Çizim

Çizim

Son dakika çizim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çizim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çizim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çizim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çizim gelişmeleri de dahil olmak üzere 409 çizim haberi bulunmuştur. Tüm çizim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sora nasıl kullanılır, yapay zeka sora nedir? Sora AI ne zaman gelecek kullanılacak, Sora Openai indir aktif mi?
Sora nasıl kullanılır, yapay zeka sora nedir? Sora AI ne zaman gelecek kullanılacak, Sora Openai indir aktif mi? Sora openai nedir, sora nasıl kullanılır? San Fransico merkezli teknoloji şirketi OpenAI, Chatgpt yapay zekası chat programının ardından Sora'yı tanıttı. Peki, Sora nedir? Sora nasıl kullanılır? Sora ne zaman çıkacak?
17.02.2024 Gündem
Png Nedir? Png Dosya Uzantısının Özellikleri Nelerdir?
Png Nedir? Png Dosya Uzantısının Özellikleri Nelerdir? Günümüzde küçük veya büyük ölçekli firmalar ya da bireysel çalışma hayatı bilgisayarların ve laptop kullanımları ile gerçekleşmektedir. Çeşitli dosyaların saklanması ve hızlı arşivden bulunarak tekrar kullanılması için dosyaların çeşitli uzantıları bulunmaktadır. Dosya uzantıları içerisinden resim dosyası olarak PNG uzantısı sıklıkla kullanılmaktadır.
1.02.2024 Gündem
Yıldız İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Yıldız İşareti Nasıl Yapılır?
Yıldız İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Yıldız İşareti Nasıl Yapılır? Yıldız işareti özellikle bir konuşma içerisinde sansürlenmesi istenilen bazı kelimelerin bulunması durumunda kullanılmaktadır. Aynı zamanda yıldız işaretinin makalelerde ve paragraflarda da önemli maddelerin başında kullanıldığını söylemek mümkün olmaktadır. Matematik alanında da kullanılabilen bir işaret olan yıldız işaretinin oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olduğu bilinmektedir. 
29.12.2023 Eğitim
8. Sınıf Basınç: Basınç Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Basınç: Basınç Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Basınç Ölçümü, kapalı bir alandaki basıncı ölçmeye yönelik bir yöntemdir. Basınç ölçümünün ne olduğuna dair ayrıntılara girmeden önce basıncı tanımlayalım. Birim alana düşen dik kuvvet veya kapalı bir sıvı içindeki bir noktadaki gerilim, fizik bilimlerinde basınç olarak bilinir. Tabanında 84 inç karelik bir alana sahip 42 kiloluk bir kutunun zemine uyguladığı kuvvet, kuvvetin uygulandığı alana bölünmesine veya inç kare başına yarım pounda eşittir.
26.12.2023 Eğitim
Sonbahar yapraklarından Cumhuriyetin 100. yılı çizimi
Sonbahar yapraklarından Cumhuriyetin 100. yılı çizimi Ordu'nun Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümü nedeniyle sonbahar yapraklarından Atatürk Silüeti ve Cumhuriyetimizin 100. yılı yazısı yaptılar.
28.10.2023 Yaşam
Kanada Bayrağı Anlamı Nedir? Kanada Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Kanada Bayrağı Anlamı Nedir? Kanada Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? 13 eyalet ve 3 bölgeden oluşan Kanada, aynı zamanda Kuzey Amerika bölgesinde yer alır. Ayrıca Büyük Okyanus ve Atlas Okyanusu ile beraber arktik okyanusuna kadar bağlantısı bulunduğunu söylemek mümkündür. Diğer yandan Rusya'dan sonra yüz ölçümü bakımından en büyük ülke olduğunu eklemek gerekir.
10.09.2023 Eğitim
Hititler Bayrağı Anlamı Nedir? Hititler Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Hititler Bayrağı Anlamı Nedir? Hititler Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Milattan önce 1700 ile 1200 arasında yaşayan dünyanın en güçlü antik uygarlıkları arasında Hititler yer almaktadır. Hem Anadolu'da hem de Suriye'de yaşamını sürdürmüş olan Hititler, pek çok açıdan gelişmiş önemli uygarlıklardan biridir. Anadolu'da farklı diller konuşan ve değişik şehir devletleri halinde yaşadıklarını söylemek mümkündür.
