'Çip' zorunluluğu sonrası sayı üçe katlandı
'Çip' zorunluluğu sonrası sayı üçe katlandı Evcil hayvanlara ‘çip’ takma zorunluluğunun getirilmesinin ardından korkulan oluyor. Hayvan sahipleri, 31 Aralık gecesi dolan süreye rağmen çip taktırmadıkları evcil hayvanlarını sokağa terk etmeye başladı. Her Eve Bir Pati Derneği Başkanı Emre Demir, “Normal aylarda bizim bahçemize 20-30 dostumuz gelirken, şu anda 80-90’lara dayandı” dedi.
2.01.2023 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı çip randevusu nasıl alınır? Evcil hayvanlara çip nerede takılıyor? Evcil hayvanlara çip taktırma süresi ne zaman bitiyor?
Tarım ve Orman Bakanlığı çip randevusu nasıl alınır? Evcil hayvanlara çip nerede takılıyor? Evcil hayvanlara çip taktırma süresi ne zaman bitiyor? Evcil hayvanlara çip uygulamasında süre doluyor. Hayvanlarını 31 Aralık 2022 tarihine kadar kayıt altına aldırmayanlar 1 Ocak 2023'ten itibaren ceza ödeyecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı çip randevusu nasıl alınır? Evcil hayvanlara çip nerede takılıyor? Evcil hayvanlara çip taktırma süresi ne zaman bitiyor? Evcil hayvanlara çip taktırmamanın cezası ne kadar? İşte detaylar…
15.12.2022 Gündem