Ranieri

Ranieri

Son dakika Ranieri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ranieri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ranieri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ranieri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ranieri gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 ranieri haberi bulunmuştur. Tüm ranieri haberleri aşağıda listelenmiştir.
SON DAKİKA! Anlaşma tamam Claudio Ranieri bombası patladı
SON DAKİKA! Anlaşma tamam Claudio Ranieri bombası patladı Geçtiğimiz seçimlerde Burak Elmas'a 41 oyla kaybeden ve yeniden adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu'nun prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör belli oldu. İşte Galatasaray'da son dakika gelişmesi...
3.04.2022 Galatasaray
Ozan Tufan'ın hocası Ranieri oluyor!
Ozan Tufan'ın hocası Ranieri oluyor! Xisco Munoz ile yollarını ayıran Watford İtalyan teknik adam Claudio Ranieri'yle anlaşmak üzere.
4.10.2021 İngiltere
Sampdoria Caleb Ekuban için 7 milyon euro'yu gözden çıkardı
Sampdoria Caleb Ekuban için 7 milyon euro'yu gözden çıkardı Serie A ekiplerinden Sampdoria Trabzonspor'un yıldız golcüsü Caleb Ekuban için girişimlere başladı.
8.05.2021 Trabzonspor
İtalya'da corona virüsten ölen sayısı 21 bini geçti
İtalya'da corona virüsten ölen sayısı 21 bini geçti İtalya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 578 artarak 21 bin 645'e yükseldi
15.04.2020 Corona Virüsü
İtalya'da günlük ölen sayısı düşüyor!
İtalya'da günlük ölen sayısı düşüyor! İtalya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 542 artarak, 17 bin 669’a yükseldi.
8.04.2020 Corona Virüsü
Cengiz Ünder Roma'dan ayrılabilir! Yeni adresi...
Cengiz Ünder Roma'dan ayrılabilir! Yeni adresi... Roma'da Fonseca ile pek yıldızı barışmayan Cengiz Ünder'i Sampdoria istiyor.
12.12.2019 İtalya
Ranieri Roma'dan ayrılacağını açıkladı
Ranieri Roma'dan ayrılacağını açıkladı Roma'nın geçtiğimiz Mart ayında Eusebio Di Francesco'nun yerine teknik direktörlüğe getirdiği Claudio Ranieri, bu sabah düzenlediği basın toplantısında sezon sonu takımdan ayrılacağını açıklandı.
10.05.2019 İtalya
Mourinho Roma'nın başına geçiyor!
Mourinho Roma'nın başına geçiyor! Serie A’da bu sezon hayal kırıklığı yaratan Roma’da Jose Mourinho’yu takımın başına getirmek için ilk temasların sağlandığı aktarıldı.
6.04.2019 İtalya
Aboubakar Kamara geliyor!
Aboubakar Kamara geliyor! Uzun süredir Fulham’ın forveti Aboubakar Kamara’nın peşinde olan Malatya, mutlu sona ulaştı. Kulüp personeliyle kavga eden yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor, Malatya’ya bedelsiz geliyor!
25.01.2019 Yeni Malatya Spor
Yeni Malatyaspor istedi, gözaltına alındı!
Yeni Malatyaspor istedi, gözaltına alındı! Evkur Yeni Malatyaspor'un anlaşma sağladığı golcü oyuncu Aboubakar Kamara, Fulham'da antrenman tesislerinde karıştığı kavganın ardından adam yaralama suçundan gözaltına alındı.
23.01.2019 Yeni Malatya Spor
Fulham, Isla için devrede!
Fulham, Isla için devrede! Geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen Fabri'nin takımı Fulham'ın teknik direktörü Claudio Ranieri, Fenerbahçe'den Mauricio Isla'yı transfer etmek için düğmeye bastı.
11.01.2019 Fenerbahçe
Fabri'nin takımında kriz! "Onu öldürmek istedim"
Fabri'nin takımında kriz! "Onu öldürmek istedim" Premier Lig'de Fulham'ın Huddersfield'ı 1-0 yendiği maçta 82. dakikada yaşanan olay çok konuşuldu. Takımın penaltıcısı Mitrovic seçilmesine rağmen Kamara topu Sırp forvetin elinden aldı. Kamara penaltı atışından yararlanamayınca İtalyan teknik adam büyük tepki gösterdi.
30.12.2018 İngiltere
Fulham'da teknik direktörlüğe Claudio Ranieri getirildi!
Fulham'da teknik direktörlüğe Claudio Ranieri getirildi! Eski Beşiktaşlı Fabri'nin de formasını giydiği Fulham, teknik direktörlük görevine Leicester City ile şampiyonluk yaşayan Claudio Ranieri'yi getirdiğini açıkladı.
14.11.2018 İngiltere
Bu hafta 9 film vizyona girecek
Bu hafta 9 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 9 film vizyona girecek.
26.10.2018 Kültür Sanat
Slaven Bilic Al Ittihad yolcusu!
Slaven Bilic Al Ittihad yolcusu! Bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilic Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad kulübü ile anlaşmaya vardı. Son olarak West Ham United'ı çalıştıran 50 yaşındaki teknik adamın kısa süre içinde kulüp tarafından açıklanması bekleniyor.
24.09.2018 Futbol
Gökhan İnler'den Beşiktaş açıklaması...
Gökhan İnler'den Beşiktaş açıklaması... Medipol Başakşehir'in yıldız oyuncusu Gökhan İnler, "Beşiktaş iyi bir Şampiyonlar Ligi geçirdi. Daha önce söylediğim gibi Türkiye Ligi bayağı gelişti. Şu anda ünlü, sağlam, tecrübeli oyuncular geliyor Türkiye'ye. Bence Türkiye kendisini çok iyi geliştirdi. İnşallah böyle devam eder. Bu sene gördük. Beşiktaş da iyi bir Şampiyonlar Ligi geçirdi. Onun için böyle devam" diye konuştu.
11.04.2018 Beşiktaş
Fransa'dan Nakoulma ve Galatasaray açıklaması
Fransa'dan Nakoulma ve Galatasaray açıklaması Galatasaray için Fransa'dan sürpriz bir transfer açıklaması geldi! Transferin son döneminde Galatasaray ile adı geçen Nakoulma için Ranieri'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Nantes'ten bir açıklama geldi.
9.09.2017 Galatasaray
Antalyaspor'a  Samir Nasri şoku
Antalyaspor'a Samir Nasri şoku Süper Lig’in 4. haftasında Galatasaray’ı konuk edecek Antalyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Sağ arka adalesinde ağrısı bulunan Samir Nasri antrenmana katılmadı
7.09.2017 Galatasaray
Antalyaspor'da Nasri idmana katılmadı
Antalyaspor'da Nasri idmana katılmadı Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek Antalyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.
6.09.2017 Antalyaspor
Antalyaspor'dan Sosa ve Casillas açıklaması
Antalyaspor'dan Sosa ve Casillas açıklaması Antalyaspor Başkanlı Ali Şafak Öztürk, transfer listelerinde bulunan Arjantinli Sosa ve İspanyol eldiven Casillas hakkında açıklamalarda bulundu.
20.06.2017 Antalyaspor
Nantes, Ranieri'yi açıkladı
Nantes, Ranieri'yi açıkladı Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Nantes, 65 yaşındaki İtalyan teknik direktör Claudio Ranieri ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
15.06.2017 Fransa
Nantes'a Ranieri için izin çıktı
Nantes'a Ranieri için izin çıktı Profesyonel Futbol Ligi (LFP), Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Nantes'ın, İtalyan teknik direktör Claudio Ranieri ile sözleşme imzalamasına izin verildiğini açıkladı.
13.06.2017 Fransa
Leicester City, Shakespeare ile devam edecek
Leicester City, Shakespeare ile devam edecek İngiliz ekibi, sezon ortasında takımın başına geçen teknik direktör Shakespeare ile 2019-2020 sezonu sonuna kadar sözleşme imzaladı
8.06.2017 İngiltere
Gökhan İnler: Kötü transfer değildim!
Gökhan İnler: Kötü transfer değildim! Beşiktaşlı futbolcu Gökhan İnler, Leicester City'e transfer olduğu dönemle alakalı, "Benim için tabii ki zor bir dönemdi. Sonuçta orada da şampiyon takımdaydım. O kadar da kötü bir transfer değildim" dedi.
2.06.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Ranieri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ranieri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.