8.09.2023 Eğitim
Bahreyn Bayrağı Anlamı Nedir? Bahreyn Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Bahreyn Bayrağı Anlamı Nedir? Bahreyn Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Bahreyn resmi adı üzerinden Bahreyn Krallığı olarak ifade edilir. Asya'da Basra Körfezi çevresinde yer alan bir ülke olarak öne çıkar. Aynı zamanda takım adadan oluşan bir ülke olmasının yanı sıra, 33 yapay adası ile 50 doğal adaya sahiptir. Diğer yandan ülkenin manevi ve milli değerlerini ifade ve sembolize eden bir bayrağa sahiptir.
3.09.2023 Eğitim
Borcu olanlar dikkat! Yargıtay'dan flaş karar, suçlu duruma düşebilirsiniz
Borcu olanlar dikkat! Yargıtay'dan flaş karar, suçlu duruma düşebilirsiniz Yargıtay’dan borcu ve alacağı olan milyonları ilgilendiren emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Hiçbir yazılı beyan olmadığı halde sosyal medyada borçlu olduğuna ilişkin ifadeler kullanılması delil sayıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Avukat Ali Oktay Coşgun, bu tip uygulamalardaki yazışmaların belge niteliği taşıdığına dikkat çekerek, haklıyken suçlu duruma düşürecek konuyla ilgili de çarpıcı bilgiler verdi.
2.07.2023 Ekonomi
Yapay zeka ürettİ! İşte aradaki fark...
Yapay zeka ürettİ! İşte aradaki fark... Yapay zeka artık hayatın her alanına girdi. Biz bir yandan Siri ya da OK Google'a "Annemi cepten arar mısın" diye laf geçirmeye çalışırken, bilim insanları da yapay zekayı geliştirmeye, belki de telefonlarımıza söz geçirmemizi kolaylaştıracak adımlar atmaya devam ediyor.
27.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Güney Koreli çizerden anlamlı Türkiye paylaşımı
Güney Koreli çizerden anlamlı Türkiye paylaşımı Güney Koreli çizer Myeong Minho, 6 Şubat’ta meydana gelen depremler sonrasında taziye mesajını anlamlı bir çizim yaparak Türkiye ile Güney Kore arasında 73 yıl öncesine uzanan kardeşlik bağlarıyla tasvir etti. Minho, Kore Savaşları’nda Türk askerinin desteğini ve depremler sonrası Türkiye’ye gelen Güney Kore kurtartıcılarının desteğini iki ayrı çizimle vurguladı.
11.02.2023 Dünya
Charlie Hebdo'dan skandal! Türkiye'deki depremle dalga geçtiler
Charlie Hebdo'dan skandal! Türkiye'deki depremle dalga geçtiler Daha önce Müslümanların inançlarına hakaret eden karikatürler yayınlayan Fransız Charlie Hebdo dergisi, binlerce insanın hayatını kaybettiği Türkiye'nin 10 ilini yıkan depremlerle alay etti. Derginin yayınladığı karikatürde yıkık binalar çizildi ve üzerine "Tank yollamaya bile gerek yok" yazdı.
7.02.2023 Dünya
Mimar Pelin Kaya'yı araçla ezip taşla öldürmüştü! Annesi o anları anlattı: Yarın ünlü olacağım
Mimar Pelin Kaya'yı araçla ezip taşla öldürmüştü! Annesi o anları anlattı: Yarın ünlü olacağım Malta'da yaşayan 30 yaşındaki iç mimar Pelin Kaya'yı aracı ile ezen Fransız asıllı saldırgan Jeremie Camilleri, kaza sonrası yerde yatan yaralı kadına taşla saldırdı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, saldırganın 'kasten adam öldürme' suçlamasıyla tutuklanmıştı. Camilleri'nin 'kasten öldürmek'ten tutuklu yargılandığı davanın ikinci duruşması görüldü. uruşmaya katılan anne Çiçek Kaya yaşananları anlattı. Kaya, "O ortam anne için bir zulüm. Bir annenin çocuğunun canını alan bir caniyle karşı karşıya gelmesi çok kötü oldu. Kendisiyle göz göze geldim. Yaptıklarını itiraf ediyor ve bundan gurur duyuyor. Akli dengesi gayet yerinde, seni karşısında rencide etmesini biliyor" dedi. Öte yandan Korkunç cinayet sonrası Pelin'in mesajları ortaya çıkmıştı, babası o gece yaşanılanlar ve kızıyla son konuşmasını anlattı. İşte haberin detayları....
31.01.2023 Gündem
Doodle şampiyonasına katılım devam ediyor
Doodle şampiyonasına katılım devam ediyor Doodle (karalama) şampiyonası 16 Ocak – 28 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yarışmacılar, yaptıkları doodlelar (karalamalar) ile Mayıs’ta Amsterdam’da gerçekleşecek dünya finaline katılma şansı için yarışıyor. Yarışmanın başvuruları 24 Mart tarihine kadar devam ediyor.
18.01.2023 Yaşam
Öğretmenine sinirlenen liseli tuvalete girdi sonrası korkunç! Her şeyi itiraf etti
Öğretmenine sinirlenen liseli tuvalete girdi sonrası korkunç! Her şeyi itiraf etti Her satırı korkunç olay lisede yaşandı. Liseye yeni başlayan öğrenci, 24 yaşındaki matematik öğretmenine sinirlenince resmen dehşet saçtı. Korkunç olay ortaya çıkınca lisesi öğrencinin itirafları adete kan dondurdu. İşte yaşanan dehşet dolu olay ve o itiraf...
10.12.2022 Dünya
Çocuklar için 'miyop' uyarısı: 'Teması olabildiğince kısıtlamak gerekiyor'
Çocuklar için 'miyop' uyarısı: 'Teması olabildiğince kısıtlamak gerekiyor' Pandemi döneminde ve sonrasında teknolojik cihazların daha sık kullanılmaya başlanması üzerine çocuklardaki birçok göz hastalığında artış olduğunu belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tülay Arıcı, ara tatile girecek çocukların ailelerine tavsiyelerde bulundu. Çocukların gözlerinde bir sıkıntı olduğunu anlayamayabileceğinin altını çizen Dr. Arıcı, “Dijital cihazlarla çocuğun temasını olabildiğince kısıtlamak gerekiyor. Çocuklar teknolojik cihazlarla gün içinde en fazla 1-1,5 saat vakit geçirmeli” dedi.
9.11.2022 Sağlık
Borcu veya alacağı olan herkesi ilgilendiren karar! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz
Borcu veya alacağı olan herkesi ilgilendiren karar! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz Yargıtay’dan borcu ve alacağı olan milyonları ilgilendiren emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Hiçbir yazılı beyan olmadığı halde sosyal medyada borçlu olduğuna ilişkin ifadeler kullanılması delil sayıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Avukat Ali Oktay Coşgun, bu tip uygulamalardaki yazışmaların belge niteliği taşıdığına dikkat çekerek, haklıyken suçlu duruma düşürecek konuyla ilgili de çarpıcı bilgiler verdi.
26.10.2022 Gündem
BİM kırtasiye ürünleri 2022! BİM okul malzemeleri kataloğu 2022 fiyatları ne kadar? Defter, kalem, çanta BİM kırtasiye ürünleri kataloğu 2022 geldi mi?
BİM kırtasiye ürünleri 2022! BİM okul malzemeleri kataloğu 2022 fiyatları ne kadar? Defter, kalem, çanta BİM kırtasiye ürünleri kataloğu 2022 geldi mi? BİM okul malzemeleri 2022 kataloğu için aramalar arttı. BİM kırtasiye ürünleri 2022 uygun fiyatları okul malzemelerini almak isteyen öğrenciler ve velileri tarafından sorgulanıyor. 2022-2023 eğitim öğretim yılına az bir süre kala BİM okul malzemeleri kataloğu kırtasiye ürünleriyle öne çıkıyor. BİM kırtasiye ürünleri kataloğunda; North Pacific Sırt Çantası 129 TL, North Pacific Okul Çantası 179 TL, North Pacific Anaokulu Çantası 99 TL, North Pacific Okul Çantası 149 TL, North Pacific Ponponlu İlkokul Çantası 139 TL’den satışa çıkacak. Peki BİM okul malzemeleri 2022 kataloğunda neler var? İşte BİM kırtasiye ürünleri, okul malzemeleri kataloğu ve fiyatları…
29.08.2022 Ekonomi
NATO'da büyük şok! Sırlar hacklendi online satışa çıktı...
