Ceren Damar

Ceren Damar

Son dakika ceren damar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceren damar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceren damar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceren Damar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceren damar gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 ceren damar haberi bulunmuştur. Tüm ceren damar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ceren Damar cinayetinde yeni gelişme! Katilin ailesine ceza yağdı
Ceren Damar cinayetinde yeni gelişme! Katilin ailesine ceza yağdı Akademisyen Ceren Damar’ı öldüren Hasan İsmail Hikmet’in anne ve babasının, Damar ailesine yönelik yaptıkları sosyal medya paylaşımları nedeniyle yargılandıkları davada karar çıktı. Mahkeme, baba Ömer Hikmet’e 8 yıl, anne Hatice Hikmet’e ise 7 yıl hapis cezası verdi. İyi hal indirimi ise yapılmadı.
21.10.2023 Yaşam
Öldürülen Ceren Damar'ın babasına hakaretten yargılanan avukata 7 ay hapis
Öldürülen Ceren Damar'ın babasına hakaretten yargılanan avukata 7 ay hapis Ankara'da araştırma görevlisi Ceren Damar Şenel'i (27) öldüren sanığın avukatlığını yapan ve sosyal medya hesabından Şenel'in babası Mustafa Damar'a 'hakaret' suçundan yargılanan Avukat Vahit Bıçak'a 7 ay hapis cezası verildi.
6.02.2023 Yaşam
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise...
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise... Son dönemlerde özellikle sosyal medyadan duyurulara ve ünlüler hakkında haberlere konu olan ısrarlı takip işi ilk kez yasal düzenlemeye giriyor. Kısa bir süre önce kaybettiğimiz Yeşilçam’ın menekşe gözlü güzeli Fatma Girik’in 50 yıllık saplantılı takipçisi yıllar sonra hâkim karşısına çıkarılabilmişti. Ama o süre zarfında Fatma Girik’in kâbuslar yaşamasına neden olmuştu. İşte tüm detaylar...
7.03.2022 Gündem
Ceren'in öldürülmesinde kullanılan tabancanın iadesine tepki
Ceren'in öldürülmesinde kullanılan tabancanın iadesine tepki Ankara'da, Çankaya Üniversitesi'nde derste kendisini kopya çekerken yakalayan Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'i (27) öldürdüğü gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafında onanan Hasan İsmail Hikmet'in (23) suçta kullandığı tabanca, mahkeme kararıyla ruhsat sahibi babası emekli polis Ömer Hikmet'e iade edildi. Ceren Damar Şenel'in babası Mustafa Damar, karara tepki gösterdi. Hukukçular da silahın teslim edilmesinin vicdanları zedeleyen bir karar olduğunu söyledi.
27.01.2022 Yaşam
Araştırma görevlisi Ceren'i öldüren katile büyük şok! Cezası onandı
Araştırma görevlisi Ceren'i öldüren katile büyük şok! Cezası onandı Ankara'da Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi araştırma görevlisi Ceren Damar Şenel'i öldüren öğrencisi Hasan İsmail Hikmet'e verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, Yargıtay tarafından onandı.
31.12.2021 Yaşam
Ceren Damar'ı vahşice öldürmüştü! Flaş gelişme
Ceren Damar'ı vahşice öldürmüştü! Flaş gelişme Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar'ı öldüren Hasan İsmail Hikmet'in anne, babası hakkında Damar'ın manevi hatırasına hakaret ve ailesini tehdit ettikleri için dava açıldı.
12.08.2021 Gündem
Ceren Damar davasında yeni gelişme!
Ceren Damar davasında yeni gelişme! Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi, Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'in katil sanığı öğrencisi Hasan İsmail Hikmet'e verilen "ağırlaştırılmış" müebbet hapis cezasını hukuka uygun buldu.
5.10.2020 Gündem
Ceren Damar'ın katili sözleriyle şok etti!
Ceren Damar'ın katili sözleriyle şok etti! Geçtiğimiz yıl akademisyen Ceren Damar'ı öldüren Hasan İsmail Hikmet'in babasıyla yaptığı konuşmanın tutanakları ortaya çıktı. Hikmet'in babasıyla olan diyalogları pes dedirtti.
6.06.2020 Yaşam
Ceren Damar'ın babası, avukat Vahit Bıçak'ı şikayet etti!
