Cihatçı John

Cihatçı John

Son dakika cihatçı john haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cihatçı john ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cihatçı john haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cihatçı John

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cihatçı john gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 cihatçı john haberi bulunmuştur. Tüm cihatçı john haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnfazcının okulunda  Türk uzmana İsyan
İnfazcının okulunda Türk uzmana İsyan DEAŞ’ın ‘Cihatçı John’ lakaplı İngiliz infazcısı Muhammed Emvazi’nin okulu Westminster Üniversitesi’nde Türk akademisyen Yusuf Kaplan hükümetle işbirliği yaptığı gerekçesiyle Müslüman öğrencilerin hedefi oldu
20.04.2018 Dünya
İngiliz Bakan: IŞİD'e katılan İngilizler öldürülsün
İngiliz Bakan: IŞİD'e katılan İngilizler öldürülsün İngiltere Savunma Bakanı Gavin Williamson, terör örgütü IŞİD’e katılan Büyük Britanya vatandaşlarının öldürülmesi gerektiğini söyledi.
7.12.2017 Dünya
'Cihatçı John'un yardmcısına hapis!
'Cihatçı John'un yardmcısına hapis! İstanbul'da iki yıldır tutuklu olan İngiliz kökenli IŞİD'li Aine Davis yargılandığı davada 7.5 yıl hapis cezası aldı. Davis, 'Cihatçı John' lakaplı Muhammed Emvazi'nin yardımcısı olarak tanınıyordu.
10.05.2017 Dünya
İngiliz vaiz Choudary 'IŞİD'e destek çağrısı yapmaktan' suçlu bulundu
İngiliz vaiz Choudary 'IŞİD'e destek çağrısı yapmaktan' suçlu bulundu İngiltere'nin en radikal vaizlerinden biri olarak bilinen Anjem Choudary, IŞİD propagandası yapmak ve IŞİD'e destek çağrısında bulunmaktan suçlu bulundu.
17.06.2021 Dünya
İngiltere'de Cihatçı John ile evlenirim diyen kadına ceza
İngiltere'de Cihatçı John ile evlenirim diyen kadına ceza Zafreen Khadam isimli 32 yaşındaki kadın, Sheffield Crown Mahkemesi'nde yargılandıktan sonra terörist yayınları yaymaktan suçlu bulundu...
19.05.2016 Dünya
IŞİD'in İngiliz militanının seks kölesi olan Ezidi anlatıyor
IŞİD'in İngiliz militanının seks kölesi olan Ezidi anlatıyor IŞİD'in seks kölesi olarak esir aldığı Ezidi bir genç kadın, IŞİD'in İngiliz bir militanı tarafından kaçırılıp satıldığını söyledi.
2.05.2016 Dünya
IŞİD o iddiaları kabul etti!
IŞİD o iddiaları kabul etti! ABDnin 12 Kasımda IŞİD'in kalesi Rakkaya düzenlediği hava saldırısında infaz görüntüleriyle tanınan Cihatçı John lakaplı İngiliz vatandaşı Muhammed Emwaziyi öldürdüğü yolundaki açıklaması yaklaşık iki ay sonra resmen doğrulandı. IŞİD ilk kez Cihatçı Johnun söz konusu saldırıda hayatını kaybettiğini itiraf etti.
19.01.2016 Dünya
Londra’ya gözdağı
Londra’ya gözdağı Terör örgütü IŞİD, yayınladığı bir video görüntüsünde beş İngiliz ajanı öldürdüklerini iddia etti. Örgüt İngiltere’de saldırı düzenleme tehdidinde de bulundu
4.01.2016 Dünya
‘Cihatçı John’un adamı Belçika’da
‘Cihatçı John’un adamı Belçika’da Paris bombacısı Salih Abdeslam’ın ardından, ‘Cihatçı John’a bağlı bir IŞİD üyesinin de İngiltere’den başkent Brüksel’e kaçtığı bilgisi Belçika polisini alarma geçirdi.
22.11.2015 Dünya
Saldırı bulgusuna rastlanmadı
Saldırı bulgusuna rastlanmadı Türk emniyeti, Silivri’deki bir villada yakalanan 6 IŞİD üyesinin, Türkiye’de eylem hazırlığında olduğunu gösteren bir bulguya rastlanmadığını belirtti...
29.09.2021 Gündem
Müthiş iddia! Maraton'a saldıracaktı
Müthiş iddia! Maraton'a saldıracaktı İstanbul'da terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonda yakalanan 6 teröristin, geçtiğimiz pazar günü yapılan Vodafone 37...
29.09.2021 Gündem
MİT bildirdi ABD vurdu!
MİT bildirdi ABD vurdu! IŞİD celladı ‘Cihatçı John’un yardımcısı Aine Leslie Junior Davis, henüz Suriye’den Türkiye’ye geçmeden MİT tarafından takibe alındı...
29.09.2021 Gündem
Silivri'de yakalanan IŞİD üyeleri Bağdadi'yle irtibatta
Silivri'de yakalanan IŞİD üyeleri Bağdadi'yle irtibatta Silivri'de yapılan operasyondan sonra tutuklanan ve İstanbul'da sansasyonel eylem hazırlığı içinde oldukları ileri sürülen 6 IŞİD'linin cep telefonlarıyla bilgisayarlarında inceleme yapan İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, IŞİD lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin yardımcılarıyla irtibatlarını tespit etti...
