Ceren Yılmaz

Ceren Yılmaz

Son dakika Ceren Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ceren Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ceren Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceren Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceren yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 ceren yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm ceren yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzleyenler inanamadı! 18 dakikada 550 çöp şiş yedi, işte kazandığı ödül
İzleyenler inanamadı! 18 dakikada 550 çöp şiş yedi, işte kazandığı ödül Antalya’da bir restoranın düzenlediği yarışmaya katılan 33 yaşındaki Avustralyalı James Webb, 18 dakika gibi kısa bir sürede 550 çöp şiş yiyerek rekor kırdı. Avustralyalı turistin rakibi olan ve daha önce 46 dakikada 315 çöp şiş yiyen Ceren Yılmaz Ay, yarışmanın yarısını rakibini şaşkınlık içerisinde izleyerek geçirdi. İşte haberin detayları...
21.01.2023 Yaşam
Zümrüdüanka dizisinin Zümrüt’ü Ceren Yılmaz’dan Miami’den bikinili paylaşım!
Zümrüdüanka dizisinin Zümrüt’ü Ceren Yılmaz’dan Miami’den bikinili paylaşım! Zümrüdüanka dizisiyle adını duyuran Ceren Yılmaz, uzun zamandır ABD tatiline devam ediyor. New York ve Manhattan’dan sonra rotasını Miami’ye çeviren Ceren Yılmaz, bikinili pozlarıyla nefes kesti.
12.12.2021 Magazin
Ceren Yılmaz hastaneye kaldırıldı
Ceren Yılmaz hastaneye kaldırıldı Koronavirüse yakalanan oyuncu Ceren Yılmaz hastaneye kaldırıldı.
2.04.2021 Magazin
Ceren Yılmaz: 'Kızımı zindana atmışlar' diye ağlıyor
Ceren Yılmaz: 'Kızımı zindana atmışlar' diye ağlıyor Ceren Yılmaz, annesi Fatma Yılmaz ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Yılmaz, oynadığı dizi hakkında "Annem beni hiç eleştirmiyor. Hep çok güzel olmuş diyor ama anneannem gerçek sanıyor. 'Kızımı zindana atmışlar' diye ağlıyor" dedi.
14.11.2020 Magazin
Zümrüdüanka dizisi konusu ne? Oyuncuları kimler?
Zümrüdüanka dizisi konusu ne? Oyuncuları kimler? Zümrüdüanka Dizisi ilk bölümüyle ekrana geldi. Cumartesi akşamları yayınlanacak olan dizinin yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstleniyor. Peki Zümrüdüanka dizisi konusu ne? Oyuncuları kimler? İşte detaylar…
26.01.2020 Gündem
Bahar Şahin'in yatak pozu olay oldu!
Bahar Şahin'in yatak pozu olay oldu! Zalim İstanbul unutulmaz bir sezon finali ile tatile girdi. Dizinin güzel oyuncusu Bahar Şahin'in yatak pozu ise sosyal medyada olay oldu.
2.07.2019 Magazin
Milyonlar kazanan Murat Boz'un sigortasız işçi çalıştırdığı kesinleşti!
Milyonlar kazanan Murat Boz'un sigortasız işçi çalıştırdığı kesinleşti! Murat Boz’un, iki dansçısını 2007'den beri sigortasız çalıştırdığı kesinleşti. Bölge Adliye Mahkemesi, Boz’un itirazını reddederek, iki dansçının lehine kararı onadı.
3.01.2019 Magazin
Rusya'dan gelip, 415 şiş yiyerek rekor kırdı
Rusya'dan gelip, 415 şiş yiyerek rekor kırdı ANTALYA'da bir et restoranı tarafından düzenlenen yarışmaya katılan Katarina Pekoğlu (35), 32 dakikada 415 adet çöp şiş yiyerek yeni bir rekora imza attı. Bir süre önce Türk vatandaşı olan Pekoğlu, yarışma için memleketi Rusya'dan geldi.
13.11.2018 Gündem
46 dakikada 315 çöp şiş yiyen Ceren, 3 kilo aldı
46 dakikada 315 çöp şiş yiyen Ceren, 3 kilo aldı Antalya'da bir restoranın yaptığı yarışmaya katılan 21 yaşındaki Ceren Yılmaz, 46 dakikada 315 çöp şiş yiyerek yeni bir rekora imza attı. Daha önce de 255 çöp şiş yiyerek rekor kıran Yılmaz, kendi rekorunu yeniledi. Yılmaz'ın, yarışma sonunda 3 kilo aldığı görüldü.
4.11.2018 Yaşam
Murat Boz'a çok kötü haber!
Murat Boz'a çok kötü haber! Dansçısı Ceren Yılmaz’ı sigortasız çalıştırdığı gerekçesiyle mahkemeye verilen Murat Boz’a kötü haber geldi. Sanatçı, eksik primleri ödeyecek.
