16 bin TL karşılıksız devlet desteği! Paralar banka hesaplarına yatırılıyor, 30 gün içerisinde...
16 bin TL karşılıksız devlet desteği! Paralar banka hesaplarına yatırılıyor, 30 gün içerisinde... Devletten karşılıksız para desteği! Pek çok kişi haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor. Yaş ve süre sınırı bulunuyor. Devlet tarafından toplam 16 bin lira karşılıksız ödeme yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler en geç 30 gün içinde yapılıyor. Evlenmeyi düşünen ancak maddi nedenlerden dolayı zorlanan gençlere devletten güzel haber geldi. 'Çeyiz hesabı' ile devletten yardım almak mümkün. Bu ödemeden yararlanabilmek için bazı şartlara uymak gerekiyor. Eşlerin ayrı ayrı başvuru yapması durumunda kişi başı 16 bin lirayı bulan destek 32 bin liraya kadar çıkabiliyor. İkiye katlanan destek ile yuva kurmak, gençler için daha kolay hale geliyor.
2.03.2022 Ekonomi
Çeyiz hesabı olanlara iyi haber! İki katına çıkarılıyor
Çeyiz hesabı olanlara iyi haber! İki katına çıkarılıyor Çeyiz Hesabı olanlara iyi haber. Düzenli ödeme yapmama imkanı Ağustos sonuna kadar iki katına çıkarıldı.
9.06.2020 Ekonomi
Çeyiz Hesabı'nın Şartları nelerdir?
Çeyiz Hesabı'nın Şartları nelerdir? Aralık ayında Resmi Gazete'de yayınlandıktan sonra yürürlüğe giren Çeyiz Hesabı nedir? Çeyiz Hesabına katılım koşulları nelerdir. Yeni evlenecek olan çiftler için yeni umut kapısı olan Çeyiz Hesabı'nın Şartları nelerdir? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem