Chloe Ortaç

Chloe Ortaç

Son dakika Chloe Ortaç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chloe Ortaç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chloe Ortaç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chloe Ortaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chloe ortaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 440 chloe ortaç haberi bulunmuştur. Tüm chloe ortaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Chloe Loughnan Ortaç: Serdar bana para vermiyormuş...
Chloe Loughnan Ortaç: Serdar bana para vermiyormuş... Uzun süredir boşanma iddialarıyla gündemde olan Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan Ortaç aylar sonra İstinyePark'ta görüntülendi
11.01.2019 Magazin
Sportif güzel
Sportif güzel SERDAR Ortaç’ın İrlandalı eşi Chloe Ortaç (26) İstinyePark’da objektiflere takıldı.
8.09.2018 Magazin
Alışverişe yemek molası
Alışverişe yemek molası Serdar Ortaç ile eşi Chloe Ortaç, İstinyePark’ta objektiflere yansıdı.
12.03.2018 Magazin
Sokak romantizmi
Sokak romantizmi Serdar Ortaç ve model eşi Chloe Ortaç, önceki gece Ortaköy Ruby çıkışı aşka geldi.
1.12.2017 Magazin
Bol kahkahalı gece
Bol kahkahalı gece Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı “Beyaz Show”a bu hafta; pop müziğin en ünlü isimlerinden Serdar Ortaç, “Sen Kiminle Dans Ediyorsun?” filmiyle Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir ve sosyal medya fenomeni Danla Bilic konuk oldu.
18.11.2017 Magazin
Chloe'den Serdar Ortaç itirafı: Bana yetiyor...
Chloe'den Serdar Ortaç itirafı: Bana yetiyor... Son dönemlerde boşanacakları yönünde çıkan dedikoduları yalanlayan Chloe Loughnan, "Bazen ben ona yetişmeye çalışıyorum. Serdar bana her konuda yetiyor." dedi.
28.10.2017 Magazin
Bikini diyetine girdim
Bikini diyetine girdim Serdar Ortaç’ın model eşi Chloe Loughnan, Miami tatilinde aldığı 10 kiloyu vermek için diyete girdi. Önceki gün spor yaparken görüntülenen Chloe, “Bikini koleksiyonumu sergilemek için kilolardan kurtulmam lazım” dedi
28.06.2017 Magazin
Chloe’ye albüm yaparım
Chloe’ye albüm yaparım Sinan Akçıl önceki gece Karaköy Mitte’deydi. 20 Mayıs’ta yeni albümünü çıkaracağını açıklayan Akçıl “Biraz önce Serdar Ortaç ve eşi Chloe ile stüdyodaydık.
20.04.2017 Magazin
Sağlığım yerinde
Sağlığım yerinde Serdar Ortaç ve eşi Chloe Ortaç, önceki gün İstinyePark AVM’deydi.
19.02.2017 Magazin
Yılbaşında şenlik var
Yılbaşında şenlik var Kanal D’nin, sunuculuğunu Ufuk Özkan’ın yaptığı yarışma programı ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ yılbaşında ünlülerin yarışacağı özel bölümüyle ekrana gelecek...
24.12.2016 Magazin
Demet’le de düet yaparım!
Demet’le de düet yaparım! Serdar Ortaç önceki akşam İrlanda’lı eşi Chloe Ortaç ve arkadaşlarıyla İstinye Park’taydı...
6.02.2016 Magazin
"Dünya müziğinden anlamıyorlar!"
"Dünya müziğinden anlamıyorlar!" Yeni yıla sayılı günler kalırken ardı arkası kesilmeyen etkinliklere bir yenisi daha eklendi...
5.12.2015 Magazin
‘Chloe hesaplarıma el koysa kızmam’
‘Chloe hesaplarıma el koysa kızmam’ Serdar Ortaç, İrlandalı eşi Chloe’yle akşam yemeği yedi...
5.05.2015 Magazin
‘Benden gizli oynamamıştır’
‘Benden gizli oynamamıştır’ Geçtiğimiz hafta kumar tutkusu yüzünden eşiyle arasının açıldığı iddia edilirken bir defilede podyuma çıkan eşi Chloe, “Benden gizlice oynamamıştır umarım” dedi
3.05.2015 Magazin
Chloe Ortaç'ın elbisesi olay yarattı!..
Chloe Ortaç'ın elbisesi olay yarattı!.. Bu Tarz Benim yarışmasında jüri olan Chloe Ortaç, zıbını andıran elbisesiyle tepki topladı. Ortaç'ın sempatik tavırları izleyenleri etkilerken giydiği zıbını andıran elbisesiyle de sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı. İşte o anlar…
21.01.2022 Magazin
Chloe Ortaç’tan mini etekle yürüyüş dersi
Chloe Ortaç’tan mini etekle yürüyüş dersi Bu Tarz Benim’in jüri üyelerinden Chloe Ortaç, yarışmacılardan Aygün Aydın’a yürüyüş dersi verdi. Chloe Ortaç seksi mini elbisesiyle izleyenlerin yüreklerini hoplattı.
3.02.2015 Magazin
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi TikTok’ta açtığı canlı yayında şoke edici ifadeler kullanan Serdar Ortaç, o sırada alkollü olduğunu söyledi. Konuştuklarını hatırlamadığını dile getiren şarkıcı, küfür ettiği Tarkan’dan da özür diledi.
16.02.2024 Magazin
Serdar Ortaç'tan kumar itirafı! “Her şeyin en lüksünü yaşadım”
Serdar Ortaç'tan kumar itirafı! “Her şeyin en lüksünü yaşadım” Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Serdar Ortaç, son olarak Alişan'ın konuğu oldu. Kumar oynamasıyla bilinen Ortaç programda "Çok kumar oynamam beni mahvetti" itirafında bulundu. Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan bir süre önce "Serdar, takılarımı satıp, kumar oynuyordu" demişti.
5.01.2024 Magazin
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile nikâh masasına oturan Atiye, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. "Normal doğum yapacağım" diyen 34 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin cinsiyetini ve adını açıkladı.
29.08.2023 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan evleniyor! Tektaşını paylaşarak yanıt verdi...
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan evleniyor! Tektaşını paylaşarak yanıt verdi... Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç 2019 yılında Chloe Loughnan'dan anlaşmalı olarak boşandı, Ortaç'tan 700 bin TL nafaka alan Loughnan yeniden evleniyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tektaşını gösteren Loughnan'ın yeninden evleneceğini görenler, "Serdar kurtulacak" ifadelerini kullandı.
29.08.2023 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'dan şoke eden açıklamalar!
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'dan şoke eden açıklamalar! Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın kadınlara dair sözleri büyük tepki çekmişti. Eski eşi Chloe Loughnan'a da sert sözler söyleyen Ortaç'a yanıt geldi. Loughnan'ın açıklamaları herkesi çok şaşırttı.
28.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Chloe Ortaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chloe ortaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.