Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

Son dakika Chris Hemsworth haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chris Hemsworth ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chris Hemsworth haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chris Hemsworth

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chris hemsworth gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 chris hemsworth haberi bulunmuştur. Tüm chris hemsworth haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Tüm dünyada izlenme rekorları kıran en önemli yapılardan birisi Avengers olarak bilinmektedir. Türkçeye 'Yenilmezler' olarak geçen yapımın geniş bir oyuncu kadrosu olduğu da bilinir. Tabi bu yapımın ilk çıktığı günden beri büyük bir hayran kitlesi olmuştur. Birçok halka ile seri şekilde devam eden Avengers'ı doğru sıralama ile izlemek gerekir. 
22.01.2024 Eğitim
Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Aralarında iki de Türk var...
Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Aralarında iki de Türk var... Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belirlendi. TC Candler her sene olduğu gibi bu sene de binlerce kişi arasından dünyanın en yakışıklı isimlerini seçti. 25 yaşındaki Birmanyalı model, oyuncu ve şarkıcı Paing Takhon dünyanın en yakışıklı 100 ismi listesinde birinci seçildi... Can Yaman 28'inci sırada yer alırken Barış Murat Yağcı 31'inci oldu
1.01.2022 Magazin
'Star Wars' oyuncusu corona virüsten öldü
'Star Wars' oyuncusu corona virüsten öldü "Star Wars" (Yıldız Savaşları) film serisi aktörlerinden Andrew Jack, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle İngiltere'de hayatını kaybetti.
1.04.2020 Dünya
Bu hafta 5 film vizyona girecek
Bu hafta 5 film vizyona girecek Sinemalarda bu hafta Drew Godddard'ın yazıp yönettiği, Cynthia Erivo, Jeff Bridges, Dakota Johnson, Jon Hamm, Chris Hemsworth, Cailee Spaeny, Lewis Pullman ve Nick Offerman'ın rol aldığı "El Royale'de Zor Zamanlar" izleyici ile buluşacak.
12.10.2018 Kültür Sanat
Bu yıl çok ses getirdiler
Bu yıl çok ses getirdiler 13-19 yaş arası gençlerin oylarıyla belirlenen Teen Choice Ödülleri’nde Hollywood’un ses getiren yapımları ödüllerine kavuştu
13.08.2018 Magazin
Öpüşünce rahatsız olduk!
Öpüşünce rahatsız olduk! ‘Açlık Oyunları’ filminde Jennifer Lawrence ile birlikte kamera karşısına geçen Chris Hemsworth, öpüşme sahneleriyle ilgili itirafta bulundu.
11.12.2017 Magazin
'Thor' zirvenin yeni sahibi!
'Thor' zirvenin yeni sahibi! ABD’de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen Box Office listesinin zirvesinde bu hafta süper kahraman macerası var.
7.11.2017 Kültür Sanat
Kahramanlar zirvede
Kahramanlar zirvede ABD’de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen box office listesinin zirvesinde bu hafta süper kahraman macerası var.
6.11.2017 Magazin
Tasarımcı olacaktım
Tasarımcı olacaktım Rol aldığı ‘Thor’ filmleriyle adını tüm dünyaya duyuran Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth (34), ilginç bir itirafta bulundu.
26.10.2017 Magazin
Gala romantizmi
Gala romantizmi 2013’te ayrıldıktan sonra geçtiğimiz yıl ilişkilerine bir şans daha verme kararı alan Miley Cyrus ile Liam Hemsworth, ‘Thor: Ragnarok’ filminin galasındaydı.
11.10.2017 Magazin
Evlilik 'Thor'a yaradı!
Evlilik 'Thor'a yaradı! Son filmi ‘Thor: Ragnarok’un vizyona girmesine sayılı günler kalan Chris Hemsworth (34), GQ dergisinin Avustralya edisyonuna konuk oldu.
5.10.2017 Magazin
Evlilik yaradı
Evlilik yaradı Son filmi ‘Thor: Ragnarok’un vizyona girmesine sayılı günler kalan Chris Hemsworth (34), GQ dergisinin Avustralya edisyonuna konuk oldu.
4.10.2017 Magazin
Thor geri dönüyor!
Thor geri dönüyor! 3. filmiyle seyircisiyle buluşmaya hazırlanan ‘Thor: Ragnarok’un vizyon tarihine yaklaşırken merakla beklenen yapımdan yeni IMAX posteri geldi.
11.09.2017 Kültür Sanat
Thor geri dönüyor
Thor geri dönüyor 3. filmiyle seyircisiyle buluşmaya hazırlanan ‘Thor: Ragnarok’un vizyon tarihine yaklaşırken merakla beklenen yapımdan yeni IMAX posteri geldi.
10.09.2017 Magazin
Atv yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi
Atv yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi Atv’nin 2 Eylül Cumartesi tarihli yayın akışı, sabah saatlerinde Atv’de Hafta Sonu programı ile birlikte başlayacak. Daha sonra, Atv yayın akışı sabah kuşağı Kertenkele, Aşk ve Mavi ve Kanatsız Kuşlar gibi dizilerle devam edecek. Akşam kuşağında ise Hafta Sonu Atv Ana Haber sonrası Yenilmezler ve Şu An Muhteşem adlı iki yabancı sinema ekranlara geliyor olacak.
29.09.2021 Gündem
Örümcek Adam örümcekten korkuyormuş!
Örümcek Adam örümcekten korkuyormuş! 'Spider Man' (Örümcek Adam) serisinin yeni yıldızı Tom Holland, gerçek hayatta örümceklerden çok korktuğunu itiraf etti.
14.06.2017 Magazin
Saçlara dikkat
Saçlara dikkat Marvel evreninin geniş hayran kitleli şimşek Tanrısı Thor’un 3. macerası için bekleyiş sürerken, filmden yeni bir kare Empire aracılığıyla yayınlandı.
16.05.2017 Magazin
Sokak ortasında kavga ettiler
Sokak ortasında kavga ettiler Thor karakteriyle adını efsaneler arasına şimdiden yazdıran ünlü oyuncu Chris Hemsworth ve kendi gibi oyuncu eşi Elsa Pataky’nin evliliklerinde sorun olduğu konuşuluyor.
1.05.2017 Magazin
Ayakkabı aşkına
Ayakkabı aşkına ‘Thor’ karakteri ile dünyada tanınan bir aktör olan Chris Hemsworth’un kendi gibi oyuncu eşi Elsa Pataky, ayakkabı markası Gioseppo’in yeni koleksiyonu için kamera karşısına geçti.
11.03.2017 Magazin
Thor’dan ilk görüntüler yayınlandı
Thor’dan ilk görüntüler yayınlandı Merakla beklenen ‘Thor 3: Ragnarok’ filminin setinden EW aracılığıyla yeni fotoğraflar yayınlandı.
9.03.2017 Magazin
Olay kadın ortaya çıktı!
Olay kadın ortaya çıktı! Pop yıldızı Kylie Minogue ile nişanlısı Joshua Sasse'nin ayrılmasına sebep olarak gösterilen Marta Milans, önceki gün Malibu'da görüntülendi.
7.02.2017 Magazin
Yaşayan en seksi erkek!
Yaşayan en seksi erkek! ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisinin ‘Hobbs’ı Dwayne Johnson, People dergisi tarafından yaşayan en seksi erkek seçildi.
16.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Chris Hemsworth ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chris hemsworth haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.