Cihat

Cihat

Son dakika cihat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cihat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cihat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cihat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cihat gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.747 cihat haberi bulunmuştur. Tüm cihat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yardımına gelen polisi şehit etmişti; İlk duruşmasında polise saldıran 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi
Yardımına gelen polisi şehit etmişti; İlk duruşmasında polise saldıran 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi Büyükçekmece’de kendisine yardım etmek için gelen polis memuru Cihat Ermiş’i şehit eden Muhammet Berke Çorak’ın dün görülen duruşmasına gelen ve sanık yakını olduğunu söyleyen 4 şüpheli, 1 polise saldırarak yaralanmasına neden olmuştu. Gözaltına alınan 4 şüpheli sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluklar neden sayılmıyor? Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluk tepkisi
Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluklar neden sayılmıyor? Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluk tepkisi Fenerbahçe Kulübü, 1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili TFF'ye yaptığı başvurunun üzerinden 3 yıl geçmesi ve konunun sonuçlanmaması hakkında bir açıklama yaptı. Peki, Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluklar neden sayılmıyor?
6.03.2024 Şampiy10
Osmanlıların Kısa Sürede Büyümesinin Nedenleri Ve Sonuçları Nelerdir?
Osmanlıların Kısa Sürede Büyümesinin Nedenleri Ve Sonuçları Nelerdir? Osmanlı devleti coğrafi konum özellikleri, komşu beyliklerle ilişkileri ve ordusunun durumu itibariyle kısa sürede büyümüştür. Osmanlıların tımar uygulaması, Osmanoğlu ailesinin özellikleri ve gaza ve cihat anlayışı da büyüme nedenleri arasında sayılabilir.
15.02.2024 Gündem
Anne İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Anne İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne İle İlgili Hadisi Şerifleri... Anneler çok önemlilerdir ve İslam dininde de önemlerini anlatan birçok hadisi şerif vardır. Cennet, annelerin ayakları altındadır ve onlara iyi davranmak oldukça önemlidir.
7.02.2024 Dini Bilgiler
Anne İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Anne İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne İle İlgili Hadisi Şerifleri... Anneler çok önemlilerdir ve İslam dininde de önemlerini anlatan birçok hadisi şerif vardır. Cennet, annelerin ayakları altındadır ve onlara iyi davranmak oldukça önemlidir.
1.02.2024 Dini Bilgiler
“Atatürk’ü Anlamak” konseri 13 Aralık’ta İzmir’de gerçekleşecek
“Atatürk’ü Anlamak” konseri 13 Aralık’ta İzmir’de gerçekleşecek Cumhuriyetimizin 100. yılında, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü klasik müzikle anlatmayı ve anlamayı hedefleyen “Atatürk’ü Anlamak” başlıklı çok özel konser, 13 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek! Milliyet gazetesi ve Türkiye’nin en köklü kültür-sanat dergisi Milliyet Sanat işbirliğiyle düzenlenen bu çok özel konserde Cihat Aşkın, Cana Gürmen, Faik Mansuroğlu ve Burcu Hancı, Atatürk’ün sevdiği Türk ve yabancı bestecilerinin yeniden düzenlenmiş klasik müzik eserlerini seslendirecekler. Cihat Aşkın ise her parça öncesinde çalınacak eser ve bu eserin Atatürk için önemi üzerine bir açıklama yapacak. “Atatürk’ü Anlamak” konserinin biletleri Mobilet’te ve Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi gişesinde!
29.11.2023 Yaşam
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde Türk bilim insanı ve yüksek jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan tarafından “Deprem Neden Yıkıyor?” konulu konferans gerçekleştirildi. Konferansta Prof. Dr. Ercan, büyük deprem olan bölgelerde aynı büyüklükte depremlerin olabileceğini vurgulayarak, 2035 ile 2045 yılları arasında Erzincan’da büyük bir deprem olabileceğini ifade etti.
26.11.2023 Gündem
“Temel bilgi birikimi eksikliği ve yüksek risk iştahı, finansal piyasalarda kayıplara yol açabilir"
“Temel bilgi birikimi eksikliği ve yüksek risk iştahı, finansal piyasalarda kayıplara yol açabilir" Merkezi Kayıt Kuruluşu verileri, 17 Ekim itibarıyla Türkiye'de borsa yatırımcısı sayısının 8 milyonu aştığını gösterirken, varlık piyasalarında işlem yapan yatırımcılar için araştırma ve güvenilir finansal bilgi, her zamankinden daha önemli hale geldi. Statista verileri, 5 yatırımcıdan üçünün araştırmaya daha fazla odaklanarak geliştiğini ortaya koydu. Big Trade Boss'un Kurucusu Ergun Cihat Cankurt, "Temel bilgi birikimi eksikliği ve yüksek risk iştahı, finansal piyasalarda kayıplara yol açabilir" dedi.
8.11.2023 Finans
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Polis memuru Cihat Ermiş’in şehit etmişti! Planı ifşa oldu: Çocukları kullanıyormuş
Polis memuru Cihat Ermiş’in şehit etmişti! Planı ifşa oldu: Çocukları kullanıyormuş Polis memuru Cihat Ermiş’in şehit edildiği olayın arka planından, bölgede uyuşturucu satışı, hırsızlık, yağma gibi suçlar işleyen ‘Ceco İsa’ çetesi çıktı. Çetenin eylemlerini, kiralık ya da çalıntı motosikletlerle yaptığı, suçları ise çocuklara işlettiği ortaya çıktı.
