbul'da kalanlar adalara akın etti. Büyükada'nın ormanlarında günü birlik tatil yapanlar geride çöplerini bıraktı. Yangın riski de yaratan çöpler, belediye ekiplerinin yanı sıra ada sakinleri tarafından da toplandı. 4 gündür çöp topladığını söyleyen Latife Yıldız, "Sabahtan beri 30-40 poşet çöp topladık. Topluyoruz ama bitiremiyoruz" dedi.
17.07.2022 Yaşam
Dünya Çevre Günü mesajları! 5 Haziran Dünya Çevre Günü ne zaman ilan edildi? Dünya Çevre Günü kutlama mesajları ve ilan tarihi!
Dünya Çevre Günü mesajları! 5 Haziran Dünya Çevre Günü ne zaman ilan edildi? Dünya Çevre Günü kutlama mesajları ve ilan tarihi! Dünya’da ve Türkiye’de son yıllarda çevre kirliliğini ortaya koyan birçok olay yaşanıyor. Çevre olaylarına kayıtsız kalmamak ve yaşanabilir bir dünya adına farkındalık yaratmak için Dünya Çevre Günü mesajları araştırılıyor. İşte 5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlama mesajları ve sözleri…
5.06.2021 Gündem
Bakan Kasapoğlu az önce açıkladı! 17 Ağustos'ta açılıyor
Bakan Kasapoğlu az önce açıkladı! 17 Ağustos'ta açılıyor Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 17 Ağustos itibarıyla il spor merkezleri ve engelli il spor merkezlerinin açılacağını söyledi.
14.08.2020 Gündem
Vicdansızlıkta son nokta! Bebekleri erkek doğmayınca çöpe attılar
Vicdansızlıkta son nokta! Bebekleri erkek doğmayınca çöpe attılar Çin'de bir aile yeni doğmuş kız bebeğini çöp kutusunda ölüme terk etti.
12.08.2020 Dünya
Sağlık Bakanlığı'ndan okullara corona virüs rehberi
Sağlık Bakanlığı'ndan okullara corona virüs rehberi Sağlık Bakanlığı, "Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi"ni güncelledi, okullarda alınması gereken önlemleri yayımladı. Bakanlık, salgın döneminde mümkünse okullara ziyaretçi kabul edilmemesi gerektiğini belirtti.
5.07.2020 Eğitim
Düğünler nasıl yapılacak? Düğünlere corona virüs ayarı! İşte yeni düğün kuralları!
Düğünler nasıl yapılacak? Düğünlere corona virüs ayarı! İşte yeni düğün kuralları! Corona virüs nedeniyle düğünlere de kısıtlama getirilmişti. Evlilik hayali kuran pek çok genç salgın nedeniyle düğünlerini ertelemek durumunda kalmıştı İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Düğün Törenlerinde Uygulanacak Tedbirler” konulu yeni genelge gönderdi. Peki, Düğünler nasıl yapılacak? Düğün salonları ne zaman açılacak? İşte yeni düğün genelgesi!
24.06.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine 'düğün' genelgesi gönderdi
İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine 'düğün' genelgesi gönderdi İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Düğün Törenlerinde Uygulanacak Tedbirler” konulu genelge gönderdi.
24.06.2020 Gündem
Genç mucitlerin tasarımları beğeni topladı
Genç mucitlerin tasarımları beğeni topladı Türkiye Verimlilik Vakfı tarafından düzenlenen "Verimlilik ve Teknoloji Fuarı", ortaokul ve lise öğrencisi yaratıcı beyinlerin ürünlerine ev sahipliği yaptı.
2.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Hong Kong polisinden protestoculara müdahale
Hong Kong polisinden protestoculara müdahale Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde suçluların Çin'e iadesi tasarını protesto eden göstericilere polis göz yaşartıcı gazla müdahalede bulundu. Hong Kong'da 3 aydır suçluların Çin'e iadesi tasarısına karşı süren protestolar bugün de binlerce hükümet karşıtı göstericinin katılımıyla devam etti.
24.08.2019 Dünya
Oyun oynarken çöp kovasına sıkıştı
Oyun oynarken çöp kovasına sıkıştı Kilis’te, parkta oyun oynarken çöp tenekesine sıkışan çocuk, sıkıştığı çöp kutusundan itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
20.11.2018 Yaşam
ABD’de 11 çürümüş bebek cesedi dehşeti
ABD’de 11 çürümüş bebek cesedi dehşeti ABD’nin Michigan eyaletine bağlı Detroit kentinde kapalı durumda olan bir cenaze evinde arama yapan polis, 11 tane bebek cesedi buldu.
