Çilem Karabulut

Çilem Karabulut

Son dakika ÇİLEM KARABULUT haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÇİLEM KARABULUT ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÇİLEM KARABULUT haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çilem Karabulut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çilem karabulut gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 çilem karabulut haberi bulunmuştur. Tüm çilem karabulut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çilem Doğan kimdir? Çilem Doğan Paylaş Benimle programında hikayesini anlattı!
Çilem Doğan kimdir? Çilem Doğan Paylaş Benimle programında hikayesini anlattı! TV8'in yeni programı Paylaş Benimle'nin ilk konuğu eşi Hasan Karabulut'u fuhuşa zorladığı için 2015 yılında öldürerek, hapse giren Çilem Doğan oldu. Mahkeme, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Çilem Doğan'a meşru müdafaa kapsamında ceza verilmemesini kararlaştırmış ve kefaletle tahliye edilmişti. Peki, Çilem Doğan kimdir? Çilem Doğan eşini nasıl öldürdü? Çilem Doğan kocasını neden öldürdü? İşte eşi Hasan Karabulut'u öldüren Çilem Doğan'ın hikayesi!
14.07.2021 Gündem
Çilem Karabulut davasında gerekçeli karar açıklandı
Çilem Karabulut davasında gerekçeli karar açıklandı Adana'da eşi Hasan Karabulut'u öldürdüğü iddiasıyla 15 yıl hapisle cezalandırılan ve 50 bin lira kefaletle tahliye edilen Çilem Karabulut davasında gerekçeli karar açıklandı.
13.07.2016 Yaşam
Çilem Doğan'a iyi haber
Çilem Doğan'a iyi haber Adana'da kocasını öldürdüğü iddiasıyla yargılanan ve 15 yıl hapse mahkum edilen Çilem Doğan'ın kefaletle tahliyesine maktulun ailesinin avukatı tarafından yapılan itiraz mahkemece reddedildi.
1.07.2016 Yaşam
Çilem Doğan: Öldürdüğüm adam için mevlüt okuttum
Çilem Doğan: Öldürdüğüm adam için mevlüt okuttum Kocasını öldürdüğü gerekçesiyle 15 yıl ceza alan, karar temyiz edildikten ve itirazlardan sonra hakkında kefaletle serbest bırakılma kararı verilen, özgürlüğüne ve kızı Mira’ya kavuşan Çilem Doğan, Star’a konuştu...
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekilin Çilem ziyaretine ilk yorum
HDP'li vekilin Çilem ziyaretine ilk yorum Adana'da kocasını öldürdüğü iddiasıyla 15 yıl hapis cezasına mahkum edilen ve hakkında 50 bin lira kefaletle tahliye kararı verilen Çilem Karabulut'un avukatı İsa Ayanoğlu, HDP EŞ Gelen Başkanı Figen Yüksekdağ tarafından ziyaret edilen müvekkilinin ve ailesinin hiçbir siyasi partiyle bağı bulunmadığını bildirdi...
23.06.2016 Yaşam
Çilem Karabulut'un kayınvalidesi: Oğlumu Çilem öldürmedi
Çilem Karabulut'un kayınvalidesi: Oğlumu Çilem öldürmedi Kefalet şartıyla serbest bırakılan Çilem Karabulut'un kayınvalidesi Hatun Karabulut, "Çilem olaydan 3 gün önce nedense evine geri döndü. Oğlumu Çilem değil onun akrabaları öldürdü, ben Çilem'in öldürdüğünü sanmıyorum" dedi
29.09.2021 Gündem
Çilem Doğan davasında flaş gelişme
Çilem Doğan davasında flaş gelişme Çilem Karabulut'un, kendisini dövdüğü ve fuhuşa zorladığı iddiasıyla öldürdüğü eşi Hasan Karabulut'un ailesi, mahkemeye başvurarak Çilem Karabulut'un tahliyesine itiraz etti...
29.09.2021 Gündem
Tüm mücadelem kızımın gülüşü için
Tüm mücadelem kızımın gülüşü için Eşi Hasan Karabulut’u öldürdükten sonra kefaletle tahliye edilen Çilem Karabulut, ailesi ve kızıyla sabaha kadar uyumayıp hasret giderdi.
