Chapecoense

Chapecoense

Son dakika Chapecoense haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chapecoense ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chapecoense haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chapecoense

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chapecoense gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 chapecoense haberi bulunmuştur. Tüm chapecoense haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.04.2023 İddaa
Fenerbahçe'nin anlaştığı Willian Arao İstanbul'a geldi
Fenerbahçe'nin anlaştığı Willian Arao İstanbul'a geldi Son dakika gelişmesi. Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı futbolcu Willian Arao, İstanbul'a geldi.
13.07.2022 Fenerbahçe
Futbol dünyası yasta! Kulüp başkanı ve futbolcular hayatını kaybetti
Futbol dünyası yasta! Kulüp başkanı ve futbolcular hayatını kaybetti Brezilya Serie D takımlarından Palmas'ın başkanını ve 4 futbolcusunu taşıyan özel uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra yere çakıldı. Kazada kurtulan olmadığı belirtildi.
24.01.2021 Futbol
Gustavo, Kayserispor için yola çıktı!
Gustavo, Kayserispor için yola çıktı! Transferde gaza basan Hes Kablo Kayserispor'un anlaşmaya vardığı Gustavo Campanharo imza için yola çıktı.
13.01.2020 Kayseri Spor
Futbol dünyasını yasa boğan kazalar!
Futbol dünyasını yasa boğan kazalar! Kayseri'den dönerken yaşanan kaza sonucu yaşamını yitiren Alanyaspor'un Çek oyuncusu Sural, futbol dünyasında kazalarda hayatını kaybeden isimleri akıllara getirdi.
29.04.2019 Alanyaspor
Düşen Chapecoense uçağından kurtulmuştu, kalbine yenildi!
Düşen Chapecoense uçağından kurtulmuştu, kalbine yenildi! Brezilya ekibi Chapecoense'nin Kasım 2016'da düşen uçağından sağ olarak kurtulan gazeteci Rafael Henzel, dün arkadaşlarıyla oynadığı bir futbol maçında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
27.03.2019 Futbol
Bir takım böyle yok oldu!
Bir takım böyle yok oldu! Kariyerinin en önemli transferini gerçekleştirdikten iki gün sonra bindiği uçağın çakılması sonucu yaşamını yitiren Arjantinli futbolcu Emiliano Sala, spor dünyasının sıra dışı şekilde ölen isimlerini akla getirdi.
8.02.2019 Şampiy10
Ankaragücü ara transfer dönemine damga vurdu
Ankaragücü ara transfer dönemine damga vurdu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, kadrosunu 6 futbolcuyla daha güçlendirdi.
31.01.2019 Ankaragücü
Jailson kimdir?
Jailson kimdir? Jailson kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Fenerbahçe'nin yeni orta sahası Jailson'un yaşı, kariyeri gibi konular merak konusu oldu. İşte ünlü futbolcu Jailson hakkında merak edilen tüm bilgiler...
30.08.2018 Gündem
Chapecoense formasında 'vefa'
Chapecoense formasında 'vefa' 2016'da yaşanan trajik uçak kazasında takımın yarısı hayatını kaybeden Chapecoense'nin yeni formasında 'Kolombiya bayrağı' detayı yer aldı.
15.04.2018 Futbol
Fikret Orman: O kulüpten bedavaya almam
Fikret Orman: O kulüpten bedavaya almam Yıllardır düşük bedellerle takıma transferler yapan başkan Fikret Orman, bu özelliğini Chapocoense için kullanmama kararı aldı.
7.10.2017 Beşiktaş
Lucescu ile İspanya'da görüştü! Arda, A Milli Takım'a...
Lucescu ile İspanya'da görüştü! Arda, A Milli Takım'a... Lucescu'nun 2-5 Eylül tarihlerinde Ukrayna ve Hırvtasitan ile oynanacak 2018 Dünya Kupası elemele maçlarının aday kadrsouna Arda Turan'ı dahil etmesi bekleniyor.
