Chuck Blazer

Chuck Blazer

Son dakika Chuck Blazer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chuck Blazer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chuck Blazer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chuck Blazer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chuck blazer gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 chuck blazer haberi bulunmuştur. Tüm chuck blazer haberleri aşağıda listelenmiştir.
"FIFA itirafçısı" hayatını kaybetti
"FIFA itirafçısı" hayatını kaybetti "FIFA itirafçısı" olarak da bilenen eski FIFA İcra Kurulu üyesi Chuck Blazer, 72 yaşında yaşamını yitirdi.
13.07.2017 Futbol
Rüşvet skandalı ortaya çıktı
Rüşvet skandalı ortaya çıktı FBI, 2010'da Güney Afrika'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nın ev sahipliği sürecinde 10 milyon dolar rüşvet veren üst düzey bir FIFA yetkilisinin kimliğine ulaştı.
5.12.2015 Futbol
Erzik'ten şike suçlamalarına yanıt
Erzik'ten şike suçlamalarına yanıt FIFA İletişim ve Halkla İlişkiler Direktörü Walter De Gregorio görevinden ayrılırken rüşvet aldığını itiraf eden FIFA İcra Kurulu'nun eski üyesi Chuck Blazer ömür boyu futboldan menedilmişti.
10.10.2015 Fenerbahçe
Seçime başkan olarak girebilir
Seçime başkan olarak girebilir FIFA Başkanı Sepp Blatter, seçime başkan olarak girebilir.
9.10.2015 Futbol
Blatter anılarını yazacak
Blatter anılarını yazacak FIFA Başkanı Sepp Blatter'ın kızı Corinne Blatter-Andenmatten, babasının, aday olmayacağı Şubat 2016'daki başkanlık seçiminden bir süre sonra anılarını kaleme alacağını söyledi.
4.10.2015 Futbol
Blatter'e soruşturma açıldı
Blatter'e soruşturma açıldı FIFA Başkanı Sepp Blatter hakkında İsviçre Federal Mahkemeleri tarafından, görevini kötüye kullanmaktan soruşturma açıldı.
25.09.2015 Futbol
Blatter endişe duymuyor
Blatter endişe duymuyor Sepp Blatter, görevini FIFA'yı korumak için bıraktığını belirterek, "Temizim, bu yüzden endişelenmiyorum" dedi.
25.08.2015 Futbol
Blazer'a ömür boyu men cezası
Blazer'a ömür boyu men cezası FIFA İcra Kurulu'nun eski üyesi Chuck Blazer, ömür boyu futboldan men cezası aldı
9.07.2015 Futbol
ABD ile gizli anlaşma yapmış
ABD ile gizli anlaşma yapmış FIFA İcra Kurulu eski üyesi Chuck Blazer'ın, hapis cezası almama karşılığında ABD ile gizli anlaşma yaptığı ortaya çıktı.
16.06.2015 Futbol
Beckham'dan FIFA'ya ağır eleştiri
Beckham'dan FIFA'ya ağır eleştiri "Çok sevdiğimiz bu oyun hakkında şu ana kadar öğrendiklerimiz aşağılıkça, rezilce ve kabul edilemez"
4.06.2015 Futbol
Rüşvet aldığını itiraf etti
Rüşvet aldığını itiraf etti Eski FIFA yöneticisi Chuck Blazer, kendisinin ve başka yetkililerin 1998 ve 2010 Dünya Kupaları’nın adaylık sürecinde rüşvet aldığını açıkladı.
3.06.2015 Futbol
FIFA karıştı! 14 kişiye dava
FIFA karıştı! 14 kişiye dava ABD, FIFA'nın üst düzey 9 yöneticisi ile 5 spor pazarlama şirketi yöneticisine rüşvet, kara para aklama ve dolandırıcılık suçlarından dava açtı.
27.05.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Chuck Blazer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chuck blazer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.