Çeyrek Fiyat

Çeyrek Fiyat

Son dakika çeyrek fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çeyrek fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çeyrek fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çeyrek Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çeyrek fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 735 çeyrek fiyat haberi bulunmuştur. Tüm çeyrek fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gram, çeyrek ve yarım altını olanlar dikkat! Uzman isim kritik tarihi açıkladı
Gram, çeyrek ve yarım altını olanlar dikkat! Uzman isim kritik tarihi açıkladı Altın fiyatları için son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Ons altındaki düşüşü takip eden altının gram fiyatı Kapalıçarşı piyasasında geriledi. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Kuyumcular yatırımcıların en çok gram altın tercih ettiğini dile getirirken, ‘Öğle arasında bile gram altın alıyorlar” dedi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de altının gram fiyatı için 3000 TL tahmininde bulundu.
27.01.2024 Ekonomi
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altında rekor beklentisi...
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altında rekor beklentisi... Altın fiyatlarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Yatırımcı anbean altın fiyatlarını takip ederken küresel gelişmeleri ve salgındaki son gelişmeler de dikkatle takip ediliyor. 2020 yılında en çok gram altın satıldı ancak 2021'de tahminler altının rekor kıracağı yönünde. Kuyumcular altın fiyatlarında önümüzdeki günleri işaret ederek şaşırtıcı bir tahminde bulundu. Peki, Çeyrek ve gram altın fiyatı bugün ne kadar? Altın fiyatları ne olur, yükselir mi? İşte altın fiyatlarında son durum ve serbest piyasa Kapalıçarşı altın fiyatları...
28.01.2021 Ekonomi
Altın yorumları! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek ve gram altın ne kadar?
Altın yorumları! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek ve gram altın ne kadar? Bugünkü altın fiyatları sabah saatlerinden itibaren yatırımcının merak ettiği konular arasında geliyor. Altın fiyatlarında etkili olan küresel gelişmelere bakıldığında, ABD'nin yeni başkanı Joe Biden Çin ile gerçekleştirilen Faz 1 anlaşmasındaki tarifeleri kaldırmayacağını açıklaması küresel düzeyde doların değer kaybetmesine neden oldu. Dolardaki değer kaybı ile birlikte ons altında son 1 haftanın en yüksek seviyesi görüldü. Bugün sabah saatlerinden itibaren altın 1,837 dolar seviyesine yükselirken gün içinde 1.850 seviyesi analistler tarafından direnç noktası olarak görülüyor. Altında yukarı yönlü hareket gün içinde devam edebilir. Yatırımcı yurt içi altın fiyatlarını da takip etmeyi dürdürüyor. Analistlerin yorumları, Kapalı Çarşı altın fiyatları ile serbest piyasa altın fiyatları küçük yatırımcının dikkatle takip ettiği noktalar arasında... Peki, Bugün çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? İşte bugünkü altın fiyatları ve analistlerin altın yorumları...
3.12.2020 Ekonomi
Rekor üstüne rekor kırıyor! Duyan oraya koşuyor
Rekor üstüne rekor kırıyor! Duyan oraya koşuyor Altın fiyatlarının rekor seviyelere ulaşmasının ardından bazı vatandaşlar yatırım yapabilmek için soluğu kuyumcularda aldı, bazı vatandaşlar ise altınlara sadece vitrinlerden bakmakla yetindi.
27.07.2020 Ekonomi
Rekor üstüne rekor kırıyor! Gram altın 330 lirayı aştı
Rekor üstüne rekor kırıyor! Gram altın 330 lirayı aştı Hızlı yükseliş yaşayan gram altın fiyatları küresel piyasalarda gece yarısı 330 lirayı gördü. Bir süre bu seviyelerden işlem gören altın sonrasında 325 lira seviyelerinde dengelenme yaşandı.
24.02.2020 Ekonomi
Gram altın, çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı! Uzmanlardan flaş tahmin ve rakakm geldi
Gram altın, çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı! Uzmanlardan flaş tahmin ve rakakm geldi Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bir süredir yükselişini sürdüren altının onsu 2300 doları aşarak rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseliyor? Altın fiyatları hangi seviyelere kadar çıkacak? Uzmanlar artışın nedenini ABD Merkez Bankası Fed'in faiz indirimi beklentisine, jeopolitik gerginliklere ve merkez bankalarının altın alımına bağlıyor.
5.04.2024 Ekonomi
Seçim sonrası altın fiyatlarında son durum! Gram, çeyrek, tam altında rekor fiyat ve tarihi seviye...
