Gazete Vatan Logo

Çilem Karabulut'un kayınvalidesi: Oğlumu Çilem öldürmedi

Kefalet şartıyla serbest bırakılan Çilem Karabulut'un kayınvalidesi Hatun Karabulut, "Çilem olaydan 3 gün önce nedense evine geri döndü. Oğlumu Çilem değil onun akrabaları öldürdü, ben Çilem'in öldürdüğünü sanmıyorum" dedi

Çilem Karabulut'un kayınvalidesi: Oğlumu Çilem öldürmedi

Adana'da kefaletle serbest bırakılan Çilem Karabulut'un kendisini dövdüğü ve fuhuşa zorladığı iddiasıyla öldürdüğü eşi Hasan Karabulut'un annesi, oğlunu Çilem'in değil ailesinden başka birisinin öldürdüğünü ileri sürdü. Hatun Karabulut, "Oğlum uykuda 8 kurşunla öldürüldü, adalet istiyorum. Çilem cezaevinden çıktıysa bütün katiller çıksın" dedi.

8 Temmuz 2015'te eşi Hasan Karabulut'u tabancayla öldüren 1 çocuk annesi Çilem Karabulut, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tahrik ve iyi hal indirimi ile 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Çilem Karabulut'un avukatı İsa Ayanoğlu, 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ne müvekkilinin uygun görülecek adli kontrol tedbirleriyle tahliye edilmesi için talepte bulundu. Mahkeme heyeti ise talebi kabul ederek Çilem Karabulut'u 20 Haziran Pazartesi günü akşam 50 bin lira nakdi kefaletle tahliye etti.

Çilem Karabulut'un kefaletle serbest bırakılması, öldürülen Hasan Karabulut'un ailesinin tepkisine neden oldu.