21.06.2016 Yaşam
Çilem Doğan kimdir?
Çilem Doğan kimdir? Çilem Doğan davası gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Şok gelişmelerin yaşandığı Çilem Doğan davası nasıl sonuçlandı. Peki Çilem Doğan kimdir? İşte merak edilen soruların yanıtları ve tüm ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Çilem Doğan: Ben o gün yaşamı kazandım
Çilem Doğan: Ben o gün yaşamı kazandım Şiddet gördüğü kocasını öldürdüğü gerekçesiyle 15 yıl ceza alan, kefaletle serbest kalan Çilem Doğan, Evrensel'e konuştu.
29.09.2021 Gündem
Çilem Doğan'a kefaletle tahliye
Çilem Doğan'a kefaletle tahliye Adana'da 33 yaşındaki kocası Hasan Karabulut'u öldürdüğü gerekçesiyle 15 yıl hapis cezasına mahkum edilen Çilem Karabulut hakkında 50 bin lira nakdi kefaletle tahliye kararı verildi.
29.09.2021 Gündem
Eş katili Çilem’e mahkeme başkanı beraat istedi
Eş katili Çilem’e mahkeme başkanı beraat istedi Adana’da Çilem Karabulut, 2013 yılında evlendiği 1 çocuğunun babası Hasan Karabulut’tan iddiaya göre sürekli şiddet görmeye başladı...
8.06.2016 Yaşam
Çilem Doğan davasında flaş karar!
Çilem Doğan davasında flaş karar! Çilem Doğan'ın davasının karar duruşması 10.Adana Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 10.00'da görülmeye başlandı. Çilem Doğan iyi hal indirimi ile 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
8.06.2016 Yaşam
Savcı, kocasını öldüren Çilem için ’ağır tahrik indirimi’ istedi
Savcı, kocasını öldüren Çilem için ’ağır tahrik indirimi’ istedi ADANA’da kendisini fuhuşa sürüklemek istediğini öne sürdüğü eşi 33 yaşındaki Hasan Karabulut’u tabancayla vurarak öldüren 24 yaşındaki Çilem Karabulut’un yargılanmasında sona gelindi...
6.05.2016 Yaşam
2.5 yaşındaki kızım için tahliye edin hakim bey!
2.5 yaşındaki kızım için tahliye edin hakim bey! Eşini öldürmekten yargılanan Çilem Karabulut duruşmada 2.5 yaşındaki kızının kendine ihtiyacı olduğunu söyleyip tahliye istedi, ancak ...
29.09.2021 Gündem
Çilem'in tahliye talebi reddedildi
Çilem'in tahliye talebi reddedildi ADANA’da kendisini fuhuşa sürüklemek istediğini öne sürdüğü eşi 33 yaşındaki Hasan Karabulut’u tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Çilem Karabulut’un ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi...
8.04.2016 Yaşam
‘Azrail’i bekleyen ölü gibiydim’
‘Azrail’i bekleyen ölü gibiydim’ Eşini öldürmekten hakim karşısına çıkan Çilem Karabulut “Her gün şiddet görüyordum. Her an ölüm korkusunu yaşıyordum. Boğuşurken eşime kaç el ateş ettiğimi dahi hatırlamıyorum” dedi.
26.02.2016 Yaşam
Eşini öldüren Çilem’e en ağır ceza istendi
Eşini öldüren Çilem’e en ağır ceza istendi Kendisini fuhuşa sürüklemek istediğini öne sürdüğü eşi Hasan Karabulut’u tabancayla öldüren 24 yaşındaki Çilem Karabulut’un ‘ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi’ istendi.
29.09.2021 Gündem
Kocasını öldüren kadına ağırlaştırılmış ömür boyu istendi
Kocasını öldüren kadına ağırlaştırılmış ömür boyu istendi ADANA’da kendisini fuhuşa sürüklemek istediğini öne sürdüğü eşi Hasan Karabulut’u sırtından tabancayla vurarak öldüren 24 yaşındaki Çilem Karabulut’a yakın akrabayı öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı...
