Claudio Ranieri

Claudio Ranieri

Son dakika Claudio Ranieri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Claudio Ranieri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Claudio Ranieri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Claudio Ranieri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan claudio ranieri gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 claudio ranieri haberi bulunmuştur. Tüm claudio ranieri haberleri aşağıda listelenmiştir.
SON DAKİKA! Anlaşma tamam Claudio Ranieri bombası patladı
SON DAKİKA! Anlaşma tamam Claudio Ranieri bombası patladı Geçtiğimiz seçimlerde Burak Elmas'a 41 oyla kaybeden ve yeniden adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu'nun prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör belli oldu. İşte Galatasaray'da son dakika gelişmesi...
3.04.2022 Galatasaray
Ozan Tufan'ın hocası Ranieri oluyor!
Ozan Tufan'ın hocası Ranieri oluyor! Xisco Munoz ile yollarını ayıran Watford İtalyan teknik adam Claudio Ranieri'yle anlaşmak üzere.
4.10.2021 İngiltere
Sampdoria Caleb Ekuban için 7 milyon euro'yu gözden çıkardı
Sampdoria Caleb Ekuban için 7 milyon euro'yu gözden çıkardı Serie A ekiplerinden Sampdoria Trabzonspor'un yıldız golcüsü Caleb Ekuban için girişimlere başladı.
8.05.2021 Trabzonspor
Cengiz Ünder Roma'dan ayrılabilir! Yeni adresi...
Cengiz Ünder Roma'dan ayrılabilir! Yeni adresi... Roma'da Fonseca ile pek yıldızı barışmayan Cengiz Ünder'i Sampdoria istiyor.
12.12.2019 İtalya
Ranieri Roma'dan ayrılacağını açıkladı
Ranieri Roma'dan ayrılacağını açıkladı Roma'nın geçtiğimiz Mart ayında Eusebio Di Francesco'nun yerine teknik direktörlüğe getirdiği Claudio Ranieri, bu sabah düzenlediği basın toplantısında sezon sonu takımdan ayrılacağını açıklandı.
10.05.2019 İtalya
Yeni Malatyaspor istedi, gözaltına alındı!
Yeni Malatyaspor istedi, gözaltına alındı! Evkur Yeni Malatyaspor'un anlaşma sağladığı golcü oyuncu Aboubakar Kamara, Fulham'da antrenman tesislerinde karıştığı kavganın ardından adam yaralama suçundan gözaltına alındı.
23.01.2019 Yeni Malatya Spor
Fulham, Isla için devrede!
Fulham, Isla için devrede! Geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen Fabri'nin takımı Fulham'ın teknik direktörü Claudio Ranieri, Fenerbahçe'den Mauricio Isla'yı transfer etmek için düğmeye bastı.
11.01.2019 Fenerbahçe
Fulham'da teknik direktörlüğe Claudio Ranieri getirildi!
Fulham'da teknik direktörlüğe Claudio Ranieri getirildi! Eski Beşiktaşlı Fabri'nin de formasını giydiği Fulham, teknik direktörlük görevine Leicester City ile şampiyonluk yaşayan Claudio Ranieri'yi getirdiğini açıkladı.
14.11.2018 İngiltere
Nantes, Ranieri'yi açıkladı
Nantes, Ranieri'yi açıkladı Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Nantes, 65 yaşındaki İtalyan teknik direktör Claudio Ranieri ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
15.06.2017 Fransa
Nantes'a Ranieri için izin çıktı
Nantes'a Ranieri için izin çıktı Profesyonel Futbol Ligi (LFP), Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Nantes'ın, İtalyan teknik direktör Claudio Ranieri ile sözleşme imzalamasına izin verildiğini açıkladı.
13.06.2017 Fransa
Leicester City, Shakespeare ile devam edecek
Leicester City, Shakespeare ile devam edecek İngiliz ekibi, sezon ortasında takımın başına geçen teknik direktör Shakespeare ile 2019-2020 sezonu sonuna kadar sözleşme imzaladı
8.06.2017 İngiltere
Ada'nın en iyisi Conte
Ada'nın en iyisi Conte Chelsea'nin İtalyan çalıştırıcısı Antonio Conte, İngiltere Premier Lig'de 2016-2017 sezonunun en iyi teknik direktörü seçildi.
