Çocuk Mezarı

Çocuk Mezarı

Son dakika çocuk mezarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çocuk mezarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çocuk mezarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuk Mezarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuk mezarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 çocuk mezarı haberi bulunmuştur. Tüm çocuk mezarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bathonea'da çıngıraklı, bilezikli çocuk mezarı bulundu
Bathonea'da çıngıraklı, bilezikli çocuk mezarı bulundu Avcılar'daki Bathonea antik liman kenti kazılarında bin 500 yıllık çocuk mezarı bulundu. Küçük mezarda bir kıza ait olduğu değerlendirilen bilezik ve çıngırak da gün yüzüne çıktı.
19.09.2022 Yaşam
Yatılı okul bölgesinde sayısız insan kalıntısı bulundu! 'Çocuk boyutundalar ve hiçbiri tabutta değil'
Yatılı okul bölgesinde sayısız insan kalıntısı bulundu! 'Çocuk boyutundalar ve hiçbiri tabutta değil' Kanada'da yatılı okul bölgesinde insan kalıntıları bulundu. Alberta eyaletindeki okulda bulunan insan kalıntılarının kayıp 200'den fazla çocuğa ait olabileceği düşünülüyor.
19.05.2022 Dünya
Mezarlıkta esrarengiz olay! Aile mezarından çıktı, savcılık devreye girdi
Mezarlıkta esrarengiz olay! Aile mezarından çıktı, savcılık devreye girdi Adana'da mezarlığa gömülmüş, 6-7 aylık olduğu tahmin edilen cenin bulundu. Polis, ceninin kim ya da kimler tarafından gömüldüğünü belirlemek için çalışma başlattı.
4.03.2022 Yaşam
Mezarlığa gömülmüş cenin bulundu! Polis çalışma başlattı
Mezarlığa gömülmüş cenin bulundu! Polis çalışma başlattı Adana’da, mezarlığa gömülmüş cenin bulundu. Polis, cenini kimin gömdüğünü bulmak için çalışma başlattı.
4.03.2022 Yaşam
Kanada'da kan donduran iddia: Çok sayıda çocuğun cesedi yakıldı
Kanada'da kan donduran iddia: Çok sayıda çocuğun cesedi yakıldı Kanada'da British Columbia ve Saskatchewan eyaletlerindeki 3 ayrı yatılı kilise okulunda bugüne kadar ulaşılan 1148 isimsiz çocuk mezarı için tartışmalar sürerken Ontario eyaletine bağlı Brantford kentindeki Mohawk Yatılı Kilise Okulu'nda bazı çocuk cesetlerinin yakıldığı iddia edildi.
1.07.2021 Dünya
Kanada'da kilise okulu bahçesinde 751 çocuğun cesedi bulundu
Kanada'da kilise okulu bahçesinde 751 çocuğun cesedi bulundu Kanada'nın Saskatchewan eyaletindeki Marieval Yatılı Kilise Okulu'nun bahçesinde bulunan kayıt dışı mezarlarda 751 çocuğa ait ceset kalıntıları tespit edildi
24.06.2021 Dünya
Gaziantep'te çocuk mezarında el yapımı patlayıcı bulundu
Gaziantep'te çocuk mezarında el yapımı patlayıcı bulundu Yapılan incelemede boruyla yapılan ve fitil takılarak patlamaya hazır hale getirilen el yapımı patlayıcı olduğu belirlenen pakete imha edilmek üzere el konuldu
29.09.2021 Gündem
Samsun'da temel kazısında bulundu!
Samsun'da temel kazısında bulundu! Samsun'da bir inşaatın temel kazısı çalışmaları sırasında ortaya çıkan tarihi çocuk mezarında, metal çocuk bileziği, metal çocuk küpesi, mezar taşı parçaları ve kırık testi bulundu...
25.02.2015 Yaşam
Bu kadarına da pes!