Seçim sonrası altın fiyatlarında son durum! Gram, çeyrek, tam altında rekor fiyat ve tarihi seviye... Altın fiyatları yerel seçimler sonrası yeni rekor kırdı. Uluslararası piyasalarda ons altının yükselmesiyle beraber gram altın fiyatları tarihi seviyeleri gördü. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Seçim sonrası altın fiyatları ne olacak?' sorusunu yanıtladı. İşte gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatlarında son durum
1.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında yeni rekor! Yatırımcının yüzü gülüyor, yüzde 90 kazanç sağladı
Altın fiyatlarında yeni rekor! Yatırımcının yüzü gülüyor, yüzde 90 kazanç sağladı Altın fiyatları yükselişe geçti. Altın fiyatları tarafında alım satım hacminin artmasıyla yatırımcılar canlı rakamları yakın takibe aldı. Ons altın fiyatı tekrar 2200 dolar seviyesine yaklaşırken altın gram fiyatı 2270 lira üstünde işlem görüyor. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın fiyatları 27 Mart bugün ne kadar? İşte altın piyasasından canlı rakamlar....
28.03.2024 Ekonomi
Altında yüksek kazanç için büyük fırsat! Gram altında 3 bin 500 lira uyarısı yapıldı
Altında yüksek kazanç için büyük fırsat! Gram altında 3 bin 500 lira uyarısı yapıldı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları tarihi rekorları tek tek geçti. Altın fiyatları artışını tüm hızıyla sürdürüyor. 2161 dolardan işlem gören ons altın son 5 ayın en iyi haftasını geçiriyor. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı iç piyasada 2200 lira üzerinde seyrediyor. Altın son bir haftada yatırımcısına yüzde 14,25 oranında değer kazandırdı. Öte yandan altın fiyatları ABD'de açıklanacak istihdam verilerine odaklandı. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili yatırımcıya çok önemli uyarı geldi. Altın fiyatının ne zaman 3 bin 500 lira olacağıyla ilgili bilgi verildi. Peki gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altında son durum ne? İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar..
8.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitinginde önemli açıklamalarda bulunarak, "Muğla ile birlikte Türkiye haritasının tamamını Cumhur İttifakı'nın renkleri ile boyamaya var mısınız? Şu an rakamı aldım, 50 bin kişi var. 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz. İkinci asra yakışır yeni kalkınma hamlesinin startını sizlerle sandıkta vereceğiz. Ülkemize en büyük müjdemiz bu olacak." ifadelerini kullandı.
3.03.2024 Gündem
Gram altın yıl sonu ne kadar olacak? Çeyrek altın bulunamıyor, nedeni ortaya çıktı
Gram altın yıl sonu ne kadar olacak? Çeyrek altın bulunamıyor, nedeni ortaya çıktı Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? sorusunu özellikle yatırımcılar merak ediyor. Altında rekor fiyat için tarih verildi. Öte yandan son dönemde kuyumcu esnaflarının satacak çeyrek altın ve Cumhuriyet altını bulamadıkları belirtiliyor. Peki piyasada çeyrek altın ve Cumhuriyet altını neden yok. İşte detaylar...
24.02.2024 Ekonomi
Altın ve dolar yatırımı olan için kritik uyarı geldi! Elimde altın var, faize mi borsaya mı geçsem? sorusunu uzman isim yanıtladı
Altın ve dolar yatırımı olan için kritik uyarı geldi! Elimde altın var, faize mi borsaya mı geçsem? sorusunu uzman isim yanıtladı Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında mart ayı sonuna dikkat çeken bir uyarıda bulundu. 'Panik' gözlemini paylaşan Memiş, borsa için de çarpıcı bir iddiayı ortaya attı.
23.02.2024 Ekonomi
Ekonomi Koordinasyon Kurulu: Deprem bölgesine yönelik adımlar devam edecek
Ekonomi Koordinasyon Kurulu: Deprem bölgesine yönelik adımlar devam edecek Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nca (EKK), "Türkiye'de geliştirilen ve kartlı ödeme sistemleri alanında ülkemizin markası olan Türkiye'nin Ödeme Yöntemi'ne (TROY) ilişkin son dönem gelişmeler Kurul üyeleriyle paylaşılmıştır. TROY'un kullanımında düzenli bir artış gözlenmekte olup, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın öncülüğünde TROY kullanımı yaygınlaştırılacaktır" açıklaması yapıldı.