4.12.2017 Magazin
Murat Boz'un başı belaya girdi! Sigortasız...
Murat Boz'un başı belaya girdi! Sigortasız... Murat Boz, 2 dansçısını 2007'den beri sigortasız çalıştırınca başı belaya girdi. Mahkeme iki dansçının lehine karar verince ünlü popçu karara itiraz etti.
10.10.2017 Magazin
Deli Gönül 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Deli Gönül ne zaman başlıyor?
Deli Gönül 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Deli Gönül ne zaman başlıyor? Deli Gönül Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. İlk bölüm fragmanı yayınlanan Deli Gönül zengin oyuncu kadrosu ile göz kamaştırıyor. İşte Deli Gönül 1. bölüm fragmanları ve konusu...
29.09.2021 Gündem
Fal baktı Sırbistan karıştı
Fal baktı Sırbistan karıştı Sırp Cumhurbaşkanı’na kahve falı bakan Türk tasarımcı Ceren Yılmaz manşetlere taşındı
11.02.2016 Magazin
TRT 1'in dizisine 2 yeni isim
TRT 1'in dizisine 2 yeni isim Kanalda yayınlanan Osmanlı dizisinin kadrosuna 2 yeni oyuncu dahil oldu.
20.02.2015 Televizyon
Filinta dizisi bu akşam TRT 1'de başlıyor!
Filinta dizisi bu akşam TRT 1'de başlıyor! TRT 1'in merakla beklenen dizisi Filinta bu akşam görücüye çıkıyor. Yayınladığı fragmanlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Filinta 'Bir Osmanlı Polisiyesi' dizisi beğenilecek mi merak konusu. Filinta'dan son detaylar haberimizde..
23.12.2014 Magazin
Lost'un yönetmeni Türkiye'de
Lost'un yönetmeni Türkiye'de İZMİT’te, kapatılan Seka Kağıt Fabrikası içindeki eski binalar değerlendirilerek oluşturulan SEKA Film Platosu bugün dünyaca ünlü yönetmen Bobby Roth’u ağırladı...
22.10.2014 Magazin
Murat Boz'a 3 dava birden!
Murat Boz'a 3 dava birden! İki vokalisti ve bir dansçısı sigortasız çalıştırdığı iddiasıyla...
30.10.2013 Magazin
Güzeller içinde Bonomo
Güzeller içinde Bonomo tar TV tarafından düzenlenen 'Miss Turkey 2012 Güzellik Yarışması'nda sahne alacak isimler açıklandı...
28.05.2012 Magazin
Diyarbakır'da 23 Nisan'da asker sloganla yürüdü
Diyarbakır'da 23 Nisan'da asker sloganla yürüdü DİYARBAKIR'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı...
29.09.2021 Gündem
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Baba Cihantimur'un 'fenomenler' bağlantısı ortaya çıktı
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Baba Cihantimur'un 'fenomenler' bağlantısı ortaya çıktı 17 yaşındaki Timur Cihantimur, çarptığı sürücünün ölümüne neden olmuş ve annesi Eylem Tok tarafından Amerika'ya kaçırılmıştı. Olaya ilişkin 1 kişi tutuklanırken baba Bülent Cihan Timur'un da fenomenler soruşturmasında şüpheli sıfatı ile yer aldığı öğrenildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise dün yaptığı konuşmada yurt dışına kaçan Timur Cihantimur (17) ile annesi Eylem Tok'un iadesine ilişkin, "İade dosyamızı ilettik ve geçici tutuklama evrakımızı da gönderdik. Bugün itibarıyla Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı'ndan cevap geldi. Bu cevabi yazıda istenen bazı belgeler var. Bu belgeleri de tamamladık. Buradaki süreci takip ediyoruz" dedi.
13.03.2024 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı Uluslararası Estetik Grup Cimnastik Federasyonu tarafından Bulgaristan’ın Burgas kentinde düzenlenen Balkan Oyunları’na İstanbullu cimnastikçiler damga vurdu. 8 farklı ülkeden 62 takımın katıldığı yarışmada, İstanbul Şavkar Cimnastik Kulübü sporcuları, rakiplerini geride bırakarak 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.
12.07.2023 Şampiy10
Salı akşamının galibi olan Dönence izleyicileri ekran başına kilitledi!
Salı akşamının galibi olan Dönence izleyicileri ekran başına kilitledi! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ikinci bölümü ile ekrana geldi.
12.07.2023 Televizyon
Berfin Ant, Dönence ile izleyici karşısına çıkıyor!
Berfin Ant, Dönence ile izleyici karşısına çıkıyor! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan birinci bölümü ile izleyiciden tam not alan dizisi Dönence ikinci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
7.07.2023 Televizyon
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ceren Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceren yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.