14.10.2023 Gündem
İhbara giden polis memuru evden açılan ateşle şehit oldu
İhbara giden polis memuru evden açılan ateşle şehit oldu Büyükçekmece'de ihbara giden polis memuru Cihat Ermiş içeriden açılan ateşle şehit oldu. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, 20 yaşındaki saldırganın 32 suç kaydının olduğu belirtildi. Polis memuru Cihat Ermiş'i tabancayla vurarak şehit eden 20 yaşındaki şüpheli Muhammet Berke Çorak'ın adeta bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı. İlk suçunu 2017 yılında işleyen Çorak'ın uyuşturucu, gasp yaralama, hırsızlık gibi suçlardan 32 kaydı olduğu belirlendi.
9.10.2023 Gündem
Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi
Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda; 3'ü terörden arananlar listesinde yer alan 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Teröristlerden 2'sinin 79 güvenlik görevlisinin şehit edildiği, 339 kişinin yaralandığı eylemlerin talimatını verdiği tespit edildi.
18.09.2023 Gündem
Adra’Fest’te konserler ve etkinlikler ilgiyle izlendi
Adra’Fest’te konserler ve etkinlikler ilgiyle izlendi Balıkesir’de gerçekleşen Adra’Fest’te, bir hafta boyunca dokuz konser ve bir panel gerçekleşti.
25.08.2023 Vitrin
Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu! Gönül Dağı 4. sezon oyuncu kadrosunda kimler var?
Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu! Gönül Dağı 4. sezon oyuncu kadrosunda kimler var? İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana getiren Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu gündemdeki yerini aldı. Başrollerinde Berk Atan, Hazal Çağlar, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı Gönül Dağı 4. sezon yakında başlıyor. Sezon finalinde Taner'in Selma'nın duygularını öğrendiğini görmüştük. Peki Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler oldu? Gönül Dağı yeni sezon tarihi ne zaman? İşte detaylar...
21.08.2023 Televizyon
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu Yüksek Askeri Şura kararıyla Tuğamiral rütbesine terfi ettirilerek Türk Deniz Kuvvetleri tarihinin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat'ın görev yeri 11 Ağustos 2023 Cuma tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla belli oldu. Fırat, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Savunma Planlama ve Proje Yönetimi Başkanı görevine atandı.
11.08.2023 Gündem
Komutanları ve arkadaşları Amiral Gökçen Fırat'ı anlattı: Gerçek bir denizci
Komutanları ve arkadaşları Amiral Gökçen Fırat'ı anlattı: Gerçek bir denizci 'Mavi Vatan’da devrim niteliği taşıyan YAŞ kararıyla Kurmay Albay Gökçen Fırat, TSK’nın ilk kadın amirali oldu. Fırat’ı teğmenliğinden beri tanıyan emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, “Gökçen Amiral gerçek bir denizci” dedi. Devreleri de onu “Tam bir asker” diye anlattı.
5.08.2023 Gündem
1 kilo altını dolandırıcılara kendi eli ile verdi! O anlar kameralarda
1 kilo altını dolandırıcılara kendi eli ile verdi! O anlar kameralarda Bakırköy'de bir kadın, polis olduklarını söyleyerek kendisinden evdeki para ve altınlarını isteyen şüpheliler tarafından dolandırıldı. Kadın, 1 kilogram altın, 3 bin 790 dolar ve 265 euro'yu bir poşete koyarak dolandırıcılara teslim ederken, o anlar kameraya yansıdı.
29.07.2023 Yaşam
Rifat Hisarcıklıoğlu, yeniden TOBB Başkanı oldu
Rifat Hisarcıklıoğlu, yeniden TOBB Başkanı oldu Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) 79'uncu Genel Kurulu'nda Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden başkan seçildi.
31.05.2023 Ekonomi
Sahte içkiden 6 ölüme, 18 kez müebbet istendi
Sahte içkiden 6 ölüme, 18 kez müebbet istendi Bursa’da 6 kişinin sahte içkiden ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı. İddianamede, tutuklu 3 sanık hakkında ‘Kasten öldürme’ suçundan her bir sanık için 6’şar kez olmak üzere toplam 18 müebbet hapis cezası istendi. İddianamenin Bursa 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilmesinin ardından sanıkların yargılanmasına başlanacak.
19.05.2023 Gündem
Tevbe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tevbe Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Tevbe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tevbe Suresi okumanın yararları ve faziletleri Tevbe suresi başında besmele olmayan tek sure olması nedeniyle diğer surelerden ayrılmaktadır. İki ayeti hariç Medine döneminde nazil olduğu bilinir. 129 ayetten oluşan Tevbe suresi, adını 117. ve 118. ayetlerde geçen tevbe kavramından alır. Bazı bilginler surenin başında besmele yazılmamış olmasını bir önceki surenin devamı olarak açıklamaktadır.
4.05.2023 Sureler
Kalp krizi geçiren okul müdürü hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren okul müdürü hayatını kaybetti Şırnak’ın Silopi ilçesinde okul müdürü Recep Burak Demirel (43), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
27.04.2023 Yaşam
Kraliçe’de nefesler tutuldu!
Kraliçe’de nefesler tutuldu! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’de sular durulmuyor. Diziye Gaye karakteri ile katılan Sümeyra Koç, Ateş ve Deniz ilişkisinde krize neden olacak. Ateş’in eski sevgilisi olan Gaye'nin geri dönüşü ile ortalık karışıyor.
26.04.2023 Televizyon
Kraliçe'nin yeni bölümünden ilk tanıtım yayında! Deniz ve Ateş arasında sular durulmuyor
Kraliçe'nin yeni bölümünden ilk tanıtım yayında! Deniz ve Ateş arasında sular durulmuyor Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’nin dördüncü bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.
6.04.2023 Televizyon
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar Mayıs ayında Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan Jorge Jesus için Flamengo taraftarları imza kampanyası başlattı.
26.03.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Cihat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cihat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.