14.01.2016 Yaşam
Çilem'e evlilik teklifi yağıyor!
Çilem'e evlilik teklifi yağıyor! Kendisini dövüp fuhuşa zorladığını iddia ettiği eşini öldüren Çilem'e cezaevinde destek mektubu yağıyor. Genç kadın, SABAH'a konuştu: "Gözüm kararacak kadar âşıktım. İlk aşkım çilem oldu"
18.09.2015 Yaşam
O detay ortaya çıktı
O detay ortaya çıktı Adana'da eşini tabancayla öldüren kadın tutuklanırken verdiği ifadeye göre "ağır tahrik altında cinayet" suçundan yargılanacağı ortaya çıktı...
11.07.2015 Yaşam
Kocasını öldüren kadının anlattıkları dehşete düşürdü!
Kocasını öldüren kadının anlattıkları dehşete düşürdü! Adana'da eşini öldüren Çilem Karabulut'un evlendikten 28 gün sonra hastalandığı için kocasından dayak yediği, sonra fuhuş yapmadığı için ormanlık alanda, sokak ortasında saçından sürüklenerek tekmelendiği, hamileyken, hatta doğum yapmak üzereyken hastanede makineye bağlıyken bile dayak yediği ortaya çıktı.
9.07.2015 Yaşam
15 yıl hapis cezası onanan Çilem Doğan: 8 yaşındaki bir kız çocuğunu mahkum ettiler
15 yıl hapis cezası onanan Çilem Doğan: 8 yaşındaki bir kız çocuğunu mahkum ettiler Adana'da, kendisine şiddet uygulayıp fuhşa sürüklediği iddiasıyla eşi Hasan Karabulut'u (33) tabancayla vurarak öldüren Çilem Doğan'a (30) yerel mahkemenin verdiği 15 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandı. Yargılama sırasında kefaletle serbest bırakılan ancak onama kararıyla yeniden cezaevine girecek olan Doğan, "Aslında beni değil 8 yaşındaki bir kız çocuğunu mahkum ettiler" dedi.
4.11.2021 Gündem
Çilem Doğan kaç yıl ceza aldı? Çilem Doğan tekrar cezaevine mi girecek?
Çilem Doğan kaç yıl ceza aldı? Çilem Doğan tekrar cezaevine mi girecek? Çilem Doğan kaç yıl ceza aldı, Çilem Doğan tekrar cezaevine mi girecek? Adana'da, kendisine şiddet uygulayıp fuhşa sürüklediği iddiasıyla eşi Hasan Karabulut'u (33) tabancayla vurarak öldüren Çilem Doğan’a (30) yerel mahkemenin verdiği 15 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandı. Yargılama sırasında kefaletle serbest bırakılan ancak onama kararıyla yeniden cezaevine girecek olan Doğan, "Aslında beni değil 8 yaşındaki bir kız çocuğunu mahkum ettiler" dedi.
4.11.2021 Gündem
Çilem Doğan: Pınar ya da Özgecan gibi hayattan kopacaktım
Çilem Doğan: Pınar ya da Özgecan gibi hayattan kopacaktım Adana'da şiddet gördüğünü, kendisini fuhşa sürüklemek istediğini iddia ettiği eşi Hasan Karabulut'u (33) tabancayla vurarak öldürüp, 15 yıl hapis cezası alan ve ardından kefaletle serbest bırakılan Çilem Doğan’ın (30), dosyasının Yargıtay süreci devam ediyor. Süreç hakkında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulunan Doğan, cezası onanırsa tekrardan cezaevine gireceğini belirterek, "Cezaevine girmekten korkmuyorum. Fakat gerçekten suç işleyen insanların cezaevine girmesi taraftarıyım. O gün eğer kendimi, hayatımı savunmuş ve can derdine düşmüş olmasaydım, bugün Emine Bulut, Pınar Gültekin, Özgecan Aslan gibi nice kadınlardan biri olacaktım" dedi.
7.03.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çilem Karabulut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çilem karabulut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.