Cinsel İçerikli Video

Cinsel İçerikli Video

Son dakika cinsel içerikli video haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsel içerikli video ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsel içerikli video haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsel İçerikli Video

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsel içerikli video gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 cinsel içerikli video haberi bulunmuştur. Tüm cinsel içerikli video haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü isme yöneltilen suçlamalar tüm dünyada şok etkisi yarattı! Fuhuş, istismar ve insan kaçakçılığı
Ünlü isme yöneltilen suçlamalar tüm dünyada şok etkisi yarattı! Fuhuş, istismar ve insan kaçakçılığı Ünlü eski boksör Andrew Tate'in evine düzenlenen baskın ve kendisine yöneltilen suçlamalar şok etkisi yarattı. Tate, insan kaçakçılığı, fuhuş ve istismardan suçlanırken, evinde zorla yetişkin filmi çekmek için kadınları hapsettiği iddia ediliyor. Tate, hakkında ortaya atılan 'akciğer kanseri' iddialarına açıklama yaptı.
6.03.2023 Dünya
Kadın öğretmenin doğruluk mu cesaret mi’ oyunu: Çıplak fotoğraf isteyip cinsel içerikli videolar izletti
Kadın öğretmenin doğruluk mu cesaret mi’ oyunu: Çıplak fotoğraf isteyip cinsel içerikli videolar izletti İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde rezalet bir olay yaşandı. kadın İngilizce öğretmeninin doğruluk mu cesaret mi’ oyunuyla 4 öğrencisine kabusu yaşattı. Tutuklu yargılanan öğretmen, “Öğrencilere başarı odaklı yaklaşmak istedim” diyerek kendini savundu. İstismara uğrayan öğrenciler, oyun sırasında maruz kaldıkları iğrenç anları tek tek anlattı. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Gündem
Yasak aşk yaşadığı kadının kocasıyla da aşk yaşadı! Şok eden olay
Yasak aşk yaşadığı kadının kocasıyla da aşk yaşadı! Şok eden olay Ankara'da evli İbrahim G. (42), ayrıldıktan sonra yasak aşklarını eşine anlatan Ayşe M.'den (36) intikam almak için eşi M.M.'yi sosyal medyada 'Yasemin' adıyla ekleyerek, yazışmaya başladı. İbrahim G., M.M.'den, kendisine gönderdiği cinsel içerikli video ve fotoğraflarıyla şantaj yaparak, 65 bin TL aldı. Yargılanan İbrahim G. 'dolandırıcılık' suçundan 1 yıl 8 ay, 'şantaj' suçundan da 10 ay 5 gün hapis cezasına çarptırıldı.
18.06.2022 Yaşam
Cin musallat olmuş dedi! Cinsel içerikli video istedi
Cin musallat olmuş dedi! Cinsel içerikli video istedi Kocaeli'de vatandaşları "sana cinler musallat olmuş" diyerek kandıran ve cinsel içerikli video isteyen şahsın yargılanmasına başlandı. Savunmasında mağdur olduğunu ileri süren sanık, "Cinsel içerikli video istememin sebebi; onları cinlerden kurtarmaktı. Kendi hükümdarlığımda cinlerim vardır, bunları görebiliyorum. Mağdurlar yanıma geldiklerinde enerjilerinden cinleri olduğunu anladım" dedi.
20.01.2022 Yaşam
'Doğum koçu' ile evde doğum yapan kadının bebeği oksijensizlikten öldü
'Doğum koçu' ile evde doğum yapan kadının bebeği oksijensizlikten öldü Ankara'da, 'doğum koçu' tarafından evde doğum yaptırılan Ö.G.'nin (41) bebeği, ters gelerek doğum kanalında kaldı. Hastaneye kaldırılan Ö.G. ameliyata alınırken, bebeğin uzun süre oksijensiz kalması nedeniyle yaşamını yitirdiği belirlendi.
12.01.2022 Yaşam
Eşinin izlediği cinsel içerikli video kabusu oldu! 'Ölen kadınlar gibi olmak istemiyorum'
Eşinin izlediği cinsel içerikli video kabusu oldu! 'Ölen kadınlar gibi olmak istemiyorum' Ankara’da ilginç bir olay yaşandı! 41 yaşındaki S.K. internette gördüğü cinsel içerikli videodaki kadının, 35 yaşındaki eşi Ş.K. olduğunu iddia ederek boşanma davası açtı. Suçlamalara itiraz eden kadın ise video ile alakası olmadığı halde eşinin kendisine şiddet uyguladığını öne sürdü. Eşi hakkında 2 kez uzaklaştırma kararı aldırıp, karşı boşanma ve tazminat davası açan 3 çocuk annesi Ş.K., "Bir an önce boşanmak istiyorum. Ölen kadınlar gibi olmak istemiyorum" dedi.
12.01.2022 Gündem
Billie Eilish'ten cinsel içerikli video itirafı: 11 yaşında izlemeye başladım
Billie Eilish'ten cinsel içerikli video itirafı: 11 yaşında izlemeye başladım Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Billie Eilish, 11 yaşında şiddet içeren cinsel içerikli videolara maruz kaldıktan sonra kabuslar gördüğünü söyledi. Bir programda konuşan 19 yaşındaki Eilish, bunun nasıl bir etki yarattığını yıllar sonra anladığını belirtti.
15.12.2021 Magazin
Polis memurunun aracından uyuşturucu çıktı! 'Cinsel içerikli video görüntülerim...'
Polis memurunun aracından uyuşturucu çıktı! 'Cinsel içerikli video görüntülerim...' Diyarbakır'da kadın polis memurunun kullandığı araçtan 4 kilo 600 gram uyuşturucu çıktı. Polis memuru Emine E.'nin, "Serdar K., isimli kişi Lice'ye kendileriyle birlikte gelmem konusunda elinde bulunan cinsel içerikli videodan dolayı tehditlerde bulundu. Uyuşturucu madde getireceklerini bilmediğimden dolayı gitmek zorunda kaldım'' dediği öğrenildi.
17.09.2021 Yaşam
Kızının çıplak fotoğraflarını çekmiş! İğrenç istismar
Kızının çıplak fotoğraflarını çekmiş! İğrenç istismar İzmit'te 12 yaşındaki kızının banyo yaparken ve uyurken çıplak fotoğraflarını çektiği iddiasıyla yargılanan H.Ö. (39), kızına karşı cinsel istismar suçunu işlediğinin sabit olmadığından beraat etti. H.Ö., cep telefonundaki çocuk pornografisi görüntüleri nedeniyle 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
3.07.2021 Yaşam
Ülkeyi sarsan siber dolandırıcılık! Röntgencilik de yapmış
Ülkeyi sarsan siber dolandırıcılık! Röntgencilik de yapmış ABD’nin Dallas kentinde bir güvenlik şirketinin eski çalışanı, 4 yıllık çalıştığı dönemde 9 bin 600’den fazla müşterisinin e- posta hesabına eriştiğini, 200 müşterinin de yatak odası kameralarından röntgenlediğini itiraf etti.
23.01.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD'yi sarsan skandal! Müşterin yatak odaları röntgenledi
ABD'yi sarsan skandal! Müşterin yatak odaları röntgenledi ABD'nin Dallas kentinde bir güvenlik şirketinin eski çalışanı, 4 yıllık çalıştığı dönemde 9 bin 600'den fazla müşterisinin e - posta hesabına eriştiğini, 200 müşterinin de yatak odası kameralarından röntgenlediğini itiraf etti.
22.01.2021 Dünya
Siber sapıklar öğrencilerin kabusu oldu! Cinsel içerikli video ve ses gönderip...
Siber sapıklar öğrencilerin kabusu oldu! Cinsel içerikli video ve ses gönderip... İnternet sapıkları EBA'ya rağmen Zoom programına dadandı ve çocukların uzaktan eğitim almalarına izin vermiyor. Zoom programına öğrencilerin isimleri ile dahil olan siber sapıklar cinsel içerikli videolar ve sesler gönderip küfür ederek öğretmenlerin ve öğrencilerin ders işlemesine engel oluyor.
3.12.2020 Gündem
Çocuklar anlattı iğrenç olay ortaya çıktı!
Çocuklar anlattı iğrenç olay ortaya çıktı! Isparta'nın Yalvaç ilçesinde evli ve 4 çocuk babası Ahmet Ş. (51), yaşları 7 ila 10 arasında 7'si kız, 8 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
27.11.2020 Gündem
Bolu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Özen tutuklandı
Bolu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Özen tutuklandı Bolu Belediyesi'nde 6 yıldır imar ve şehircilik müdürü olarak görev yapan Mehmet Özen, bilgisayarında tespit edilen yasaklı cinsel içerikler nedeniyle çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
2.10.2020 Gündem
Belediye başkanı itiraf etti! Videodaki öpüşen benim ama...
Belediye başkanı itiraf etti! Videodaki öpüşen benim ama... 2 ay boyunca S.T. isimli kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile birlikte 4 kişinin savcılık ifadelerine Hürriyet ulaştı. Hakkındaki iddialara ilişkin “6 yıldır mücadele ettiğim rant çetesinin bir iftirasıdır” cevabını veren Atabay ifadesinde, “1 numaralı videodaki öpüşen kişi benim. Ancak karşımdaki kişi S.T. değil. Kutlama yapıyorduk. Söz konusu anı ölümsüzleştirmek için videoya aldık” dedi.
