Ceren Özdemir

Ceren Özdemir

Son dakika Ceren Özdemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ceren Özdemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ceren Özdemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceren Özdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceren özdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 ceren özdemir haberi bulunmuştur. Tüm ceren özdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ceren Özdemir'in katilinin cezası onandı
Ceren Özdemir'in katilinin cezası onandı Ordu'da, üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i (20) evinin önünde bıçaklayarak öldüren Özgür Arduç'a (36) ‘Canavarca hisle kasten öldürme’ suçundan verilen 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, Yargıtay 1’inci Ceza Dairesi'nce onandı. Koşullu salıvermeden yararlandırılmayacak olan sanık Arduç cezasını, sıkı güvenlik rejimlerine göre çekecek.
23.11.2021 Gündem
Ceren'in katiline 15 yıl 9 ay hapis cezası
Ceren'in katiline 15 yıl 9 ay hapis cezası Ordu'da takip ettiği üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i (20) öldüren Özgür Arduç (36), yakalandığı sırada iki polis memurunu bıçakla yaraladığı gerekçesiyle yargılandığı davada 'kamu görevlisine karşı görevini yapmasını engellemek' ve 'polis memurlarını öldürmeye teşebbüs' suçlarından 15 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
28.09.2021 Yaşam
Polislere saldırıdan yargılanan Ceren Özdemir'in katilinden şok sözler!
Polislere saldırıdan yargılanan Ceren Özdemir'in katilinden şok sözler! Ordu'da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in (20) katil zanlısı Özgür Arduç'un (36) yakalandığı sırada 2 polis memurunu yaraladığı gerekçesiyle 'Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs' suçundan açılan davanın görülmesine devam edildi. Arduç, mahkeme başkanının, "Söylemek istediğin bir şey var mı?" sorusuna "Daha uzayacak mı mahkeme? Duruşmaya çıkmak istemiyorum" yanıtını verdiği öğrenildi.
19.01.2021 Gündem
Polislere saldırıdan yargılanan Ceren'in katili: Duruşmaya çıkmak istemiyorum
Polislere saldırıdan yargılanan Ceren'in katili: Duruşmaya çıkmak istemiyorum Ordu'da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in (20) katil zanlısı Özgür Arduç'un (36) yakalandığı sırada 2 polis memurunu yaraladığı gerekçesiyle 'Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs' suçundan açılan davanın görülmesine devam edildi. Arduç, mahkeme başkanının, "Söylemek istediğin bir şey var mı?" sorusuna "Daha uzayacak mı mahkeme? Duruşmaya çıkmak istemiyorum" yanıtını verdiği öğrenildi.
19.01.2021 Gündem
Ceren Özdemir’in ailesi, Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu
Ceren Özdemir’in ailesi, Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu Ordu’da üniversite öğrencisi, balerin Ceren Özdemir'i (20) evinin önünde bıçaklayarak öldüren ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çaptırılan Özgür Arduç'un (36) cezaevinden firar etmesinde kamu görevlilerinin ihmali olduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma sonunda verilen takipsizlik kararını acılı aile, Anayasa Mahmesi'ne taşıdı. Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruda bulunan anne Güfer Özdemir, "İhmal olmasaydı benim çocuğum bugün yaşıyor olacaktı" dedi.
3.10.2020 Gündem
Bakan Selçuk'tan "kadına şiddetle  mücadele" paylaşımı
Bakan Selçuk'tan "kadına şiddetle mücadele" paylaşımı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kadına yönelik şiddetle mücadelenin, her türlü ideolojik bakış açısı ve siyasi düşüncenin dışında ve üstünde tutulması gereken temel bir insanlık meselesi olduğuna işaret ederek, "Dolayısıyla, şiddeti uygulayanlar kim olursa olsun, 83 milyon tek yürek 'şiddete dur!' diyebilmeliyiz." ifadesini kullandı.
22.07.2020 Gündem
Sosyal medyadaki 'tahliye' iddialarına yalanlama! Emrah Serbes'e virüs izni
Sosyal medyadaki 'tahliye' iddialarına yalanlama! Emrah Serbes'e virüs izni TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen infaz düzenlemesinin ardından tahliye edildiği ya da edileceği yönünde paylaşımlar yapılan Ceren Özdemir, Ceren Damar Şenel ve Emine Bulut'un katil zanlılarının suçlarının bu düzenleme kapsamında olmadığı, hüküm giymeleri halinde düzenlemeden yararlanamayacakları belirtildi. 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan senarist Emrah Serbes’in ise 'Covid-19' kapsamında izne çıkarıldığı, izin sonrası kalan cezasının infazı için tekrar ceza infaz kurumuna döneceği belirtildi.
19.04.2020 Gündem
Ceren'in katili polislere saldırıdan hakim karşısında; maske ve eldiven taktı
Ceren'in katili polislere saldırıdan hakim karşısında; maske ve eldiven taktı Ordu'da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in (20) katil zanlısı Özgür Arduç'un (36) yakalandığı sırada 2 polis memurunu yaraladığı gerekçesiyle 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs' suçundan açılan davanın görülmesine devam edildi. Duruşmaya (SEGBİS) aracılığıyla bağlanan Özgür Arduç'un corona virüs tedbirleri kapsamında maske ve eldiven taktığı görüldü.