NATO'da büyük şok! Sırlar hacklendi online satışa çıktı... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken tüm dünyanın gözlerini çevirdiği NATO'da büyük bir kriz yaşanıyor. Bir hacker grubu tarafından online ortamda satışa çıkarılan gizli askeri bilgiler NATO'yu zor durumda bıraktı. Ukrayna'da kullanılan silahların tasarımlarının da yer aldığı 80 GB'lık dosya, halihazırda herkes tarafından görülebiliyor.
26.08.2022 Dünya
Sağlık çalışanlarından örnek davranış
Sağlık çalışanlarından örnek davranış Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Servisi’nde yatarak tedavi gören çocukların moralini yükseltmek isteyen sağlık çalışanları, çocuklara oyuncak hediye edip resim yaptırarak motive ediyor.
17.06.2022 Sağlık
Ben bir kek miyim, Ben bir İsmail miyim? şiirinin sözleri ve hikayesi! 7 yaşındaki  İsmail Saraçoğlu kimdir, şiiri nasıl yazdı?
Ben bir kek miyim, Ben bir İsmail miyim? şiirinin sözleri ve hikayesi! 7 yaşındaki  İsmail Saraçoğlu kimdir, şiiri nasıl yazdı? 7 yaşındaki İsmail Saraçoğlu Türkiye’nin gündemine oturdu. Babasıyla birlikte gittiği bir doğa yürüyüşünden sonra 15 dakikada yazdığı “Ben Neyim?” şiirini annesi sosyal medyada paylaştı ve bu satırlar kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı. Filozof Şair adı takılan İsmail’in şiiri şarkıcı Ufuk Beydemir tarafından da bestelendi. İşte Ben bir kek miyim şiirinin sözleri ve Ben bir İsmail miyim olarak da bilinen şiirin hikayesi…
7.05.2022 Gündem
Mezun olmadan iş teklifleri alıyorlar! Bu bölümü okuyan işsiz kalmıyor
Mezun olmadan iş teklifleri alıyorlar! Bu bölümü okuyan işsiz kalmıyor Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu Endüstriyel Kalıpçılık Bölümü'nde okuyan öğrenciler mezun olmadan iş teklifleri alıyorlar.
2.04.2022 Ekonomi
Yağcıoğlu Apartmanı davasında gerekçeli karar açıklandı
Yağcıoğlu Apartmanı davasında gerekçeli karar açıklandı İzmir'de depremde yıkılan 11 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin de yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı davasında 1'i tutuklu 2 sanığın 12 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırıldığı gerekçeli karar açıklandı. Kararda, deprem kuşağındaki Türkiye'de önceden de çok fazla deprem meydana gelmiş olması nedeniyle sanıkların, eylemlerin sonuçlarını öngördükleri halde kanun ve yönetmeliklere uygun davranmayıp gerekli özeni göstermediklerinin altı çizildi.
31.03.2022 Gündem
Seyhan Belediyesi kendi bilgisayarını üretti
Seyhan Belediyesi kendi bilgisayarını üretti Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnovasyon Merkezi (SEYTİM) Bilge 01 adıyla piyasadaki emsallerinin çok daha düşük maliyetle bilgisayar üretmeye başladı. Cep telefonundan biraz daha büyük boyutu ile her yere taşınabilen, standart bir kişisel bilgisayarla yapılabilen tüm işlemlerin yapılabildiği Bilge 01, ilk olarak Bilgi Evlerinde kullanılmaya başlandı.
14.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Yapılan araştırmaya göre 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 3.809 TL, yoksulluk sınırı ise 10.939 TL oldu
Yapılan araştırmaya göre 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 3.809 TL, yoksulluk sınırı ise 10.939 TL oldu Memur-Sen Konfederasyonu tarafından her ay düzenli olarak yapılan açlık-yoksulluk araştırmasına göre Ocak ayında Türkiye’deki 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 3.809.3 TL, yoksulluk sınırı ise 10.939.1 TL olarak tespit edildi.
7.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çizim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çizim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.