Celal  Kılıçdaroğlu

Celal Kılıçdaroğlu

Son dakika Celal Kılıçdaroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Celal Kılıçdaroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Celal Kılıçdaroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Celal Kılıçdaroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan celal kılıçdaroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 celal kılıçdaroğlu haberi bulunmuştur. Tüm celal kılıçdaroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gece yaşamını yitiren kardeşi Celal Kılıçdaroğlu (68), İzmit'te son yolculuğuna uğurlandı.
19.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na taziye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na taziye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti.
19.11.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu neden öldü? Celal Kılıçdaroğlu kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi?
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu neden öldü? Celal Kılıçdaroğlu kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi? Celal kılıçdaroğlu kimdir, neden öldü, Kemal Kılıçdaroğlu kardeşi için ne dedi? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu hayatını kaybetti. Peki, Celal Kılıçdaroğlu’nun hastalığı neydi?
19.11.2022 Gündem
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi hayatını kaybetti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi hayatını kaybetti Kocaeli'de yaşayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu evinde aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti.
18.11.2022 Gündem
CHP Lideri Kılıçdaroğlu hakkında bomba iddia! İstifa mı edecek?
CHP Lideri Kılıçdaroğlu hakkında bomba iddia! İstifa mı edecek? CHP'de sular durulmuyor. 16 Nisan sonrası tartışmaların şiddetlendiği ana muhalefet partisiyle ilgili gelen son iddia gündeme bomba gibi düştü. Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, gece yarısı attığı tweet ile ağabeyinin Cuma günü istifa edeceğini paylaştı
29.09.2021 Gündem
Celal Kılıçdaroğlu 'evet' dedi
Celal Kılıçdaroğlu 'evet' dedi Kılıçdaroğlu, AK Parti’nin ‘Evet’ kampanyasına destek verdi
6.03.2017 Siyaset
'Evet' kampanyasına Celal Kılıçdaroğlu da katıldı
'Evet' kampanyasına Celal Kılıçdaroğlu da katıldı Rıdvan Dilmen'in referandum için sosyal medyadan başlattığı 'Evet' kampanyasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu da katıldı.
29.09.2021 Gündem
AK Parti’den Celal Kılıçdaroğlu açıklaması
AK Parti’den Celal Kılıçdaroğlu açıklaması AK Parti, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun AK Parti’ye üye olduğu haberlerinin asılsız olduğu, Kılıçdaroğlu’nun partiye üyelik talebinin etik nedenlerden dolayı kabul edilmeyeceği yönünde açıklama yayımladı.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den Celal Kılıçdaroğlu açıklaması
AK Parti'den Celal Kılıçdaroğlu açıklaması CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nın kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'ye üye olduğuna dair haberlere Ak Parti'den açıklama geldi.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu AK Parti saflarına katıldı
Kılıçdaroğlu AK Parti saflarına katıldı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu AK Parti'ye üye oldu
29.09.2021 Gündem
Celal Kılıçdaroğlu AK Parti'ye gitti
Celal Kılıçdaroğlu AK Parti'ye gitti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, üyelik başvurusunda bulunmak üzere AK Parti Genel Merkezi'ne geldi.
29.09.2021 Gündem
Çocuklarından Celal Kılıçdaroğlu için vasi başvurusu
Çocuklarından Celal Kılıçdaroğlu için vasi başvurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’nin FETÖ’yle mücadelesine verdiği destekle gündeme gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun oğulları babalarının akıl sağlığının yerinde olmadığını iddia ederek vasi davası açtı...
29.09.2021 Gündem
Celal Kılıçdaroğlu AK Parti'ye katılıyor
Celal Kılıçdaroğlu AK Parti'ye katılıyor Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, üye olmak için AK Parti’ye başvuracağını açıkladı. Twitter hesabından yazılı ve görüntülü bir açıklama yapan Celal Kılıçdaroğlu, “2 Ocak Pazartesi günü Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’ne giderek, AK Parti’ye üye olacağım. Tüm sevenlerimi beklerim" şeklinde mesaj yayınladı.
29.09.2021 Gündem
Celal Kılıçdaroğlu, eylem için denize girdi
Celal Kılıçdaroğlu, eylem için denize girdi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aydın'ın Didim İlçesi'nde oturan kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, FetHullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen mücadeleye destek vermek amacıyla yaptığı yürüyüş, açlık grevi ve oturma eyleminin ardından, bu kez de soğuk havada denize girdi
29.09.2021 Gündem
Celal Kılıçdaroğlu'ndan oturma eylemi
Celal Kılıçdaroğlu'ndan oturma eylemi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aydın'ın Didim İlçesi'nde oturan kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen mücadeleye destek vermek amacıyla yaptığı yürüyüş ve açlık grevinin ardından, bu kez de oturma eylemi başlattı. Celal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda çadır kurarak, 'Sayın Cumhurbaşkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin' yazılı pankartı önünde eylemini sürdürüyor.
