Cem Yılmaz Sevgilisi

Cem Yılmaz Sevgilisi

Son dakika Cem Yılmaz sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cem Yılmaz sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cem Yılmaz sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Yılmaz Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem yılmaz sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 cem yılmaz sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm cem yılmaz sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Yılmaz: Reynmen yeğenim değil
Cem Yılmaz: Reynmen yeğenim değil Komedyen Cem Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli, 'Karakomik Filmler' serisindeki rol arkadaşları Necip Memili ve Ozan Güven ile ünlü oyuncuların kız arkadaşlarıyla görüntülendi.
21.09.2019 Magazin
Cem Yılmaz ve Defne Samyeli Bodrum sezonunu açtı
Cem Yılmaz ve Defne Samyeli Bodrum sezonunu açtı Cem Yılmaz, sevgilisi Defne samyeli ile Bodrum’da samatya adlı teknesinde görüntülendi. sevgililer güneşten korunmak için sık sık birbirlerine yağ sürdüler.
11.06.2019 Magazin
Cem Yılmaz'ı kızdıran soru!
Cem Yılmaz'ı kızdıran soru! Ünlü komedyen, özel davet sebebiyle katıldığı gösterinin ardından oğlu ile ilgili sorulan soruya sinirlendi.
19.04.2019 Magazin
"Evet evlendim dört kere"
"Evet evlendim dört kere" Cem Yılmaz, önceki gün sevgilisi Defne Samyeli’yle Etiler’deki Uludağ Kebap’tan çıkarken görüntülendi.
29.01.2019 Magazin
İşgüzar korumalar
İşgüzar korumalar Cem Yılmaz sevgilisi Defne Samyeli ile MFÖ’nün Bodrum Antik Tiyatro’daki konserine gitti. Yılmaz’ın etrafını saran korumalar, komedyenle fotoğraf çektirmek isteyenleri reddettiler. ‘Cem Ağabey’ diye bağıran küçük bir çocuğu engelleyip gözüne ışık tuttular.
25.08.2018 Magazin
Cem Yılmaz'ın yaptığını gören şoke oldu
Cem Yılmaz'ın yaptığını gören şoke oldu Bodrum antik tiyatroda, MFÖ konserine gelen Cem Yılmaz’ın tavrı hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Fotoğraf çektirmek isteyen sevenlerini ret eden Cem Yılmaz, sevenleriyle arasına etten duvar ördürdü. Aynı konsere gelen Ali Sunal’ın hiçbir hayranını kırmayarak fotoğraf çektirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.
25.08.2018 Magazin
Cem Yılmaz'dan Defne'ye bir jest daha!
Cem Yılmaz'dan Defne'ye bir jest daha! Dört aydır birlikte olduğu Defne Samyeli’ye yaptığı jestlerle adından söz ettiren Cem Yılmaz, yeni bir sürprizle gündeme geldi.
16.08.2018 Magazin
Tatile devam
Tatile devam Cem Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli’yle Bodrum tatiline devam ediyor.
5.08.2018 Magazin
Cem Yılmaz'dan 10 milyon TL’lik jest
Cem Yılmaz'dan 10 milyon TL’lik jest Cem Yılmaz’ın, Çeşme’de sahneye çıkmaya hazırlanan sevgilisi Defne Samyeli için ev aldığı iddia edildi. Komedyenin yeni aşk yuvası için 10 milyon TL ödediği öğrenildi.
13.06.2018 Magazin
Senin için aşkım
Senin için aşkım Cem Yılmaz sevgilisi Defne Samyeli ile tatil sezonunu açtı. Sevgilisini teknesinde ağırlayan Yılmaz tam bir ‘Romeo’ gibiydi
7.06.2018 Magazin
Boşanıyoruz
Boşanıyoruz CEM Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli’yle önceki akşam Etiler Da Mario restoranda baş başa yemek yedi.
4.06.2018 Magazin
Sinema gecesi
Sinema gecesi Cem Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli ve yakın arkadaşı Ozan Güven ile Kanyon AVM’de Gina Restoran’da akşam yemeği yedi.
29.05.2018 Magazin
Deli gibi severim  seni ben!
Deli gibi severim seni ben! Defne Samyeli ile görüntülünen Cem Yılmaz, ilişkisiyle ilgili sorulara İbrahim Tatlıses’in ‘Bitanem’ şarkısını söyleyerek karşılık verdi.
21.05.2018 Magazin
Özge Sabuncu kimdir?
Özge Sabuncu kimdir? Özge Sabuncu kimdir? Sorusunun cevabı merakla araştırılıyor. Cem Yılmaz'ın sevgilisi olan Özge Sabuncu yaptığı paylaşımla oldukça dikkat çekmişti. İşte Özge Sabuncu hakkında merak edilen bilgilerin detayı...
8.01.2018 Gündem
Kemal’in filmi çıkacak!
Kemal’in filmi çıkacak! Cem Yılmaz, sevgilisi Özge Sabuncu ile önceki gün Etiler’de bir restoranda baş başa yemek yedi.
7.01.2018 Magazin
Cem Yılmaz'ın 'yatakta çok iyiydik' diyen sevgilisi hamile!
Cem Yılmaz'ın 'yatakta çok iyiydik' diyen sevgilisi hamile! Cem Yılmaz'ın "Yatakta çok iyiydik" diye açıklama yapmasıyla hafızalara kazınan sevgilisi Özge Sabuncu'nun hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.
2.10.2017 Magazin
2. evlilik tepkisi: Bak sen!
2. evlilik tepkisi: Bak sen! Cem Yılmaz, sevgilisi Özge Sabuncu ile Ataşehir Das Das adlı mekan çıkışı görüntülendi.
30.09.2017 Magazin
Yorgun Cem!
Yorgun Cem! Oğlu Kemal’i oyun parkına götüren Cem Yılmaz, sevgilisi Ayşe Hatun Önal’la ilgili sorulara “Ben bu oyunun parçası değilim...
19.01.2015 Magazin
Kız isteme esprisi!
Kız isteme esprisi! Uzun süredir aşkları ile gündemden düşmeyen Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu, evliliğe ilk adımı attı
23.01.2012 Magazin
Cem Yılmaz evleniyor
Cem Yılmaz evleniyor Çapkınlıklarıyla ünlü komedyen Cem Yılmaz, sonunda nikah masasına oturuyor
16.01.2012 Magazin
Evlilik hayalleri suya düştü
Evlilik hayalleri suya düştü Cem Yılmaz, sevgilisi Cansu Dere'yle evlenmeyi düşünmediğini söyledi
9.07.2008 Magazin
Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil kimdir? Necla Karahalil ne iş yapıyor, kaç yaşında?
Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil kimdir? Necla Karahalil ne iş yapıyor, kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Necla Karahalil kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Serenay Sarıkaya ve Defne Samyeli ile birlikteliği ile daha önce gündeme gelen Cem Yılmaz'ın bu kez Necla Karahalil ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Peki Necla Karahalil ne iş yapıyor? Necla Karahalil kaç yaşında?
3.03.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyayı salladı!
Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyayı salladı! Şahmaran dizisindeki 'Şahsu' karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun bir sahnede masada oturduğu pozu sosyal medyada paylaşıldı. Güzel oyuncunun ayakları hakkında acımasız yorumlar yapan kullanıcılara diğer kullanıcılar tepki gösterdi.
22.01.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın çantasının fiyatını duyan inanamadı!
Serenay Sarıkaya'nın çantasının fiyatını duyan inanamadı! Dijital bir platformda yayınlanan 'Şahmeran' dizisiyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya tarzı ile de magazin gündeminde yer alıyor. Son olarak Sarıkaya'nın mavi çantasının fiyatı adeta dudak uçuklattı.
18.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cem Yılmaz Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem yılmaz sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.