Ceren Damar'ın babası, avukat Vahit Bıçak'ı şikayet etti! Vahşi bir cinayete kurban giden akademisyen Ceren Damar’ın babası Mustafa Damar, sanık avukatı Vahit Bıçak’ı savunması ve yaptığı açıklamalar nedeniyle meslekten men edilmesi talebiyle Ankara Barosuna şikayet etti. Şikayet dilekçesinde, Avukat Bıçak’ın açıklamalarıyla savunma dokunulmazlığını fersah fersah aşarak, maktul Ceren Damar’ın manevi hatırasına hakarette bulunduğu belirtildi.
4.06.2020 Gündem
Sosyal medyadaki 'tahliye' iddialarına yalanlama! Emrah Serbes'e virüs izni
Sosyal medyadaki 'tahliye' iddialarına yalanlama! Emrah Serbes'e virüs izni TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen infaz düzenlemesinin ardından tahliye edildiği ya da edileceği yönünde paylaşımlar yapılan Ceren Özdemir, Ceren Damar Şenel ve Emine Bulut'un katil zanlılarının suçlarının bu düzenleme kapsamında olmadığı, hüküm giymeleri halinde düzenlemeden yararlanamayacakları belirtildi. 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan senarist Emrah Serbes’in ise 'Covid-19' kapsamında izne çıkarıldığı, izin sonrası kalan cezasının infazı için tekrar ceza infaz kurumuna döneceği belirtildi.
19.04.2020 Gündem
Ceren Damar davasında gerekçeli karar: Tahrik indirimi almak için...
Ceren Damar davasında gerekçeli karar: Tahrik indirimi almak için... Ankara'da, Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'i (27) odasında tabancayla vurduktan sonra bıçaklayarak öldüren öğrencisi Hasan İsmail Hikmet’e (24) verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının gerekçesi açıklandı. Gerekçede, sanığın olayın üzerinden 4 ay geçtikten sonra 'haksız tahrik indirimi' almak için Şenel ile ilişkisi olduğunu söylediğine dikkat çekilerek, "Sanık, sınavda kopya çekerken yakalanıp hakkında tutanak tutulduğu için maktuleye sinirlenmiş ve öldürme kararı almıştır" denildi.
6.03.2020 Yaşam
Avukat Vahit Bıçak'ın Polis Akademisi'nden ilişiği kesildi...
Avukat Vahit Bıçak'ın Polis Akademisi'nden ilişiği kesildi... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ceren Damar Şenel cinayeti sanığının avukatı Vahit Bıçak'ın Polis Akademisinden ilişkisinin bugün kesileceğini bildirdi.
27.02.2020 Gündem
‘Ölüm tehditleri alıyorum’
‘Ölüm tehditleri alıyorum’ Ankara’da, öldürülen araştırma görevlisi Ceren Damar Şenel’in babası Mustafa Damar, kızını kasten öldürdüğü gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Hasan İsmail Hikmet’in babası Ömer Hikmet’i, kendisini tehdit etmekle suçladı.
25.02.2020 Yaşam
Güleda'nın annesinden yürek yakan sözler!
Güleda'nın annesinden yürek yakan sözler! Isparta’da ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zafer Pehlivan (19) tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in (19) annesi Vefaret Cankel (50), olaydan 67 gün sonra konuştu. Anne Cankel, 25 Şubat'ta 'tasarlayarak' ve 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçlarından hakim karşısına çıkacak olan kızının katilinin en ağır cezayı alacağına inandığını söyledi.
24.02.2020 Gündem
Avukatları utandırdı
Avukatları utandırdı Avukat Vahit Bıçak’ın, akademisyen Ceren Damar’ı öldüren Hasan İsmail Hikmet’i savunurken yaptığı açıklamalar tepki çekmiş ve tartışma yaratmıştı. Bıçak, Damar’a yönelik iftira niteliğindeki sözlerin yanı sıra baba Mustafa Damar ve müşteki tarafın avukatlarını da hedef alarak, hakaret ve iftira boyutuna varan açıklamalarda bulunmuştu.
23.02.2020 Yaşam
Avukat Vahit Bıçak hakkında soruşturma başlatıldı
Avukat Vahit Bıçak hakkında soruşturma başlatıldı Ankara Barosu'nca, akademisyen Ceren Damar Şenel'in (27) öldürülmesine ilişkin, davanın karar duruşmasında savunmasıyla tepki çeken sanık avukatı Vahit Bıçak hakkında soruşturma açılması kararlaştırıldı.
22.02.2020 Gündem
Ceren Damar davasında sanık avukatından iğrenç sözler!
