Bakan Bozdağ'dan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası açıklaması
Bakan Bozdağ'dan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası açıklaması Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 6 yaşındaki bir çocuğun yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına ilişkin konuştu. Bozdağ, "Son günlerde yaşanan hadise nedeniyle hepimizin vicdanı sızladı. Yargımızın kararını herkesin beklemesinde fayda var. Eninde sonunda hak adalet yerini bulacak" dedi.
15.12.2022 Gündem
Şanlıurfa'da şoke eden olay! Mahalle halkı linç etmek istedi
Şanlıurfa'da şoke eden olay! Mahalle halkı linç etmek istedi Şanlıurfa'da yıkım için gittiği inşaatta, 5 yaşındaki bir kız çocuğuna tacizde bulunduğu öne sürülen Mehmet A., çocuğun ailesi ve mahalleli tarafından linç edilmek istendi. Şüpheli, sığındığı iş yerinden polis ekiplerince kurtarılarak gözaltına alındı.
28.03.2022 Yaşam
Mahalleyi ayağa kaldıran iddia! Linç edilmek istendi!
Mahalleyi ayağa kaldıran iddia! Linç edilmek istendi! Diyarbakır’da bir kahvede çalışan 13 yaşındaki çocuğa bir şahsın cinsel istismarda bulunduğu iddiası mahalleliyi ayağa kaldırdı. Çocuğun ailesi ve vatandaşların linç girişiminde bulunduğu şahıs polis tarafından gözaltına alındı.
3.12.2021 Yaşam
Küçükçekmece'de yaşanan rezalet sonrası kritik uyarı!
Küçükçekmece'de yaşanan rezalet sonrası kritik uyarı! Pedagog Burcu Karakaş, cinsel istismara karşı çocukları bilinçlendirmek için yapılması gerekenleri açıkladı: “İstismarcıların yüzde 85’i tanıdık! Çocuğunuza, tanıdık veya yabancı birinin bedenine dokunamayacağını öğretin”
26.04.2019 Gündem