Atletico Nacional

Atletico Nacional

Son dakika Atletico Nacional haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atletico Nacional ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atletico Nacional haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atletico Nacional

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atletico nacional gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 atletico nacional haberi bulunmuştur. Tüm atletico nacional haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'dan Jorman Campuzano sürprizi
Galatasaray'dan Jorman Campuzano sürprizi Galatasaray, Boca Juniors'ta forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Jorman Campuzano ile ilgileniyor.
21.06.2021 Galatasaray
Rodallega'da son dakika! İmza...
Rodallega'da son dakika! İmza... Trabzonspor'daki geleceği merak konusu olan Rodallega ile son pazarlıklar yapılıyor. Kolombiyalı oyuncu, 1.4 milyon eurodan 2 yıllık sözleşme isterken, yönetim 1.2 milyon eurodan 1+1 yıllık anlaşma önerdi, 1 hafta süre verdi.
7.06.2019 Trabzonspor
Futbol dünyasını yasa boğan kazalar!
Futbol dünyasını yasa boğan kazalar! Kayseri'den dönerken yaşanan kaza sonucu yaşamını yitiren Alanyaspor'un Çek oyuncusu Sural, futbol dünyasında kazalarda hayatını kaybeden isimleri akıllara getirdi.
29.04.2019 Alanyaspor
Atletico Nacional Rodallega ile görüşmelere başladı!
Atletico Nacional Rodallega ile görüşmelere başladı! Trabzonspor’da sezon sonunda Hugo Rodallega ile yollar ayrılıyor.
11.04.2019 Trabzonspor
Rodallega sezon sonunu bekliyor!
Rodallega sezon sonunu bekliyor! Trabzonspor’da bu sezon 13 gol ve 3 asist ile oynayan Hugo Rodallega aceleci davranmıyor. Kolombiyalı futbolcu, yönetimin pazarlık teklifine “Mayıs ayında görüşelim” yanıtını verdi. Bunun üzerine taraflar, Mayıs başı için söz kesti.
8.04.2019 Trabzonspor
Bir takım böyle yok oldu!
Bir takım böyle yok oldu! Kariyerinin en önemli transferini gerçekleştirdikten iki gün sonra bindiği uçağın çakılması sonucu yaşamını yitiren Arjantinli futbolcu Emiliano Sala, spor dünyasının sıra dışı şekilde ölen isimlerini akla getirdi.
8.02.2019 Şampiy10
Castillo'da sürpriz gelişme!
Castillo'da sürpriz gelişme! Trabzonspor'da bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Fabian Castillo'nun Atletico Nacional ile masaya oturduğu iddia edildi.
5.05.2018 Trabzonspor
Transfer son anda yattı!
Transfer son anda yattı! Trabzonsporlu Hugo Rodallega, ülkesinin takımlarından Atletico Nacional’e transferinin son anda gerçekleşmediğini açıkladı.
12.02.2018 Trabzonspor
Transferi çok ses getirmişti! Ayrılıyor...
Transferi çok ses getirmişti! Ayrılıyor... Kolombiyalı futbolcu ayrılma konusunda çok ısrar edince yönetim teklifi değerlendirme kararı aldı. Atletico Nacional ile sıkı bir pazarlık yapılıyor.
31.01.2018 Trabzonspor
Ayrılık sinyali! Görüştüğü takımı açıkladı!
Ayrılık sinyali! Görüştüğü takımı açıkladı! Fabian Castillo, Trabzonspor’daki memnuniyetsizliğini dile getirdi, forma giymek istediği takımın ismini vererek, görüşmelere başladığı itirafında bulundu.
23.01.2018 Trabzonspor
Efsane kaleci vekillik teklifini reddetti!
Efsane kaleci vekillik teklifini reddetti! Siyasi parti kurma hazırlıkları içinde olan FARC efsane kaleci Higuita'ya vekillik teklif etti. Higuita 'esas tutkusu futbol olduğu için' teklifi reddetti.
6.09.2017 Dünya
Tottenham'a Kolombiyalı savunmacı
Tottenham'a Kolombiyalı savunmacı Kuzey Londra ekibi, Ajax'tan Kolombiyalı defans oyuncusu Sanchez'i transfer etti.
18.08.2017 İngiltere
