Chicago Fire

Chicago Fire

Son dakika Chicago Fire haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chicago Fire ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chicago Fire haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chicago Fire

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chicago fire gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 chicago fire haberi bulunmuştur. Tüm chicago fire haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos'un kararıyla affedilen ve takıma geri dönen Vincent Aboubakar ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.
3.03.2024 Şampiy10
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.04.2023 İddaa
Şenol Güneş'in kadroda istemediği 3 futbolcu belli oldu
Şenol Güneş'in kadroda istemediği 3 futbolcu belli oldu Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına tam gaz devam eden Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in Atba, Nkoudou ve Dele Alli'yle yola devam etmeme kararı aldığı öğrenildi.
29.03.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a Talisca'yı aratmayacak 10 numara! Görüşmeler başladı
Beşiktaş'a Talisca'yı aratmayacak 10 numara! Görüşmeler başladı Önümüzdeki sezonun kadrosunu yapmak için şimdiden kolları sıvayan Beşiktaş, Kolombiyalı 10 numara James Rodriguez'le görüşmelere başadı.
22.03.2023 Beşiktaş
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.03.2023 İddaa
Cenk Tosun imzayı atıyor! 1.7 milyon euro maaş alacak
Cenk Tosun imzayı atıyor! 1.7 milyon euro maaş alacak MLS ekiplerinden resmi transfer teklifi alan Cenk Tosun, Beşiktaş'la yola devam kararı aldı.
12.03.2023 Beşiktaş
Cenk Tosun'un sözleşmesindeki özel maddeyi açıkladı! 'Bu nasıl kontrat?'
Cenk Tosun'un sözleşmesindeki özel maddeyi açıkladı! 'Bu nasıl kontrat?' MLS ekiplerinden Chicago Fire’ın 2-3 milyon dolarlık teklifi karşısında düşünmek için süre isteyen Beşiktaş yönetimi Cenk Tosun'un kontratına "15 golü geçerse, bir yıl otomatik uzar" maddesi koydurmuş.
9.03.2023 Beşiktaş
Cenk Tosun transferinde 'Aboubakar' kriteri çıktı! 6'da biri kadar...
Cenk Tosun transferinde 'Aboubakar' kriteri çıktı! 6'da biri kadar... MLS ekibi Chicago Fire’ın 2 milyon dolar teklif ettiği Cenk Tosun'un durumu sezon sonunda netlik kazanacak. Aboubakar'ın 6'da 1'i kadar kazanan tecrübeli futbolcunun maaşı lig biter bitmez yeniden masaya yatırılacak.
8.03.2023 Beşiktaş
Geldiği gibi gidiyor! Yeni takımı bile belli oldu
Geldiği gibi gidiyor! Yeni takımı bile belli oldu Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun için MLS kulübü Chicago Fire 2 milyon dolarlık transfer teklifinde bulundu.
7.03.2023 Beşiktaş
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
28.05.2022 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.05.2022 İddaa
EURO 2020'de E Grubu'na dair tüm bilgiler
EURO 2020'de E Grubu'na dair tüm bilgiler 16. Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) E Grubu'nda İspanya, İsveç, Polonya ve Slovakya mücadele edecek.
8.06.2021 Futbol
Nico Gaitan bombası!
Nico Gaitan bombası! Beşiktaş önümüzdeki sezonun hazırlıklarına devam ediyor. Adem Ljajic'den beklenen verimi alamayan siyah beyazlılar yıldız oyuncuyu elden çıkarmayı planlıyor. İşte Ljajic yerine düşünülen isim!
20.04.2020 Beşiktaş
Schweinsteiger futbolu bıraktığını açıkladı
Schweinsteiger futbolu bıraktığını açıkladı Son olarak ABD'nin MLS Futbol Ligi takımlarından Chicago Fire'da forma giyen Alman futbolcu Bastian Schweinsteiger, aktif futbol kariyerini noktaladığını açıkladı.
8.10.2019 Almanya
Fenerbahçe takipte! Tam 4 futbolcu...
Fenerbahçe takipte! Tam 4 futbolcu... Avusturya’da oynanan ve Polonya’nın 1-0 kazandığı müsabakada da sarı-lacivertlilerden bir gözlemcinin yer aldığı öğrenildi.
25.03.2019 Fenerbahçe
Schweinsteiger'e coşkulu veda...
Schweinsteiger'e coşkulu veda... Alman futbolunun yıldız oyuncularından Bastian Schweinsteiger, jübile maçı ile futbol hayatına veda etti.
29.08.2018 Almanya
Fernando Torres için sürpriz transfer iddiası!
Fernando Torres için sürpriz transfer iddiası! İspanya Ligi’nde Atletico Madrid forması giyen Fernando Torres, sezon sonunda takımdan ayrılacağının sinyallerini vermişti. Adı yakın zamanda Beşiktaş ile de anılan tecrübeli golcü için dikkat çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı.
6.05.2018 Futbol
Son dakika... Dünyaca ünlü oyuncu hayatını kaybetti!
Son dakika... Dünyaca ünlü oyuncu hayatını kaybetti! Prison Break ve Chicago Fire gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu DuShon Monique Brown, 49 yaşında hayatını kaybetti.
24.03.2018 Dünya
Yılın bombası patlıyor! Arda ile anlaşma sağlandı
Yılın bombası patlıyor! Arda ile anlaşma sağlandı Medipol Başakşehir, Barcelona'dan ayrılması beklenen Arda Turan ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.
7.01.2018 Başakşehir
Arda Turan için flaş iddia
Arda Turan için flaş iddia İngiltere ve İtalya'da birkaç takıma önerilen Arda Turan, MLS ekibi Chicago Fire ile görüşmelerde bulunduğu iddia edildi.
5.01.2018 Futbol
Bursaspor cevap bekliyor
Bursaspor cevap bekliyor BURSASPOR, kanat transferi için David Accam ve Mikel Agu’yu renklerine katmak için harekete geçti. Bursaspor yönetimi iki futbolcudan cevap bekliyor.
2.08.2017 Futbol
En çok kazanan yine Kaka
En çok kazanan yine Kaka Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) Orlando City forması giyen Brezilyalı yıldız oyuncu Kaka, bu yılın en fazla maaş alan futbolcuları sıralamasında zirvede yer aldı.
26.04.2017 Futbol
Chicago Fire, Schweinsteiger'i basına tanıttı
Chicago Fire, Schweinsteiger'i basına tanıttı Chicago Fire'ın Manchester United'dan transfer ettiği Schweinsteiger: "Mücadele etmeye hazırım. Bir an önce takıma adapte olmaya çalışacağım"
30.03.2017 Futbol
Schweinsteiger: 'Mücadele etmeye hazırım'
Schweinsteiger: 'Mücadele etmeye hazırım' Chicago Fire'ın Manchester United'dan transfer ettiği Schweinsteiger: "Mücadele etmeye hazırım. Bir an önce takıma adapte olmaya çalışacağım"
29.03.2017 Almanya
İşte Schweinsteiger yeni adresi...
İşte Schweinsteiger yeni adresi... Bastian Schweinsteiger ile Manchester United'ın yolları ayrıldı. Schweinsteiger kariyerine bundan böyle MLS takımlarından Chicago Fire'da devam edecek.
21.03.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Chicago Fire ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chicago fire haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.