31.03.2020 Gündem
Güleda'nın annesinden yürek yakan sözler!
Güleda'nın annesinden yürek yakan sözler! Isparta’da ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zafer Pehlivan (19) tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in (19) annesi Vefaret Cankel (50), olaydan 67 gün sonra konuştu. Anne Cankel, 25 Şubat'ta 'tasarlayarak' ve 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçlarından hakim karşısına çıkacak olan kızının katilinin en ağır cezayı alacağına inandığını söyledi.
24.02.2020 Gündem
Ceren Özdemir'in ailesi suç duyurusunda bulundu
Ceren Özdemir'in ailesi suç duyurusunda bulundu Ceren’in ailesi, katil Arduç’un firar ve yakalanma süreciyle ilgili suç duyurusunda bulundu. Ailenin avukatı Ordu Barosu Başkanı Haluk Murat Poyraz, katil Arduç’un Rize Kalkandere Yarı Açık Cezaevi’nden firar etmesi ve yakalanma sürecindeki ihmallerle ilgili suç duyurusunda bulundu.
12.02.2020 Yaşam
Ceren Özdemir'in hayalleri notlarda kaldı...
Ceren Özdemir'in hayalleri notlarda kaldı... Ordu’da, evinin önünde uğradığı bıçaklı saldırıda ölen Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları 3’üncü sınıf öğrencisi balerin Ceren Özdemir’in (20), hedefleri ve yıllık planlarını kaleme aldığı günlük notlar ortaya çıktı. Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğan genç kızın, piyona öğrenmek, yurt dışına gitmek ve oyuncu olmak gibi hayallerinin yer aldığı notlar, görenleri duygulandırdı. Katil zanlısının ağırlaştırılmış müebbet hapse çaptırılmasının ardından, Özdemir'in yakınları ve arkadaşları, hayalleri yarım kalan Ceren'in kabrini ziyaret edip, buket bıraktı.
21.01.2020 Gündem
Ceren Özdemir'in katiline ağırlaştırılmış müebbet verildi
Ceren Özdemir'in katiline ağırlaştırılmış müebbet verildi Ordu'nun Altınordu ilçesinde üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu sanık Özgür Arduç'a, "canavarca hisle kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
20.01.2020 Yaşam
Tacizcisini öldüren babasına verilen cezaya tepki gösterdi
Tacizcisini öldüren babasına verilen cezaya tepki gösterdi Kahramanmaraş'ta kızını taciz ve tehdit ettiğini öne sürdüğü Tamer Çetin'i (34) tabanca ve çekiçle öldüren Kadir I. (48), yargılandığı davada 12 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Karara tepki gösteren taciz mağduru Zehra I. (25), olayın bu noktaya gelmemesi için babasıyla birlikte defalarca polis ve adliyeye gittiklerini belirterek, "Babamın bu kadar cezaya çarptırılacağını bilseydim ölümü göze alırdım, 'Keşke ben ölseydim' diyorum bazen" dedi.
14.01.2020 Yaşam
Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'un akıl sağlığı yerinde çıktı!
Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'un akıl sağlığı yerinde çıktı! Akıl sağlığının tespiti için Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne getirilen katil Özgür Arduç'un raporu tamamlandı. Yapılan testlerde akıl sağlığı yerinde çıktı.
24.12.2019 Yaşam
Ceren Özdemir'in katili Elazığ'a sevk edildi!
Ceren Özdemir'in katili Elazığ'a sevk edildi! Ordu'da Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir’i (20), evinin bulunduğu binanın girişinde bıçaklayarak öldüren, yakalandıktan sonra tutuklanan Özgür Arduç, dünkü mahkeme kararının ardından, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Tutuklu bulunduğu Van Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nden cezaevi aracı ve yoğun güvenlik önlemleriyle Elazığ’a götürülen katil zanlısı Arduç, burada cezai ehliyetini engelleyecek düzeyde bir akıl hastalığı olup olmadığıyla ilgili muayeneden geçirildi.
24.12.2019 Gündem
Ceren Özdemir'in katili hakim karşısına çıktı
Ceren Özdemir'in katili hakim karşısına çıktı Ordu'da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i katleden Özgür Arduç, hakim karşısına çıktı. Arduç mahkemedeki ifadesinde, "Çocukluğumda 2 kez tecavüze uğradım. Ondan sonra insanlara her türlü kötülüğü yapmak istedik. İnsanlardan nefret ettim." dedi. Mahkeme, Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'un Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine, duruşmanın ise 20 Ocak 2020'ye ertelenmesine karar verdi.
23.12.2019 Yaşam
Destici: Asgari ücretin 2 bin 475 TL olmasını teklif ediyoruz
Destici: Asgari ücretin 2 bin 475 TL olmasını teklif ediyoruz Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Büyük Birlik Partisi olarak asgari ücretin 2 bin 475 TL olmasını teklif ediyoruz. Bize göre adaletli olan en az budur. Bunun üzerinde verilirse daha iyi olur ama minimum bu rakam verilmelidir" dedi.