29.09.2021 Gündem
Cihatçı John'un yardımcısının da aralarında olduğu 6 IŞİD'li tutuklandı
Cihatçı John'un yardımcısının da aralarında olduğu 6 IŞİD'li tutuklandı Terör örgütü IŞİD'e yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan ve sansasyonel eylem hazırlığında oldukları iddia edilen 6 şüpheli tutuklandı...
29.09.2021 Gündem
Fransa'daki saldırı sırasında Türkiye'de...
Fransa'daki saldırı sırasında Türkiye'de... Paris'teki saldırılar Türkiye'nin de gündeminde! Ajanslara konuşan üst düzey bir Türk yetkili, teröristlerin Paris'teki saldırılarla eş zamanlı olarak İstanbul'da da bir saldırı planlandığından şüphelendiklerini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
‘Cihatçı John’un yardımcısı yakalandı
‘Cihatçı John’un yardımcısı yakalandı IŞİD’in infazcısı ‘Cİhatçı John’ lakaplı Muhammed Emvazi’nin yakın adamlarından Aine Davis, Türk emniyetince İstanbul’da gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Reuters'dan bomba Türkiye iddiası
Reuters'dan bomba Türkiye iddiası Amerika Birleşik Devletleri tarafından Suriye'nin Rakka kentinde dün hedef alınan "Cihatçı John" lakaplı Muhammed Emwazi'nin yardımcısının Türkiye'de yakalandığı belirtildi...
29.09.2021 Gündem
Cihatçı John'un yardımcısı İstanbul'da yakalandı
Cihatçı John'un yardımcısı İstanbul'da yakalandı Amerika Birleşik Devletleri tarafından Suriye'nin Rakka kentinde dün hedef alınan "Cihatçı John" lakaplı Muhammed Emwazi'nin yardımcısının Türkiye'de yakalandığı belirtildi.
13.11.2015 Dünya
ABD'den flaş açıklama: O isim öldürüldü
ABD'den flaş açıklama: O isim öldürüldü ABD ordusunun sözcülerinden Steve Warren, "cihatçı John" olarak tanınan İngiliz vatandaşı DAEŞ militanı Muhammed Emwazi'nin Suriye'de insansız hava aracıyla düzenlenen saldırıda öldürüldüğünden "makul derecede emin" olduklarını ancak bunu resmen duyurmanın biraz zaman alacağını açıkladı...
13.11.2015 Dünya
ABD Cihatçı John'un peşinde
ABD Cihatçı John'un peşinde ABD Savunma Bakanlığı, Suriye’de IŞİD’e karşı gerçekleştirilen hava saldırılarında, kamuoyunda Cihatçı John olarak bilinen Kuveyt doğumlu İngiliz vatandaşı Muhammed Emwazi’nin hedef alındığını açıklarken, ABD’li bir yetkili ise Emwazi’nin öldürüldüğünü söyledi...
13.11.2015 Dünya
Danimarkalı fotoğrafçı: Cihatçı John bana zorla tango yaptırdı
Danimarkalı fotoğrafçı: Cihatçı John bana zorla tango yaptırdı Suriye'de IŞİD'in elinde aylarca esir tutulan Danimarkalı fotoğrafçı Daniel Rye Ottosen, Cihatçı John adındaki IŞİD militanının günlerce kendisini Tango yapmaya zorladığını söyledi.
14.10.2015 Dünya
Cihatçı John için çember daralıyor
Cihatçı John için çember daralıyor ABD Özel Kuvvetleri ve istihbaratıyla bilgi paylaşımına giren İngilizler, Cihatçı John adıyla tanınan IŞİD infazcısının yakalanması için çabalarını sürdürüyor. İngiliz yetkililer, Cihatçı John'un vurulmasının an meselesi olduğunu söylüyor.
5.09.2015 Dünya
Cihatçı John'dan aylar sonra yeni video!
Cihatçı John'dan aylar sonra yeni video! İngiliz Mail on Sunday gazetesinin ele geçirdiği iki ay öncesine ait görüntülerde “Cihatçı John” lakabıyla tanınan Londralı DAEŞ infazcısı Muhammed Emwazi, İngiltere’ye döneceğini ve "kafa kesmeye devam edeceğini” söylüyor.
23.08.2015 Dünya
Cihatçı John: İngiltere’ye döneceğim
Cihatçı John: İngiltere’ye döneceğim İngiliz Mail on Sunday gazetesinin ele geçirdiği iki ay öncesine ait görüntülerde “Cihatçı John” lakabıyla tanınan Londralı DAEŞ infazcısı Muhammed Emwazi, İngiltere’ye döneceğini ve "kafa kesmeye devam edeceğini” söylüyor.
23.08.2015 Haber
Cihatçı John IŞİD'den kaçtı mı?
Cihatçı John IŞİD'den kaçtı mı? IŞİD'in propaganda videolarında Batılı yardım görevlileri ve gazetecilerin başını kesen 'Cihatçı John' lakaplı Muhammed Emvazi'nin örgütten kaçtığı öne sürüldü.
25.07.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cihatçı John ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cihatçı john haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.