14.10.2018 Dünya
Erdoğan'ın 'acele uygulayalım' talimatıyla binlercesi kurtuldu
Erdoğan'ın 'acele uygulayalım' talimatıyla binlercesi kurtuldu 2017 yılında hayata geçirilen eylem planıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi dahil çok sayıda kuruma artık çöp kamyonu uğramıyor. Türkiye geneline hızla yayılan ve on binlerce ağacı kesilmekten kurtaran projenin arkasında ise Emine Erdoğan var. Hedef 2023 yılına kadar sıfır atık ile 10 milyar liralık ekonomi oluşturmak.
9.08.2018 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Sıfır Atık Projesi"
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Sıfır Atık Projesi" Emine Erdoğan'ın öncülüğünde yürütülen proje kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, 2 bin 920 kilogram kağıt ve karton geri dönüştürülerek 102 kişinin oksijen ihtiyacını karşılayan 51 ağacın korunması sağlandı.
7.02.2018 Gündem
Diyarbakır'da panik yaratan patlama!
Diyarbakır'da panik yaratan patlama! Diyarbakır Valiliği yakınında çöp konteynırına atılan cisim büyük bir gürültü ile patladı. Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri çöp konteynırına çanta attığı tespit edilen bir kişinin bulunması için operasyon başlattı.
27.01.2018 Gündem
Bakan Eroğlu: Adam tuvalet izni almış, otel yapmış
Bakan Eroğlu: Adam tuvalet izni almış, otel yapmış TÜRKİYE'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, turizmin tüm yıla yayılması amacıyla düzenlenen 'Dört Mevsim Uludağ' çalıştayı, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımı ile başladı. Çalıştayın açılışında konuşan Bakan Eroğlu, "Buraya kaçak, uydurma şeyler yapılmış. Adam tuvalet izni almış, otel yapmış. Bunların gereğini yaptık. Bugün 12 tesisin temelini atacağız. Uludağ'a çok para harcayacak turistleri çekmek gerekir. Her türlü desteğe hazırız" dedi.
5.01.2018 Gündem
Ortaya çıktı! ABD kirli yakıt satıyor!
Ortaya çıktı! ABD kirli yakıt satıyor! ABD'nin hava kirliliğiyle mücadele eden Hindistan'a kirli yakıt ihraç ettiği ortaya çıktı.
2.12.2017 Dünya
Aleyna Tilki açıkladı: Ergenim!
Aleyna Tilki açıkladı: Ergenim! Son dönemde 'Sen Olsan Bari' şarkısıyla gündemde olan Aleyna Tilki, kendisine yönelik 'ergen popçu' eleştirisini böyle yanıtladı.
21.09.2017 Magazin
WhatsApp'a sabırsızlıkla beklenen özellik geliyor!
WhatsApp'a sabırsızlıkla beklenen özellik geliyor! WhatsApp, hatalı mesajların iptalini sağlıyan özellik üzerinde çalışıyor.WhatsApp'a yanlışlıkla giden mesajlar nasıl silinecek?
12.05.2017 Bilim ve Teknoloji
27.5 saatlik son toplantı
27.5 saatlik son toplantı Darbe girişiminin merkez üslerinden biri olan Harp Akademileri Komutanlığı’na ilişkin iddianame hazırlandı. Darbecilerin Hava Harp Akademisi’nde 14 Temmuz’da demir parmaklıklar arkasında 27.5 saatlik bir son toplantı yaptığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Bursa'da 200 polisle şafak operasyonu!
Bursa'da 200 polisle şafak operasyonu! Bursa’da ve Yenişehir ilçesinde şafak vakti 200 polisle düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 25 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda çekmecelerde, halının arasında ve çöp kutusu gibi yerlerde uyuşturucu bulundu.
15.12.2016 Yaşam
İkinci Münevver Karabulut cinayetini özel ekip çözecek
İkinci Münevver Karabulut cinayetini özel ekip çözecek Adana'da çöp ayrıştırma tesisinde bulunan kadın bacağının sırrının çözülmesi için oluşturulan özel ekip, 4 gündür tesislerde yaptığı aramada aynı kadına ait olduğu tahmin edilen bir kol buldu
6.12.2016 Yaşam
Bir çöp dolusu Gülen kitabı bulundu
Bir çöp dolusu Gülen kitabı bulundu TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde çöp konteynerine atılmış Fethullah Gülen’e ait çok sayıda kitap bulundu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çöp Kutusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çöp kutusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.