Ceren Damar davasında sanık avukatından iğrenç sözler! Akademisyen Ceren Damar’ı öldüren öğrencisi Hasan İsmail Hikmet’e ‘kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Ceren Damar davasında karar çıksa da Türkiye’nin gündemine sanık avukatı Vahit Bıçak’ın çirkin tavrı damga vurdu.
22.02.2020 Yaşam
Ceren Damar Şenel davasında karar!
Ceren Damar Şenel davasında karar! Ankara'da sınavda kopya çekerken yakaladığı Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'i (27) odasında tabancayla vurduktan sonra bıçaklayarak öldüren öğrencisi Hasan İsmail Hikmet'e (24) ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Cezada takdir indirimi uygulanmadı.
21.02.2020 Gündem
Ceren Damar davası ertendi
Ceren Damar davası ertendi Duruşmada katil zanlısı Hasan İsmail Hikmet'in annesi, dedesi ve iki arkadaşı "tanık" olarak dinlendi. Dava, sanık ve avukatının esas hakkındaki savunmalarını hazırlamaları için 21 Şubat 2020'ye ertelendi.
24.01.2020 Gündem
Ceren Damar cinayeti davasında isyan ettiren sözler! Hakim dayanamadı...
Ceren Damar cinayeti davasında isyan ettiren sözler! Hakim dayanamadı... Ankara'da sınavda kopya çekerken yakaladığı Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'i (27) odasında tabancayla vurduktan sonra bıçaklayarak öldüren öğrencisi Hasan İsmail Hikmet'in (24) tutuklu yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, sanığın annesi Hatice Hikmet ve arkadaşları tanık olarak dinlendi.
24.01.2020 Yaşam
Ve ilk kez konuştu: Dudakları ve parmak uçları morarmıştı
Ve ilk kez konuştu: Dudakları ve parmak uçları morarmıştı Anestezi teknikeri Ayşe Karaman'ı "tasarlayarak öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle yargılanan sanık Uzman Dr. Özgür Tarhan, hakim karşısına çıktı. Tarhan, Karaman'ın başının ağrıdığını söylemesi üzerine damar yoluyla iki çeşit ilaç enjekte ettiğini ancak ölümüne sebep olduğu belirtilen ilacı kendisinin enjekte etmediğini öne sürdü. Ara kararını açıklayan mahkeme Tarhan'ın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ertelerken olay yerinde keşif yapılmasına da hükmetti.
9.12.2019 Gündem
Doktorun evinde ölü bulunan Ayşe’nin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Doktorun evinde ölü bulunan Ayşe’nin yeni görüntüleri ortaya çıktı Ankara'da, erkek arkadaşı Uzman Dr. Özgür Tarhan'ın (46) evinde ölü bulunan anestezi teknikeri Ayşe Karaman'ın (25), ölmeden önce sosyal medya hesabından farklı zamanlarda paylaştığı yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Karaman'ın otomobili kullanırken, yüksek sesle müzik dinlediği ve müziğe eşlik ettiği görülüyor.
6.12.2019 Gündem
Ceren Damar Şenel davasında yeni gelişme!
Ceren Damar Şenel davasında yeni gelişme! Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'i (27), kopya çekerken yakaladığı için öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Hasan İsmail Hikmet için savcı, ağırlaştırılmış müebbet ve 8 yıla kadar hapis cezası talep etti. Gelen son haberlere göre, dava 24 Ocak'a ertelendi.
29.11.2019 Gündem
Emine Bulut'un katili hakim karşısında!
Emine Bulut'un katili hakim karşısında! Kırıkkale'de, eski eşi Emine Bulut'u (38) 10 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklayarak öldüren Fedai Varan'ın (43) tutuklu yargılanmasına başlandı. Kadın dernekleri temsilcileri, duruşma öncesi adliye önünde açıklama yaptı.
9.10.2019 Gündem
"Gençlerimizi zihinsel ve bedensel anlamda geliştirmek için çalışıyoruz"
"Gençlerimizi zihinsel ve bedensel anlamda geliştirmek için çalışıyoruz" Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İstanbul Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi arasında ‘’Gençlik ve Gönüllülük İş Birliği Protokolü‘’ imzalandı. Protokole göre üniversite kampüslerinde eğitsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal çalışmalar yapılması amacıyla Gençlik Merkezi Ofisi (Genç Ofis) kurulacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Ceren Damar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceren damar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.