22.09.2020 Gündem
Okulun spor salonunda iğrenç olay!
Okulun spor salonunda iğrenç olay! Konya'da, lisede kız öğrencilere tacizde bulunduğu öne sürülen ve gözaltına alınıp, mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakılan hademe Mehmet E.'nin (26) taciz ettiği kız öğrencinin ifadesi ortaya çıktı. 11'inci sınıf öğrencisi S.Ö.'nün (16), ifadesinde, "Spor salonunda otururken, yanıma geldi. Telefonundan bana, cinsel içerikli video izletti" dediği öğrenildi.
28.10.2019 Yaşam
9 yaşındaki çocuğa cinsel içerikli video gönderen adam tutuklandı
9 yaşındaki çocuğa cinsel içerikli video gönderen adam tutuklandı Yalova'da, T.Ö. (9) adlı kız çocuğuna sosyal paylaşım sitesi üzerinden cinsel içerikli videolar gönderen Turan Öztürk (46), gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Öztürk, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
28.08.2019 Gündem
Eşine boşanma davası açan kocaya koruma kararı
Eşine boşanma davası açan kocaya koruma kararı Ankara'da A.U., kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açtığı karısı H.U.'nun tehdit mesajları üzerine mahkemeye başvurdu. Mahkeme, H.U.'nun, 3 ay boyunca kocaya yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.
19.07.2019 Gündem
Otobüste cinsel içerikli video izledi... Ortalığı karıştırdı
Otobüste cinsel içerikli video izledi... Ortalığı karıştırdı Eskişehir'de yola çıkan yolcu otobüsünde cep telefonunda cinsel içerikli video izleyip, kadın yolcuya sarkıntılık ettiği öne sürülen N.Ö. (39), Bilecik’in Bozüyük ilçesi otogarında gözaltına alındı.
15.06.2019 Gündem
Şantajcısı en yakın arkadaşı çıktı!
Şantajcısı en yakın arkadaşı çıktı! Bir şantajcı, Onur Büyüktopçu’yu, kendisine ait cinsel içerikli video ve fotoğraflarını basına vereceğini iddia ederek tehdit etti. Şantaj yapan kişinin, yakışıklı oyuncunun arkadaşı olduğu ortaya çıktı.
17.03.2019 Magazin
Böyle rezalet görülmedi!
Böyle rezalet görülmedi! Çocukları ‘tacizden koruma’ hedefiyle kurulan bir derneğin başkanı Erhan N., 8 yaşındaki erkek çocuğunu istismardan tutuklandı ve hakkında dava açıldı. Baba suçlamaları kabul etmezken iddianamede çocuğun beyanlarının tereddüte yer bırakmadığı, cinsel istismar suçunun oluştuğu belirtildi.
6.03.2019 Yaşam
Dikkat! Sosyal medyada böyle tuzağa düşürdüler
Dikkat! Sosyal medyada böyle tuzağa düşürdüler Güzel kadınların resimlerini kullanarak oluşturdukları sahte Facebook hesapları üzerinden 40 yaş üstü erkekleri erotik sohbete çekerek elde ettikleri cinsel içerikli görüntüleri yayma tehdidiyle 500 bin TL’lik vurgun yapan 1’i kadın 4 kişilik şantaj çetesi yakalandı. Çetenin çok sayıda mağduru olduğu, kurbanların ailelerinden çekindikleri için şikayetçi olamadıkları belirtildi.
17.01.2019 Yaşam
Eşi ve kızına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı
Eşi ve kızına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı Bolu'da, 3 yıldır eşine cinsel saldırıda, şu an 18 yaşında olan kızına ise cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen C.M. (47), gözaltına alındı.
22.11.2018 Yaşam
Öğretmenden 15 yaşındaki erkek öğrenciye 'tatlışım' mesajı
Öğretmenden 15 yaşındaki erkek öğrenciye 'tatlışım' mesajı Bilgisayarındaki cinsel içerikli görüntüleri sildirmek için çağırdığı 15 yaşındaki öğrencisine, “Tatlışım... Öptüm paşam... Yoksa azgınlaşırsın mmm” diye mesajlar atan, özel arabasıyla da plaja götüren öğretmene 3 yıl hapis istendi
5.11.2018 Gündem
Sedanur soruşturmasında gözaltına alınan zanlı konuştu! Telefonunda çıkanlar şoke etti
Sedanur soruşturmasında gözaltına alınan zanlı konuştu! Telefonunda çıkanlar şoke etti Kars'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde yaşayan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’in 6 gün önce kaybolmasına dair soruşturmada gözaltına alınarak tutuklanan Ertan B. hakkındaki detaylar ortaya çıkmaya başladı.
21.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel İçerikli Video ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsel içerikli video haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.