8.08.2017 Arşiv
Barcelona farklı kazandı! Arda Turan kararı şaşırttı...
Barcelona farklı kazandı! Arda Turan kararı şaşırttı... Barcelona, Chapecoense ile oynadığı hazırlık maçını 5-0 kazanırken teknik direktör Valverde 11 değişiklik yaptığı maçta Arda Turan'a şans vermedi.
7.08.2017 İspanya
Süper Kupa, Atletico Nacional'in
Süper Kupa, Atletico Nacional'in Kolombiya'nın Atletico Nacional ekibi, Brezilya'nın Chapecoense takımını rövanş maçında 4-1 yenerek Güney Amerika Süper Kupa'nın (Recopa Sudamericana) sahibi oldu.
11.05.2017 Futbol
Chapecoense onları unutmadı!
Chapecoense onları unutmadı! Brezilya temsilcisi Chapecoense, 19 futbolcusu ve teknik ekibini kaybettiği Kolombiya'daki enkaz alanında anma töreni düzenledi
10.05.2017 Futbol
Josef de Souza isyan etti... Midemi bulandırıyorlar!
Josef de Souza isyan etti... Midemi bulandırıyorlar! Portolular Benfica maçında skandal bir tezahürata imza attı, Fenerbahçeli Josef de Souza 'Bu taraftar midemi bulandırdı' dedi.
20.04.2017 Fenerbahçe
Fernandao beş bavulla gitti!
Fernandao beş bavulla gitti! Sakat olduğu için Brezilya'ya giden Fenerbahçe'nin golcüsü Fernandao'nun çok ince bir jeste imza attığı ortaya çıktı. Duygusal bir vedalaşmayla Brezilya'ya uçan Fernandao, malzemecileri çağırdı, ne kadar kullanılmayan forma, şort varsa aldı. Fenerium'dan 2 bavul forma doldurdu.
8.04.2017 Fenerbahçe
Chapecoense dev kupaya bir adım uzakta
Chapecoense dev kupaya bir adım uzakta Sudamericana Kupası şampiyonu Brezilya'nın Chapecoense takımı, Libertadores Kupası'nı kazanan Kolombiya'nın Atletico Nacional ekibini, Güney Amerika Süper Kupa (Recopa Sudamericana) ilk maçında 2-1 mağlup etti.
5.04.2017 Futbol
Chapecoense ile Atletico National'in uçak kazası sonrası ilk maç
Chapecoense ile Atletico National'in uçak kazası sonrası ilk maç Güney Amerika Kupası finalinde Atletico Nacional ile mücadele etmek üzere Kolombiya'ya giderken geçen yıl kasım ayında 71 kişinin yaşamını yitirdiği uçak kazasında 19 kulüp mensubunu kaybeden Brezilya'nın Chapecoense takımı, bu olay sonrası rakibiyle ilk kez Güney Amerika Süper Kupası'nda 4 Nisan'da karşılaşacak.
28.03.2017 Futbol
Facianın eşiğinden dönüldü!
Facianın eşiğinden dönüldü! Arjantin'in Racing Club ekibini taşıyan uçağın kapısı kalkış sırasında açıldı. Akıllara ise Chapecoense faciası geldi.
25.03.2017 Futbol
Efsane futbolcu İstanbul'da! Ronaldinho...
Efsane futbolcu İstanbul'da! Ronaldinho... Brezilya'nın efsane ismi Ronaldinho, İspanya'dan Türkiye'ye geldi.
23.09.2021 Futbol
Dortmund kazadan son anda kurtuldu
Dortmund kazadan son anda kurtuldu Borussia Dortmund kafilesi, uçakta kaza tehlikesi yaşadı
23.01.2017 Almanya
2016'nın en iyisi Cristiano Ronaldo
2016'nın en iyisi Cristiano Ronaldo FIFA'nın düzenlediği 'The Best' (En iyi) töreni bu akşam gerçekleştirildi. 2016 yılının en iyi futbolcusu ödülünü Cristiano Ronaldo kazandı.
9.01.2017 İspanya
Osmanlıspor'da ayrılık!
Osmanlıspor'da ayrılık! Osmanlıspor, Artur Moraes ile yollarını ayırdı.
8.01.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Chapecoense ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chapecoense haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.