18.12.2019 Siyaset
Ceren’i katledenin seri katillerle ortak özelliği: Hayvana eziyet
Ceren’i katledenin seri katillerle ortak özelliği: Hayvana eziyet Ordu’da Ceren Özdemir’i öldüren Özgür Arduç’un savcılık ifadesindeki “İstanbul’dayken sevdiğim kedilerin başını taşla eziyordum, birinin kalbini çıkarmıştım” şeklindeki sözleri, hayvanlara eziyet edip öldürenlerle seri katiller arasındaki bağın sorgulanmasına neden oldu. Uzmanlara göre Arduç da kriminoloji literatüründeki birçok seri katil gibi gelecekte işleyeceği cinayetlerin tatbikatını yapıyordu.
17.12.2019 Yaşam
Ceren'in katilinin yargılaması, 23 Aralık'ta başlayacak
Ceren'in katilinin yargılaması, 23 Aralık'ta başlayacak Ordu'da Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Ceren Özdemir’i öldürdükten sonra tutuklanan ve jet hızıyla iddianamesi hazırlanan Özgür Arduç'un yargılaması, 23 Aralık'ta başlayacak. DHA'nın edindiği bilgilere göre, Ordu 1. Ağır Ceza Mahkemesi, Van'daki yüksek güvenlikli cezaevindeki özel hücrede tutulan katil Özgür Arduç'un 'canavarca hisle adam öldürmek' suçundan yargılanacağı davanın ilk duruşmasını 23 Aralıkta yapacak.
15.12.2019 Yaşam
Ceren Özdemir'in katili ifadesiyle kan dondurdu!
Ceren Özdemir'in katili ifadesiyle kan dondurdu! Ordu’da Ceren Özdemir’i öldüren Özgür Arduç hakkında hazırlanan 13 sayfalık iddianamenin detayları ortaya çıktı. Arduç savcılıktaki ifadesinde, "Emniyet'te verdiğim ifadeler doğrudur. Ben Ceren Özdemir’in ölüp ölmediğini merak ediyorum. Hastanede yattığı söyleniyor, böyle bir durumda nasıl ölebilir. Ölmüş ise bıçak görevini yapmıştır." dedi.
13.12.2019 Yaşam
Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'a iki ayrı iddianame
Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'a iki ayrı iddianame Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'a 'Canavarca hisle kasten öldürme" ve "kamu görevlisini öldürmeye teşebbüsten iki ayrı iddianameyle dava açıldı.Son dakika gelen bilgilere göre; Arduç hakkında ceza indiri uygulanmaması talep edildi.
13.12.2019 Gündem
Firara ‘açık’ cezaevi! 30'u buldu...
Firara ‘açık’ cezaevi! 30'u buldu... Ceren Özdemir’in açık cezaevi firarisi tarafından katledilmesiyle bu infaz kurumu tartışmaya açıldı! Son bir ayda 30’un üzerinde mahkum açık cezaevlerinden kaçtı.Firarilerin bazıları ağır suçlara karışırken, hukukçular “Açık cezaevleri adeta bahçe gibi, firara çok uygun yerler” dedi. Hukukçular konuyu değerlendirdi.
13.12.2019 Yaşam
Ceren'in katili, duruşmalara SEGBİS ile katılacak
Ceren'in katili, duruşmalara SEGBİS ile katılacak Ordu’da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir’i (20) öldüren katil zanlısı Özgür Arduç hakkındaki iddianamenin yılbaşına kadar tamamlanarak, Ordu Ağır Ceza Mahkemesi’nde davanın açılacağı öğrenildi. Katil zanlısı, mahkeme salonuna Ceren'in ailesiyle karşılaştırılmamak ve güvenlik gerekçesiyle, getirilmeyecek. Arduç, duruşmaya tutuklu bulunduğu cezaevinden, SEGBİS aracılığıyla katılacak.
12.12.2019 Yaşam
Ceren Özdemir'in katili tarafından bıçaklanan polis memuru konuştu
Ceren Özdemir'in katili tarafından bıçaklanan polis memuru konuştu Ordu'da Ceren Özdemir'in katil zanlısını yakalarken bıçaklanan polis memurunun ifadesi ortaya çıktı. Polis memuru, "Vatandaşlar Özgür Arduç'a saldırarak, linç girişiminde bulundu. Bunun üzerine şahsı, üst aramasına fırsat kalmadan, ivedi olarak ekip otosuna bindirdik" dedi.
10.12.2019 Gündem
Özgecan'ın ailesi, Ceren'in ailesini ziyaret etti
Özgecan'ın ailesi, Ceren'in ailesini ziyaret etti Mersin'in Tarsus ilçesinde bindiği minibüsün şoförü tarafından vahşice katledilen Özgecan Aslan'ın babası Mehmet ve annesi Songül Aslan, Ordu’da evinin önünde cezaevi firarisi Özgür Arduç tarafından bıçaklanarak öldürülen Ceren Özdemir’in (20) ailesini ziyaret ederek, acılarını paylaştı.
10.12.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ceren Özdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceren özdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.