29.09.2021 Gündem
Celal Kılıçdaroğlu ölüm orucuna son verdi
Celal Kılıçdaroğlu ölüm orucuna son verdi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, ağabeyinin kendisi hakkındaki iddialarının aksine arkasında kimsenin olmadığını, tüm banka hesaplarının incelemeye açık olduğunu ifade ederek, "Bugünden itibaren ölüm orucuna son veriyorum. Sayın Kaymakamla konuşup kent meydanında çadır kuracağım. Ve mücadeleme böyle devam edeceğim." dedi.
29.09.2021 Gündem
Celal Kılıçdaroğlu: Öz kardeşine sahip çıkmasa bile bu vatana sahip çıksın
Celal Kılıçdaroğlu: Öz kardeşine sahip çıkmasa bile bu vatana sahip çıksın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, "Öz kardeşine sahip çıkmasa bile, bu vatana sahip çıksın. Bana da çamur atmasın. Ben kendi çabalarımla geçinip, gidiyorum. Ben Celal Kılıçdaroğlu olarak vatanıma sahip çıkıyorum." dedi.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu kardeşi hakkında ilk kez konuştu!
Kılıçdaroğlu kardeşi hakkında ilk kez konuştu! NTV'de soruları yanıtlayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun partiden neden ihraç edildiğini de açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Celal Kılçdaroğlu’ndan CHP Genel Merkezi’ne tepki
Celal Kılçdaroğlu’ndan CHP Genel Merkezi’ne tepki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, kendisinin FETÖ’ye karşı olduğu için disipline verildiğini belirterek, buna rağmen FETÖ’ye kol kanat gerip, mensuplarını danışman yapanların parti genel merkezi tarafından korunduğunu ileri sürdü.
29.09.2021 Gündem
Celal Kılıçdaroğlu’ndan 'FETÖ’cü danışman' göndermesi
Celal Kılıçdaroğlu’ndan 'FETÖ’cü danışman' göndermesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, “Bugün Başdanışman Gürsul’un FETÖ’den gözaltına alınması, benim verdiğim ‘CHP, FETÖ’cülerden arındırılsın’ mücadelemi haklı çıkardı” dedi.
29.09.2021 Gündem
CHP’de FETÖ çatlağı büyüyor
CHP’de FETÖ çatlağı büyüyor CHP'de FETÖ çatlağı büyüyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçen cumartesi Adana mitinginde Ergenekon ve Balyoz davalarında önemli rol oynayan FETÖ sanığı Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'ı anons etmesi ve partililere "Burada" çektirmesi, tepkilere neden oldu.
29.09.2021 Gündem
Celal Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanı’na mektup
Celal Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanı’na mektup Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazdı.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun kardeşinden dikkat çekici Erdoğan yorumu
Kılıçdaroğlu'nun kardeşinden dikkat çekici Erdoğan yorumu FETÖ'ye karşı yaptığı yürüyüş ve kardeşi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirileriyle son günlerde CHP içinde tartışma yaratan Celal Kılıçdaroğlu, Beyaz TV ekranlarından yine dikkat çekici bir yorumda bulundu. Celal Kılıçdaroğlu, "Tayyip Erdoğan Atatürk'ün koltuğunda oturan bir insan o da bir Atatürk. Türkiye Cumhuriyeti'nde cumhurbaşkanı olan Atatürk'tür" dedi.
29.09.2021 Gündem
Celal Kılıçdaroğlu CHP’den istifa etti
Celal Kılıçdaroğlu CHP’den istifa etti CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, yaptığı yazılı basın açıklamasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl tarafından ihraç talebiyle disipline sevk edilmesine tepki gösterip CHP’den istifa ettiğini söyledi
29.09.2021 Gündem
Celal Kılıçdaroğlu: Ölüm orucuna devam edeceğim
Celal Kılıçdaroğlu: Ölüm orucuna devam edeceğim SİYASİ partilerin içerisindeki FETÖ/PDY üyelerinin belirlenmesine dikkat çekmek için Aydın'ın Söke İlçesi'nden Didim İlçesi'ne doğru 4 gün yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Vali Yardımcısı Alper Faruk Güngör ile görüştü.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Celal Kılıçdaroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki celal kılıçdaroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.