Bu kadarına da pes! Kimliği belirsiz kişiler tarafından...
8.05.2013 Yaşam
İnek tarihi mezar buldu!
İnek tarihi mezar buldu! Bastığı yerde göçük oluşunca...
10.12.2012 Yaşam
Öyle bir şeyi ortaya çıkardı ki!
Öyle bir şeyi ortaya çıkardı ki! Bir ineğin bastığı yerde açılan çukurdan mezar çıktı...
10.12.2012 Yaşam
Bu park Türkiye'de bir ilk!
Bu park Türkiye'de bir ilk! Kalkolitik dönem canlandırılacak
20.08.2012 Kültür Sanat
'Kocamın kafası nerede!'
'Kocamın kafası nerede!' Katil zanlılarından bu soruya dehşete düşüren yanıtlar...
29.09.2021 Gündem
Depremzede Ayşenur, depremde kaybolan bebeğiyle 27 gün sonra buluştu
Depremzede Ayşenur, depremde kaybolan bebeğiyle 27 gün sonra buluştu Depremde eşini kaybeden ve yeni doğan evladına 27 gün sonra DNA testi sonucu kavuşabilen Ayşenur Turan, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Tekerlekli sandalyeye mahkum kalan ve Hatay'a geri dönmek isteyen genç kadın, "Ben bütün umudumu kaybetmiştim. Sadece evlatlarımla yaşayabileceğim bir ev istiyorum" dedi.
2.02.2024 Adana
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu!
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu! Türk filmlerini aratmayan olay Manisa'da yaşandı. Yıllarca hizmetçilik yaptığı iş adamı Niyazi Üzmez'in babası olduğunu 71 yıl sonra öğrenen Kalbiye Sağlam, bunu DNA testiyle kanıtlayıp 1 milyarlık servete ortak oldu. Kalbiye Sağlam, babalığın benimsenmemesi nedeniyle de dava açtı.
15.01.2024 Gündem
Evinin önüne kendi mezarını yaptırdı
Evinin önüne kendi mezarını yaptırdı  Van'ın Gürpınar ilçesinde kravata olan düşkünlüğüyle bilinen bu nedeniyle evinin bir bölümünü kravat koleksiyonuna çeviren Bedir Akbulut (71), ölmeden önce kendi mezarını yaptırdı. İsmi ve doğum tarihi yazılı, ölüm tarihinin ise boş bırakıldığı mezarını bir ay önce yaşamını yitiren oğlu Mehmet Akbulut'un (35) vasiyeti üzerine yaptırdığını belirten Akbulut, "Oğlum ölmeden önce bana, mezarımı hazırlamamı istemişti. Ben de onun vasiyetini yerine getirdim. Kravata olan tutkum nedeniyle de mezar taşımın her iki tarafına kravat resminin bulunmasını istedim" dedi.
25.11.2023 Yaşam
Erdoğan Demirören’i özlemle andık
Erdoğan Demirören’i özlemle andık 81 yıllık ömrünün 62 yılını Türk ekonomisine hizmetle geçiren iş insanı Erdoğan Demirören vefatının 5’inci yılında anıldı. 10 farklı sektörde kurduğu 27 şirketle binlerce insana istihdam sağlayan Erdoğan Demirören, aynı zamanda Türk ekonomisine de yön veren iş insanlarından biriydi.
9.06.2023 Ekonomi
Ev sahibine 'hırsız kiracı' şoku! "Komşulara da 'polisim' demiş"
Ev sahibine 'hırsız kiracı' şoku! "Komşulara da 'polisim' demiş" Ankara'da Orhan Turnalı, 4 ay önce eşyalı olarak kiraya verdiği evinin, kiracı M.O. tarafından soyulduğunu iddia ederek, polise şikayette bulundu. Orhan Turnalı, M.O.'nun 2 aylık kirayı ödemeden, evindeki tüm eşyaları, kapı kolları ve musluklara kadar alıp ortadan kaybolduğunu söyledi.