Kasımpaşa'ya Kolombiyalı forvet
Kasımpaşa'ya Kolombiyalı forvet Süper Lig ekibi Kasımpaşa, Kolombiyalı forvet Michael Rangel'i satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı.
14.07.2017 Kasımpaşa Spor
Süper Kupa, Atletico Nacional'in
Süper Kupa, Atletico Nacional'in Kolombiya'nın Atletico Nacional ekibi, Brezilya'nın Chapecoense takımını rövanş maçında 4-1 yenerek Güney Amerika Süper Kupa'nın (Recopa Sudamericana) sahibi oldu.
11.05.2017 Futbol
Chapecoense onları unutmadı!
Chapecoense onları unutmadı! Brezilya temsilcisi Chapecoense, 19 futbolcusu ve teknik ekibini kaybettiği Kolombiya'daki enkaz alanında anma töreni düzenledi
10.05.2017 Futbol
Chapecoense dev kupaya bir adım uzakta
Chapecoense dev kupaya bir adım uzakta Sudamericana Kupası şampiyonu Brezilya'nın Chapecoense takımı, Libertadores Kupası'nı kazanan Kolombiya'nın Atletico Nacional ekibini, Güney Amerika Süper Kupa (Recopa Sudamericana) ilk maçında 2-1 mağlup etti.
5.04.2017 Futbol
Chapecoense ile Atletico National'in uçak kazası sonrası ilk maç
Chapecoense ile Atletico National'in uçak kazası sonrası ilk maç Güney Amerika Kupası finalinde Atletico Nacional ile mücadele etmek üzere Kolombiya'ya giderken geçen yıl kasım ayında 71 kişinin yaşamını yitirdiği uçak kazasında 19 kulüp mensubunu kaybeden Brezilya'nın Chapecoense takımı, bu olay sonrası rakibiyle ilk kez Güney Amerika Süper Kupası'nda 4 Nisan'da karşılaşacak.
28.03.2017 Futbol
2016'nın en iyisi Cristiano Ronaldo
2016'nın en iyisi Cristiano Ronaldo FIFA'nın düzenlediği 'The Best' (En iyi) töreni bu akşam gerçekleştirildi. 2016 yılının en iyi futbolcusu ödülünü Cristiano Ronaldo kazandı.
9.01.2017 İspanya
Chapecoense sahaya indi
Chapecoense sahaya indi Kolombiya'da meydana gelen uçak kazasında futbolcusu ve teknik ekibini kaybeden Brezilya ekibi Chapecoense, ilk antrenmanını yaptı.
23.09.2021 Futbol
Trajik uçak kazasının ardından Chapecoense!..
Trajik uçak kazasının ardından Chapecoense!.. Uçak kazasında 19 futbolcusu ve teknik ekibini kaybeden Brezilya'nın Chapecoense takımı, yeniden yapılanma sürecinde 20 oyuncuyu kadrosuna katacak
4.01.2017 Futbol
2016 dünyada böyle geçti
2016 dünyada böyle geçti 2016'yı geride bırakırken geçtiğimiz seneye damgasını vuran yılın 'en'lerini ve kazananlarını sizler için derledik...
10.11.2021 Diğer Sporlar
Chapecoense, Sudamericana Kupası'nı aldı!
Chapecoense, Sudamericana Kupası'nı aldı! CONMEBOL, final yolunda geçirdikleri uçak kazasıyla futbol dünyasını yasa boğan olay sonrası resmen Copa Sudamericana şampiyonu ilan ettiği Chapecoense'ye kupasını verdi.
22.12.2016 Futbol
Futbol tarihinde bir ilk!
Futbol tarihinde bir ilk! Atletico Nacional-Kashima Antlers mücadelesinde futbol tarihinde bir ilk yaşandı. Maçın hakemi video hakem sistemini kullanarak pozisyonu tekrar izleyip penaltı verdi.
14.12.2016 Futbol
İlk soru: Maç kaç kaç bitti?
İlk soru: Maç kaç kaç bitti? Tam 9 gün makinelere bağlı yaşadıktan sonra kendi başına nefes almaya başlayan Chapecoense’li Neto, bilinci açıldıktan sonra bu soruyu sordu: Maç kaç kaç bitti?
12.12.2016 Futbol
Kulüpler Dünya Kupası heyecanı başlıyor
Kulüpler Dünya Kupası heyecanı başlıyor FIFA'ya bağlı 6 konfederasyonunun şampiyonlarının yanı sıra ev sahibi Japon ekibi Kashima Antlers'in mücadele edeceği 2016 Kulüpler Dünya Kupası, yarın başlayacak.
23.09.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Atletico Nacional ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atletico nacional haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.