Mehmetçik Cinderesi'nde
Mehmetçik Cinderesi'nde Zeytin Dalı Harekatı’yla terör örgütü PKK/PYD’ye ağır darbe indiren Mehmetçik Cinderesi’ne girdi. Kuşatmayı tamamlayan TSK ve ÖSO, Cinderesi’ne sızma operasyonunu başlattı. Afrin’e bakan istihkam mevzilerini ele geçiren birliklerimiz, Cinderesi şehir merkezinde meskun mahal çatışmalarına girdi.
8.03.2018 Gündem
Bomba sözler: Orada çatışma yaşanmayacak çünkü...
Bomba sözler: Orada çatışma yaşanmayacak çünkü... Terör ve Güvenlik Uzmanı Başbuğ, meskun mahal çatışmasının Cinderesi ve Raco'da gerçekleşmeyeceğini, asıl meskun mahalin Afrin'de gerçekleşeceğini belirtti. Ayrıca Başbuğ, JÖH ve PÖH'lerin neden bölgede bulunduğunu detaylarıyla anlattı.
1.03.2018 Gündem
Son dakika! PYD/PKK dağıldı! İnfaz ediyorlar...
Son dakika! PYD/PKK dağıldı! İnfaz ediyorlar... Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı harekatı tüm kararlılıkla devam ederken, bölgeden sıcak haberler de geliyor... PKK, Afrin'de bozguna uğrayınca Raco ve Cinderesi'ne yeni sorumlular atadı. Hüseyin Gabar isimli terörist Raco’ya, Mani Agid ise Cinderesi'ne gönderildi. Afrin operasyonu başladıktan sonra örgüt içi tartışmalar sonucunda 30'dan fazla teröristin infaz edildiği belirtiliyor.
26.02.2018 Gündem
Son dakika: PKK Afrin'den bile önemli gördüğü bölgeyi boşalttı
Son dakika: PKK Afrin'den bile önemli gördüğü bölgeyi boşalttı PKK, Afrin merkezinden bile daha önemli gördüğü Cinderesi’ni gözden çıkardı. Beldeyi boşaltan Kandil kadrosu, ABD’nin uydu sistemleriyle karargâh kurduğu Meydanki’ye çekildi. Teröristler Cinderesi’nin her sokağını bombalarla tuzakladı.
17.02.2018 Gündem