23.05.2017 İngiltere
Tottenham, Leicester'a gol yağdırdı
Tottenham, Leicester'a gol yağdırdı İngiltere Premier Ligi'nde Tottenham, Leicester City'i 6-1 mağlup etti.
18.05.2017 İngiltere
Abramovich'in kupa keyfi sürüyor
Abramovich'in kupa keyfi sürüyor İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'yi 2003 yılında satın alan Rus milyarder Roman Abramovich, başkent temsilcisiyle 16. kez kupa sevinci yaşadı.
15.05.2017 İngiltere
Dünyaca ünlü hoca Süper Lig'e geliyor...
Dünyaca ünlü hoca Süper Lig'e geliyor... Antalyaspor'un gelecek önümüzdeki sezon takımın başına Claudio Ranieri'yi getirmek istediği iddia edildi.
10.05.2017 Antalyaspor
Ranieri Roma'da onurlandırıldı
Ranieri Roma'da onurlandırıldı Leicester City'yi geçen yıl Premier Lig'de şampiyon yapan İtalyan teknik direktör Ranieri, memleketinde onur ödülü aldı.
30.03.2017 İngiltere
İtalya'da yılın teknik direktörü Sarri
İtalya'da yılın teknik direktörü Sarri Napoli Teknik Direktörü Sarri, meslektaşları tarafından geçen yılın en iyi antrenörü seçildi.
27.03.2017 İtalya
Ünlü oyuncu ölümle tehdit edildi
Ünlü oyuncu ölümle tehdit edildi Leicester City'nin golcüsü Jamie Vardy, menajer Claudio Ranieri'nin görevine son verilmesinde parmağı olduğu gerekçesiyle ölüm tehditleri aldığını açıkladı.
21.03.2017 İngiltere
Chelsea deplasmanda galip geldi
Chelsea deplasmanda galip geldi İngiltere Premier Lig'de lider Chelsea, deplasmanda Stoke City'yi son dakikalarda bulduğu golle 2-1 mağlup ederek şampiyonluk mücadelesinde yoluna kayıpsız devam etti.
18.03.2017 İngiltere
Leicester City, Shakespeare'e emanet
Leicester City, Shakespeare'e emanet İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City, İngiliz teknik adam Craig Shakespeare'i sezon sonuna kadar takımın başına getirdi.
12.03.2017 İngiltere
Fiorentina Fatih Terim'i unutmadı!
Fiorentina Fatih Terim'i unutmadı! Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bir dönem çalıştırdığı İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Fiorentina'da taraftarlarla buluştu.
11.03.2017 Futbol
Leicester City yeniden doğdu!
Leicester City yeniden doğdu! Premier Lig'in 26. haftasında hafta içinde Claudio Ranieri ile yollarını ayıran Leicester City evinde Liverpool'u 3-1 mağlup etti.
27.02.2017 İngiltere
Jamie Vard'den Ranieri açıklaması
Jamie Vard'den Ranieri açıklaması İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin İngiliz futbolcusu Jamie Vardy, eski teknik direktörü Claudio Ranieri'nin görevden alınmasında pay sahibi olduğu iddialarına yanıt verdi.
26.02.2017 İngiltere
'Dün benim için bir rüya öldü'
'Dün benim için bir rüya öldü' Futbol dünyasında son yılların en büyük sürprizin mimarı olan Claudio Ranieri, Premier Lig şampiyonu yaptığı Leicester City'den gönderilmesinin ardından açıklama yaptı.
23.09.2021 Futbol
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor 1884 yılında kurulan Leicester City'yi, geçen sezon tarihinin ilk şampiyonluğuna taşıyan 65 yaşındaki Ranieri'nin görevine son verildi
24.02.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Claudio Ranieri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki claudio ranieri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.