19.02.2024 Ekonomi
Altın fiyatları için rekor rakam! Gram altında makas açıldı, fark 170 liraya çıktı
Altın fiyatları için rekor rakam! Gram altında makas açıldı, fark 170 liraya çıktı Altın fiyatlarında hareketlilik devam ederken uzman isimden çarpıcı açıklamalar geldi. 2024 yılında yeni rekorların kaçınılmaz olduğunun sinyalini veren uzmanlar altının gram fiyatının 3.000 TL’yi göreceğini ve 2000 TL’nin ise artık dip fiyat olacağını savunuyor. Fiyatlar yükselişken Kapalıçarşı altın alış satış arasındaki makas farkı da yeniden 200 liraya doğru yaklaşıyor. İşte 6 Ocak 2024 Cumartesi güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları
6.01.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Enflasyonda düşüş devam edecek
Bakan Şimşek: Enflasyonda düşüş devam edecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyonda düşüş devam edecek. Daha destekleyici finansal koşullar, yani sıkı finansal koşullardan, sıkı para politikasından daha gevşek bir para politikasına doğru evrileceğiz" dedi.
4.01.2024 Ekonomi
Yaz meyvesi erik ve kirazın fiyatı altın ile yarışıyor
Yaz meyvesi erik ve kirazın fiyatı altın ile yarışıyor Kayseri'de özellikle hamile kadınların tercih ettiği yaz meyveleri erik ve kirazın kilogram fiyatı, 3 bin ile 3 bin 200 TL arasında değişiyor. Kış aylarında yurt dışından getirilen mevsim dışı meyveler, şimdilerde çeyrek altın fiyatı ile yarışıyor.
19.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında Meclis'te konuşuyor. Yılmaz "Dezenflasyon politikalarımızın devamlılığı sağlanarak 2025 yılında istikrar dönemine geçilecek; enflasyondaki gerileme hız kazanacak, öngörülebilirlik artacak ve 2026 yılında enflasyon yeniden tek haneye çekilecektir" dedi.
11.12.2023 Ekonomi
MB Başkanı Erkan duyurdu: Reeskont limitlerini daha da artıracağız
MB Başkanı Erkan duyurdu: Reeskont limitlerini daha da artıracağız Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan "3 milyar liraya yükselttiğimiz reeskont limitini daha da artıracağız, çalışmalar devam ediyor" dedi.
8.12.2023 Ekonomi
Altında tarihi rekor! Dolar, euro değiştirdi, gram, çeyrek altında yeni zirve verildi
Altında tarihi rekor! Dolar, euro değiştirdi, gram, çeyrek altında yeni zirve verildi Altında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatlarında, gram ve çeyrek altında tüm zamanların rekoru kırıldı. Altın fiyatlarında yaşanan fiyat hareketliliği nedeniyle gram altın bu hafta zirveyi test etti. Ons altın 2000 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Peki altında yükseliş devam eder mi? İşte detaylar...
2.12.2023 Ekonomi
MB Başkanı Erkan: Atılan adımların etkileri gözlenmeye başladı
MB Başkanı Erkan: Atılan adımların etkileri gözlenmeye başladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye "Parasal sıkılaştırma ve sadeleşme kapsamında atılan adımların etkilerini gözlenmeye başladı" dedi.
16.11.2023 Ekonomi
Gram altın ne kadar? Altın fiyatları yükselir mi düşer mi, altının gramı kaç TL oldu?
Gram altın ne kadar? Altın fiyatları yükselir mi düşer mi, altının gramı kaç TL oldu? İsrail’in Gazze’ye saldırıları piyasaları altüst etti. İsrail’in Gazze’ye olası kara harekatı da bölgedeki tansiyonu yükseltecek gibi duruyor. Yatırımcılar bugün açıklanacak ABD'nin üçüncü çeyrek GSYH rakamlarını ve cuma günü açıklanacak PCE fiyat endeksini bekliyor. Peki, Gram altın ne kadar? Altın fiyatları yükselir mi düşer mi, altının gramı kaç TL oldu?
26.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fiyatları şişirenleri engellemek amacıyla kimlik doğrulaması ve para cezası müeddiyesi getirdik. Galericilere 221 milyon lira idari para cezası kesildi. Stokçuluk yapan perakendecilere kesilen ceza 188,5 milyon lirayı geçti. İdari para cezaları ve men cezalarının caydırıcı hale gelmesi açıktır." dedi
5.09.2023 Gündem
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 İddaa
MSB açıkladı: Şile'de bulunan top mermileri 2. Dünya Savaşı'ndan kalma
MSB açıkladı: Şile'de bulunan top mermileri 2. Dünya Savaşı'ndan kalma Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları Şile açıklarında tespit edilen top mermilerinin bölge için bir tehdit oluşturmadığını açıkladı.
3.08.2023 Gündem
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın önceki gün ses getiren enflasyon raporu sunumunun ardından dün de yeni atanan ekibi açıklandı. Yeni Merkez Bankası başkan yardımcıları Hatice Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Fatih Karahan’la ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Piyasaların yakından takip ettiği üç isim de uzmanlardan tam not alırken, ‘liyakat’ vurgusu yapıldı.
29.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çeyrek Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çeyrek fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.