2.05.2023 Yaşam
Askerde intihar etmişti, 7 yıl sonra şehit sayıldı
Askerde intihar etmişti, 7 yıl sonra şehit sayıldı Kars'ta vatani görevini yaparken psikolojik sorunları doktor raporu ile kanıtlandığı halde, terhis edilmeyen, sonrasında intihar eden Jandarma Er Sait Çığcı (20), açılan davada 7 yıl sonra şehit sayıldı. Mahkeme kararının ardından oğlunun mezarını ziyaret eden Emine Çığcı, "Sen şehitsin, şehitliğin ile gurur duyuyorum" dedi.
10.01.2023 Yaşam
Polis memuru İlknur'un cenazesinin kaçırıldığı iddiasına savcılıktan soruşturma! 'Cenazeyi gasilhanenin arka kapısından kaçırdılar. Nasıl oldu, anlayamadım'
Polis memuru İlknur'un cenazesinin kaçırıldığı iddiasına savcılıktan soruşturma! 'Cenazeyi gasilhanenin arka kapısından kaçırdılar. Nasıl oldu, anlayamadım' Trabzon'da, evinde başından vurulmuş bulunan, yapılan incelemede tabancasıyla yaşamını sonlandırdığı ortaya çıkan, Zonguldak Ereğli'de toprağa verilen polis memuru İlknur Erim Bahadır'ın (45) cenazesini; eşinin ailesinin usulsüz aldığını öne süren Ahmet Bahadır'ın suç duyurusu üzerine savcılık, soruşturma başlattı. Eşinin Vakfıkebir ilçesinde kazdırdığı mezara defnedilmesini isteyen Bahadır, "Beni kandırdılar, cenazeyi gasilhanenin arka kapısından kaçırdılar. Nasıl oldu, anlayamadım" dedi.
5.10.2022 Gündem
Parion Antik Kenti'nde tarihi keşif! Ölülerin ağzında ya da ellerinin kenarında bulundu...
Parion Antik Kenti'nde tarihi keşif! Ölülerin ağzında ya da ellerinin kenarında bulundu... Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Kemer köyünde, 2 bin 700 yıllık geçmişe sahip Roma İmparatorluğu'nun liman kenti Parion'daki kazı çalışmaları sırasında, 2 bin yıllık anne ve çocuğuna ait mezar bulundu. Kazı Başkanı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vedat Keleş, "Bunlardan bir tanesi, yetişkin bireye ait kadın mezarı, diğeri ise 9-11 aylık bir çocuk mezarıydı. Bu iki mezarın anne ve çocuğuna ait mezar olduğunu tespit ettik" dedi.
26.09.2022 Yaşam
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya...
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya... İtalya'da yaşayan 15 yaşındaki Emanuela Orlandi, 1983 yılının 22 Haziran günü evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi onu bulmak için var gücüyle savaştı. Akıbetine ilişkin iddiaların ucu 1983'ten bugüne kadar uzandı. İddialar arasında geçen isimler arasında Papa'dan Mehmet Ali Ağca'ya, Vatikan'ın üst düzey isimlerinden mafyaya kadar uzanıyordu. Flaş bir gelişme Emanuela Orlandi'yi 39 yıl sonra yeniden manşetlere taşıdı...
13.08.2022 Dünya
15 Temmuz şehidinin babası: Biz tarafsız olamayız, tarafımız devletimizin yanıdır
15 Temmuz şehidinin babası: Biz tarafsız olamayız, tarafımız devletimizin yanıdır FETÖ/PDYnin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı önünde açılan ateşte şehit olan Yasin Naci Ağaroğlu'nun (22) babası Osman Ağaroğlu, "Biz tarafsız olamayız, bizim tarafımız devletimizin yanıdır. Biz iki yüzlü olamayız, biz münafıklar gibi olamayız" dedi.
15.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Mezarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuk mezarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.